Bilder och tenta.

Nu sitter jag här och borde plugga. Mina höga krav på mig själv börjar återigen bli frustrerande, de går ut över mitt privatliv och jag känner att jag inte hanterar dem riktigt. Jag stöter bort Bonden och låser in mig i min kropp. Det är inte bra. Bonden säger hur det känns och jag känner mig dålig, inte så att jag kände mig bra innan men....äsch,det finns inga men.Tentaångest.

Jag lovade bilder igår, självklart ska ni få några! Jag vill bara berätta att jag faktiskt har det bra här uppe. Det finns många moment jag njuter av men jag har även en känsla av att vara handfallen... jag kan inte bestämma över min egen vardag för den bestämms av andra. Jag har ingen bil, jag har inget körkort, jag har ingenting att pyssla med mer än min lilla dator och tentan. Det känns frustrerande. Jag vill göra allt för att Bonden ska njuta, jag kramar honom, jag håller om honom, jag pussar på honom och jag pratar me honom, men jag känner mig inte tillräcklig och om han kramar mig känner jag det som om jag inte ger något tillbaka. Det går i omgångar dessa känslor så jag vill inte påstå att det alltid känns såhär.

I morse sa Bonden till mig att han anser att jag har för höga krav på mig själv, det är inte första gången han säger det till mig... absolut inte första gången denna vecka. Idag ska vi ha kvalitetstid, vi hann inte med det igår.. En stund på dagen då vi bara bryr oss om varandra. Kanske kan jag slappna av i hans famn då och bara njuta? För hur svårt kan det vara att bara njuta egentligen?!

Första två raderna: Promenad och snöbollskrig.
Sista två raderna: Ute i snön på landet hos Bondens farmor.
Hjärta med lång slutartid och laser.Jag och Bondens syster har snöbollskrig
Jag kastar en snöboll.Snökastning
Jag i snön! =)Snö och natur. Maddo! =)
SnöMaddo =PMaddos berömda skutt!
Bilderna går att göra större genom att klicka på dem!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Hej Maddo! Ville bara säga att jag har en ny blogg om du vill läsa. Kramisar http://barajagsofie.blogspot.com/

2008-12-28 @ 11:06:59
Postat av: Myntdrottning

Jag håller med Bonden, du har alldeles för höga krav på dig själv, Maddo! Om du tänker efter och tittar dig runt så har du massor du kan göra, utan både bil och körkort! Tänk om du skulle släppa på dina krav en stund och sätta dig ner och "bara vara", inte göra nånting! Det är svårt, för det innebär att du måste vara med dig själv! Ta dig en funderare över det, det gjorde jag för några år sen och det var hemskt att sitta med "mig själv". Nu tycker jag mycket om att göra det, jag är ett trevligt sällskap åt mig :)

Hälsa Bonden att jag bor i Norrland, i Umeå! :)

2008-12-28 @ 11:35:48
URL: http://www.metrobloggen.se/bloggerinan
Postat av: Truddelutt

Tänkte just säga det samma.
Ha inte så höga krav på dig själv!

Lycka till med tentapluggandet. Ingen kul sysselsättning. Minns att jag alltid hade väldigt välstädat hemma när jag skulle plugga till tenta. Tom städning var roligare än att plugga då. :)

2008-12-28 @ 11:36:25
URL: http://truddelutt.bloggagratis.se/
Postat av: ♥Blondiie♥

tror det är vanligt som du säger att man inte låter folk komma nära, sån är jag med... Inte någon kommer mig riktigt nära och så fort någo kommer mig nära så sätte rja på mig joggingsmorna och drar därifrån fortast möjligt.... Om du är medveten om det så jobba på det å be han ge förslag på saker du kan göra....
hade han inte älskat dig hade han inte stannat. Njut av tiden ni har ihop för snmart komemr vardagen rusande, då är det skönt att tänka på dom där dagarna ni bara fanns i varandras famnar eller kastade snöboll i ryggen på varandra...
Men som sagt, be han komma med konkreta förslag hur du kan göra då för att han inte kasll känna sig utanför eller vad man säger...
Lycka till med tentorna och kasta lite snö åt mig med, jag minns knappt hur den ser ut^^

so long

2008-12-28 @ 17:17:10
URL: http://blondiies.blogg.se/
Postat av: ella

hej va fin ny blogg du har nu då=)hoppas julen varit bra kram!

2008-12-29 @ 11:05:32
URL: http://ellisgirl.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: