Tidig morgon på landet.

Soluppgång 2008-12-31Vy från uppfarten 2008-12-31

I morse ställde jag klockan för att gå upp och få ut något..hmm, vettigt av dagen. Jag visste inte vad jag hade gett mig in på och jag var grymt trött för jag kunde inte somna igår. Jag gick tillslut upp och satte mig med datorn och pillade på hemsidan till strax efter ett. Klockan sju vill jag inte påstå att jag var särskilt pigg, men jag hade bestämmt mig! Jag skulle ut! Jag tog Bondens kamera och begav mig ut på en promenad längst med vägen. Några bra kort blev det allt.

När jag och Bonden var i stan fick vi i uppgift att köpa en blomma till hans far som fyller år idag. Sagt och gjort, jag som älskar att sätta ihop egna buketter gav mig in i butiken och pysslade ihop nedanstående bukett. Jag hade kynnat pyssla med sånt i timmar, det är ren terapi!

Buketten jag gjorde till Bondens far (födelsedagsbukett)


Jag har insett att jag måste ha körkort och bil om jag ska bo ute på landet. Det spelar ingen roll hur vackert jag anser att det är jag måste få känna känslan av frihet och valmöjlighet. Japp, så något har jag lärt mig av denna resan!

Sa jag godmorgon förresten? Har ni sovit gott? Hur ska ni fira nyår?

Kommentarer
Postat av: Truddelutt

Japp har sovit som en stock. :)
Ska fira in det nya året hos min syrras grannar (som dessutom är mina golfkompisar). Vi blir 6 eller 8 st. Beror lite på...
Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!!!!

2008-12-31 @ 11:53:24
URL: http://truddelutt.bloggagratis.se/
Postat av: kickan

det där med körkort och frihet känner jag igen man klarar sig inte utan bil upp ei norrlands inland.. vi ska ut till mölndal och fira nyår med några kompisar som oxå har barn :) kram

2008-12-31 @ 12:26:47
URL: http://juliusson.bloggagratis.se
Postat av: Fru Pusselbit

Jadu, jag växte upp på landet på västkusten och där gick två bussar om dagen förbi där jag bodde. Klockan 07.00 på morgonen in till staden och klockan 17.00 hem från staden... ;)

(Både jag och min man tog körkort så tidigt som möjligt i våra liv...)

2009-01-02 @ 16:43:21
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: Linda

Vilka fina bilder!

2009-01-05 @ 18:31:48
URL: http://lindiz.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: