Försäkringen som kostar men inte täcker.

Jag har gjort en polisanmälan på händelsen med kameran, idag ringde jag försäkringsbolaget som säger att jag inte får ut något på försäkringen. Varför? För att det inte klassas som väskryckning eftersom jag inte kände när det hände och inte har något signalemet på den som tagit min väska. Därför täcker inte försäkringen kameran, det övriga täcker den. Övriga saker i väskan beräknas däremot inte komma upp i självrisken. Detta betalar jag för? Jävla folksam.

Jo, förresten. Hade jag varit sambo hade jag fått ut pengar.



Hittade en sida som förklarar lite om undantagen, kanske är det värt att se över sina försäkringar? Ta texten med en nypa salt!

Har du råkat peta sönder ett kärnkraftverk? Skador på grund av detta ersätts inte av din hemförsäkring. Du får heller ingen ersättning om ditt hem förstörs av en galen råtta. Privata Affärer går igenom udda undantag i vanliga svenska försäkringar.

RICKARD YDRENÄS, PRIVATA AFFÄRER

Läs mer här: PRIVATA AFFÄRER


Kommentarer
Postat av: johanna

oh vad surt att dte inte täcker försäkringen! lönt och ha en då... måste man känna när nog snor något... galen regel.... idiotikst rent ut sagt! räcker det inte med att den blivit stulen!?

2009-04-20 @ 16:42:41
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: TheDarkCrystal

ÖH!!! VA! Men va faan! vi fick ju ut på försäkringen när felicia kastade min telefon i toaletten!!!!
Vilka jävla idioter!
Kramar

2009-04-20 @ 17:25:00
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: Sara

Men suck. Min brorsa krockade med bilen förut. Dock var det ju hans sambos bil, och eftersom han inte frågat om han fick låna bilen (vilket han ju alltid får göra så varför måste man fråga varje gång?) så fick de inte ut några pengar. Helt sjuka försäkringsregler de har.
Jag önskar jag visste något man kunde säga till försäkringsbolaget för att de skulle behöva betala iaf, men jag har inte kommit så långt i utbildningen att jag lärt mig kryphålen... :-(

2009-04-20 @ 22:39:32
URL: http://smuppra.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: