Bland gamla gömmor hittade jag..

Gamla glasögon och hårfärg


..mina gamla glasögon! Lite nostalgi-känsla. Jag har dem på mig nu när jag bestämmt mig att färga håret! Jag lär väl ångra mig inom kort, som vanligt. Men vad vore livet utan chansningar? Det ger ju livet en extra krydda! ...jag tog en bild på tumnageln som är halvdan - du ser den på bilddagboken under dagens datum.

Idag har jag inte kommit utanför dörren. Nina köpte till och med hårfärgen till mig på vägen hem (hon ringde och frågade om hon skulle handla något). Hon kommer förbi senare och då tänkte jag väl klä på mig lite så jag ser anständig ut och vi ska äta snitzel, potatis, sallad och sås. Det blir nog finfint det tror jag. Efter det blir det skrattyoga, eventuellt skulle en klasskamrat komma och det känns förväntansfullt.

Jag och Nina har även bestämmt oss för att gå på en föreläsning på  måndag om "äkta eller fejkad mat?" på Lorensbergsteatern. Det låter riktigt intressant för oss som är intresserade av sånt! Biljetter kan du hitta på här. Föreläsarna är Sanna Ehdin och Mats-Eric Nilsson, kända på olika sätt. Sanna Ehdin har skrivit en av mina självhjälpsböcker som jag emellanåt tar upp och arbetar efter, frågar du mig har hon en sund syn på livet och jag uppskattar att ha hittat någon annan än Mia Törnblom (inget illa mot henne, men jag är lite anti sånt som alla ska tycka om! Hennes böcker är jättebra också!) som "stöd" i träsket.


Äkta eller fejkad mat? Sanna Ehdin och Mats-Eric Nilsson på Lorensbergsteatern.
OBS! Biljetter biljetterna kan inte bokas genom bilden, för biljetter gå in här.

Kommentarer
Postat av: Veiken

Det värsta med såna föreläsningar är att man inte vågar äta nåt sen! Hoppas ni inte uppfattar det så! Kram

Postat av: kickan

spännande att se resultatet,, jo dte vart riktigt gott men jag mår inte så bra jag har feber och muskelvärk jag hoppas att det ¨går över till simorgon det måste det göra.
krama

2009-02-11 @ 17:58:25
URL: http://juliusson.bloggagratis.se
Postat av: Sara

INtressant det låter! JAg är också anti mot sådant som alla andra tycker mycket om. JAg ville tex inte åka till thailand för att alla andra gjorde det, eller turkiet av samma orsak. Dock verkar thailand ganska mysigt (som medveten turist)...
Kul att hitta gamla glasdögon, kan bara tänka mig hur det är, jag har ju inte ens haft glasögon i ett år ännu!
Fin nagel på bilddagboken!

sv: ja visst är texten bra ändå, kände att jag behövde tänka lite på den imorse :-)
Öva på att flyta så kan du snart ligga och guppa där.
Aha, där ser man! Lär sig mycket via bloggar jag aldrig skulle fått veta annars (iaf inte på ett tag till). Synd att de har klottrat ner den :-(

2009-02-11 @ 19:09:50
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Rulle

Mmm... mat.. kan aldrig få nog, tycker jag går hungrig jämnt.. jo.. det gör jag men jag bränner nog lite mer kalorier per dag än en vanlig dödlig skulle jag tro.. men jag unnar mig hela tiden.. det måste man om man ska plåga kroppen 5 dagar i veckan annars känns det bortkastat.. gäller att plåga sig och njuta också.. inget kul att plåga kroppen om man inte får förstöra den lite emellanåt :) Kraaaaaam ( skulle du färga håret? vilken färg då? )

2009-02-11 @ 21:37:39
URL: http://www.rulle.nu
Postat av:

nej jag vet med dina ord var så bra i detta sammanhang kunde nämligen inte beskriva det bättre ..
vart håret bra?
kram

2009-02-11 @ 22:21:37
Postat av: Sara

Haha shit, jag förstår hur anti du var! Men du har också mjuknat lite på thailand nu förstår jag? Min moster är där för tillfället, inte alls avundsjuk... 8-)

Nu ser jag på Kvällsöppet med Ekdahl om porrkungen ska få skänka pengar till hjälporganisationer...

2009-02-11 @ 22:48:00
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Veiken

Hej! Three milk cake är en kaka. Den ser ut som en sockerkaka täckt med en smet som äe baserad på vanlig mjölk, kondenserad, mjölk och kärnmjölk. Hur god som helst.
http://whatscookingamerica.net/History/Cakes/TresLechesCake.jpg
Kolla den här bilden. Det finns fler om du googlar . Kram

Postat av: kickan

okej det blir spännande..
ja jag har mensverk så in i h......... ungefär sen under omständigheterna mår jag rätt bra men det kkan vi ta när vi träffas sen.. kram

2009-02-12 @ 10:38:58
URL: http://juliusson.bloggagratis.se

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: