Brutalt mordförsök i Göteborgsförort.

Melodifestival, olyckor, mordförsök, förortsrap och barnbesök.


Mordförsök.

I morse kunde det konstateras att någon försökt mörda Ragata, vår kära snögubbe! "Vi trodde på fullaste allvar att hon hade dött men två modiga barn i tio-årsåldern lyckades rädda livet på vår käre Ragata" säger Maddo i en intervju. Efter att ha genomgått ett antal operationer däribland plastikoperationer har man nu kunnat återställa henne någorlunda. Hon är en halvmeter kortare och saknar överkropp. Ansiktet är vanskapt sedan överfallet och polisen misstänker idag att gängbildningar kan ligga bakom mordförsöket. "Det är inte helt ovanligt att sådant här händer i förorterna, gängbildningar är den vanligaste orsaken" säger polisen till Maddo-nytt i ett pressuttalande. Bög-Björn har setts i samma förort som mordförsöket och uttalar sig: "Det är hemskt det som hänt. Ragata var som en del i vår familj (läs: gäng), hon kommer aldrig bli helt återställd".

Superkur.
Bög-Björn berättar i samma intervju som ovanstående att Maddo färgat hans hår blåsvart. Resultatet visade sig på såväl hår som panna, öron och axlar. Med hjälp av Ninas superkur (diskmedel) har man kunnat återställa Bög-Björns hud-partier men håret förblir blåsvart. Denna superkur har även visat sig fungera på hemmagjorda tatueringar. Bög-Björn säger i intervjun att Maddo har kladdat på honom med en kalligrafipenna för att se hur Bög-Björns kommande tattuering kommer att se ut. Rykten säger att Maddo försökte dra ner hans kallsonger vid ett utav tillfällena.

Hemsk olycka.
När Maddo tvättade på lördagsmorgonen skedde en brutal olycka, hon halkade ute och föll till marken. Till följd av denna olycka har Maddo nu sår på såväl knä som fot och blåmärken har uppstått. Ingen i Maddos vänskapskrets är särskilt förvånade och vänner uttalar sig med meningar som "jag är inte förvånad!". Maddo har i dagsläget svårt att sitta på knä, böja på fotleden och sätta på sig skor men lever i hoppet om att detta ska läka innan nästa olycka är framme!

Melodifestival.
Man har kunnat spåra konstiga ljud från Maddos lägenhet en bit utanför centrala Göteborg under lördagen. Det sägs vara Bög-Björn och Maddo som tränar på sitt bidrag till nästa års melodifestival. Utöver dessa ljud har man kunnat konstatera Klass-Idas skratt och vi på Maddo-redaktionen drar slutsatsen att Klass-Ida varit på besök hos Maddo. Vi har här fått in ett anonymt tips som menar att deras bidrag heter "Alla(h), you´re not alone" . Vi har försökt få tag i Bög-Björn och Maddo för ett uttalande men detta förgäves. Andra förslag som kommit in om en comeback för artisterna är "Baby, godbye, du vinner över mig" samt "I got U - så vill stjärnorna".

Barnbesök och förortsrap.
Vi kan konstatera att barnskratt har kommit från Maddos lägenhet då vi stått och tjuvlyssnat och såg även Kickan skunda sig undan pressfotograferna på vägen ut från Maddo. Maddo sägs nu vara sugen på att skaffa barn men vill inte uttala sig i den frågan när vi försöker få en intervju med den kända bloggerskan. Nina sägs ha varit på besök under samma tidpunkt och det ryktas om en ny förortsrap från duon Maddo & Nina (förortsbrudarna) - håll utkik på din hemmafest!

Detta var allt från Maddo-nytt för denna gång, har du tips kan du kommentera eller maila: blogg@dreammaddo.se . Nästa nummer beräknas komma ut: 2009-02-23.

Kommentarer
Postat av: kickan

ja man kan ju nästan tro att vi är medelålders haha med bullen och allt.
ja men det ska bli skoj och visa upp mitt hem .
ja det värsta är ju om snön behagar komma när vi har fullt upp vi får försöka skaffa en dejt med snön så att det blir bra

2009-02-22 @ 20:44:19
URL: http://juliusson.bloggagratis.se
Postat av: Sara

roligt inlägg :-)
Imorgon väntas nästa alltså, spännande!

2009-02-22 @ 20:55:52
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Veiken

Maddo, ska nog hålla sig inne i morron med! Allt smältvatten håller på att frysa till glansis nu! Ha det bra!

Postat av: Maddo

Veiken: Oh, tack för omtanken! =)

2009-02-22 @ 21:20:34
URL: http://dreammaddo.blogg.se/
Postat av: Rulle

Hehe.. mer nyheter tack! :)
Har ni fått lika mycket snö som vi här i Lappland? (Uppsala)
kram på dig

2009-02-23 @ 00:21:33
URL: http://www.rulle.nu
Postat av: Sara

Förstår itne det där. Min Byggare Bob-kvinna jag gjorde för några år sedan under en natt, och Dvärgen som J gjorde då (till allas barns glädje dagen efter "titta mamma, snögubbar! Hur kom de dit?) var efter 2 dagar BORTSPRÄNGDA med smällare. Fattar inte nöjet med att ha sönder andras snögubbar? Det är väl roligt när de står där? Idioter!

2009-02-23 @ 07:04:10
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: TheDarkCrystal

Hahaha... Ja det va massa nyheter det... ;) Tur att ragata klarade sej iaf!

sv: jo du har ju så rätt så... Men jag tycker att det är lite onödigt iaf! Spec när det finns viktigare frågor att ta ställning till... Och iom finanskrisen så tycker jag väl att även detta är en lite onödig pengainvestering... Det finns faktiskt bättre och viktigare saker att lägga pengarna på... Som jobb tex... :P Men det är jag det... hihi...

Önskar Maddo en supertrevlig måndag!!!
Kram

2009-02-23 @ 09:36:07
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: Teija

Hihi, det verkar som du hunnit med en hel del;)
Ha en fin dag, kramis

2009-02-23 @ 10:51:05
URL: http://varannandag.bloggagratis.se
Postat av: Lussan

Är det alltid sån här dramatik i Maddo-land? svettas ;-)

2009-02-23 @ 17:36:50
URL: http://www.metrobloggen.se/lussan

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: