På egna ben.

Låten som går på random här hemma är "på egna ben" med Carola. Bög-Björn hade den på sin dator och det har väl kommit att bli "vår låt". Jag tycker det är en vacker låt, lagom kaxig men ändå.. den har det där lilla extra som Carolas låtar hade förr.
För i övrigt kan ju tilläggas att skrattyogan igår gick bra. Jag fick beröm för mitt nyfärgade hår och det var roligt att det märktes! Nina var hemma hos mig och åt innan. Det blev snitzel, potatis, tomatsås och sallad till det. Riktigt gott. Hon tog disken efteråt, en riktig ängel är hon. Disken är det första som blir stående när jag mår dåligt och det känns bra att ha vänner som faktiskt gör det där lilla som gör att jag orkar med vardagen. Hon erbjöd sig att väcka mig i dag men jag hade inte hjärta att ta emot det erbjudandet.

Idag har jag inte kommit upp ur sängen förrän en och en halv timme efter ställd tid, så ser det ut när jag mår dåligt. Jag vill bara sova men jag vet att jag behöver komma ut. Jag har ätit frukost och lunch och har tagit med mig en matlåda så jag har lite ätbart med mig. Jag har pysslat lite och donat, men det är en liten hemlighet så jag kan inte berätta det ännu! Ni får dra er till tåls! Men jag är nöjd med prylarna i alla fall! Nu ska jag dra mig till stan!


Nyfärgat hår - 2009-02-12

Kommentarer
Postat av: Sara

haha det är okej, jag brukar inte heller orka läsa sådana listor :-P Ja men visst är westlife bra haha :-)

Haha, det var lite debatt över det och ajg tycker nog att i detta fall ska Sthlms Stadsmission ta emot pengar av "Porrkungen" för pengarna han vill ge är inte finansierade av porren och han ville egentligen ge dem anonymt om jag förstod det rätt men en journalist lyckades komma på det. Hade det varit anonymt hade det varit okej. Sedan är det ju han som privatperson och inte hans porrföretag som ska ge gåvan...

Idag var det sovmorgon, plugga i bibblan (jag måste lära mig att jag inte kan sitta med andra utan måste sitta själv!) och hem hit och diska massor! Fick russinfingrar.
Hur såg din dag ut?
Kramar

2009-02-12 @ 19:23:30
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: kickan

nej ingen har velat svara på det mysteriet.. hm ja dumma dumma reklam har sskrivit ett brev men har inte bstämt om jag ska skicka det elelr inte .. tack sjäöv trots att jag kände mig rätt borta i kroppen .. har haft jätte trevligt idag haha ja men det är ju bra att jag har lugnande effekt och TACK SÅ JÄTTE MYCKET för det FINA kortet gumman .. vart fäör nyfiken så jag kollade på bussen hem
massa kramar

2009-02-12 @ 21:22:45
URL: http://juliusson.bloggagratis.se
Postat av: Sara

Oj, hoppas du kommer upp ordentligt imorgon! Förstår att det blir så, man kan inte alltid vara på topp och det är klart att det märks skillnad på orken när man mår bra och när man inte gör det.

Sant, har inte tänkt på att man kan kolla där, får börja göra det...

2009-02-12 @ 21:51:55
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Veiken

Sådär ja då är vi nyfärgade båda två! Kram:)

Postat av: kickan

jo det kanske det gör.. hmm någon på din skola kanske vet svaret.
visst hade du VFU nästa vecka?

ja men även om du tyckte att det var lite så betydde det mycket för mig .
kramar

2009-02-13 @ 13:41:55
URL: http://juliusson.bloggagratis.se
Postat av: kickan

tack dte var snällt jag behövade gnälla,, jag har skickat en sak på msn.. du kan ju kolla sen :)

ahha okej ja men då förblir det ett mysterium..
kram

2009-02-13 @ 14:58:03
URL: http://juliusson.bloggagratis.se

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: