Kanyl rakt ner i armen...

Maddo-nytt 2009-02-26


Födelsedagsbarn.

Idag vill vi på Maddo-redaktionen passa på att gratta Nina som fyller 23 år idag. Det är en stor dag i Maddo-världen och vi vill passa på att bjuda på berättelsen då Nina fyllde och och Maddo bodde i Stockholm. Året var 2006 och Maddo hade varit sjuk till och från sen januari. Dagen började med att Maddo ringde till sin mor och berättade att hon led otroligt av att vara sjuk, hon berättade symptom och mamman ringde till sjukvårdsupplysningen efter två samtal rekomenderade Maddo att åka in på akuten för öron-näsa-hals på Karolinska sjukhuset. När Maddo kom in fick hon ta tempen som låg närmare 40 °C, hon fick lägga sig på bår där hon låg och frös och svettades vart om vartannat. När Maddo fick tala med läkaren gick de in med en liten kamera genom näsan (alla som känner Maddo vet att detta är hennes akilleshäl, nu vet även du det) och konstaterade att Maddo då inte skulle lämna sjukhuset förrän det som var i halsen hade lagt sig för skulle det svälla mer hade hon inte kunnat andas! Där låg nu Maddo på en bår med 40-gradig feber och en kanyl med olika roligheter rakt ner i armen - lagom groggy och inte särskilt närvarande. Plötsligt kom Maddo på att hon skulle höra av sig till Nina! Vad hon sedan skrev i SMS:et till Nina är ännu en gåta för Nina kunde inte urtyda det och Maddo fick förklara sig när febern lagt sig och tabletternas verkan började avta (hon blev rätt avtrubbad av tabletterna). Detta får Maddo höra av Nina varje år (att hon "glömde" Ninas födelsedag) men hon försvarar sig med att säga att hon faktiskt hörde av sig!

Träning.
Det har konstaterats att Maddo varit och tränat under dagen. Vägen till träningen var inte enkel och det verkar som om gudarna inte velat att hon skulle träna. Maddo satte sig på spårvagnen in till stan direkt efter VFU:n och när hon kom in i omklädningsrummet upptäckte hon att hon tagit med sig barnens tillhörigheter som barnen givit henne under dagen, däribland mobiltelefoner. Hon satte sig på spårvagnen tillbaka och en timme senare satte hon sig trots allt på vägen tillbaka! Vännerna ser nu fram emot att skratta åt hennes träningsvärk under morgondagen. Eftersom man inte ska skratta åt personer så vill vi nu förbereda alla på möjligheten att skratta åt själva åkomman istället. Vi skrattar alltså åt träningsvärken - inte Maddo! På vägen hem såg Maddo ett par turtles-mössor som väckte otroliga minnen från barndommen, hon har redan glömt vad affären hette - så stort intryck gjorde affären!

Skrattyoga
Nina och Maddo sägs ha varit på den sista skrattyogalektionen under gårdagen. Vid detta tillfälle lyckades de skratta till ordentligt och Ninas gris- och häxskratt sägs ha yttrat sig. Nina har även konstaterat att Maddo har ett uggle-skratt och Maddo har nu bestämmt sig för att vägra skratta (Maddo har inte lyckats ännu så vi får väl se hur det går med det..).

Tävling!
Maddo har sett en tävling hos Erika (Härligheter enligt Erika) där det lottas ut ett par vackra örhängen.

Efterfrågan
Efterfrågan efter Maddo-nytt ökar och det är många (Veiken) som uttalar sig om att detta är höjdpunkten på dagen. Vi på Maddo-redaktionen kan tacka för de värmande kommentarerna och säga att vi tycker det är lika roligt att skiva det som att få era kommentarer! Mer sånt vill vi ha! Vi ber också om ursäkt för detta inlägg då Maddo behöver gå och lägga sig inom kort så är det aningen nedkortat.

Detta var allt från Maddo-nytt för denna gång, har du tips kan du kommentera eller maila: blogg@dreammaddo.se . Nästa nummer beräknas komma ut under veckans gång då du kommer kunna läsa om bland annat: Bögbesök hos Maddo och hemmafest-planering! Håll utkik!

Kommentarer
Postat av: Veiken

Här kommer en kommentar! Örhängena som finns hos Erika är jag också aspirant på;) Härligt!! Återkommer! Kram

Postat av: felicia

Oj då det lät komplicerat tur att det slutade bra.

2009-02-27 @ 21:46:16
URL: http://www.metrobloggen.se/lantliv
Postat av: Fru Pusselbit

Fru Pusselbit är glad över att Maddo inte glömde av att gratulera Nina tydligt och klart denna dag och hoppas att dagen blir härlig både för Nina och Maddo!! =)

2009-02-28 @ 14:41:32
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: TheDarkCrystal

Oh ja... maddo-nytt är bland det roligaste jag har läst på länge... hihi...
kram på dej gumman!

2009-03-01 @ 16:34:28
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: felicia

hoppas du haft en trevlig helg.

2009-03-01 @ 21:55:55
URL: http://www.metrobloggen.se/lantliv

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: