Första dagen på sommarkursen.

Första dagen i skolan är nu över och vad vill jag ha sagt? Skolan är mysig med ett eget campus-område. Klasskamraterna är till största del dataspelsutvecklare (ni hör vad mycket gemensamt vi har?) och några lärare från högskolan i skövde (som är vänner med varann och vill vara i samma grupper). Så lite ensam kände jag mig allt men det känns ändå bra. Jag känner mig lagom distanserad till denna kurs och blev faktiskt lättad när han sa att betygen man kan få är G (Godkännt) eller U (Underkännt). Det är en bok som kurslitteratur och ett häfte som tillkommer. Detta känns bra. Boken är snart färdigläst och jag har anteckningar och understrykningar. Det är mestadels praktiskt i kursen så hittils ligger jag rätt bra till. Haha. Imorgon är det åter igen upp 4:45 för att äta frukost, åka iväg och vara på skolan lagom till 9:15 (kommer fram 8:35). Men det är värt det, det känns otroligt bra att komma bort och det har fått mig att fundera på att komma en bit utanför stan för att få distans från storstaden. Det är inte så farligt med 1060 kr för månadskort som gäller i hela regionen. Varför satsar man inte på det oftare?


Högskolan i skövde - Bild från http://his.se
Högskolan i skövde - Bild från http://his.se
Bild från http://his.se

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Låter som en bra sommarkurs med bra betygsättning och lagom mycket läsning : ) Sköt om dig!

2009-06-10 @ 22:31:51
URL: http://peque.blogg.se/
Postat av: kamilla

Tack för din kommentarer Maddo dom värmer än fast jag inte har några ord till övers hoppas allt e bra med dig kram

Boggtorka just nu pga av att vissa i min närhet stör sig på mitt sett att skriva och glömmer att läsa mellan raderna om att jag mår bättre nu än innan:( Därför har jag omedvetet stängt av det jag känner och har problem med att koppla på igen men det kommer kanske för det här fårmig att må sämre om bara alla kunde se det kram

2009-06-11 @ 13:19:51
URL: http://finnsanglar.bloggagratis.se
Postat av: Rulle

Låter som en härlig kurs du skaffat dig där :) bara att njuta och spelutvecklare är också människor... kanske.. något sånär i alla fall.. är systemutvecklare själv så jag vet att datanördar är.. nördiga och mestadels skärmälskande tokar... hurra för musikstudion och golfen säger jag :P ( wow... det var nördigt redan där :) )

2009-06-11 @ 13:26:23
URL: http://www.rulle.nu
Postat av: Sara

Låter bra! Får hoppas de har så mycket i sig att de kan ta till en liten Maddo också i gänget! Och dina morgonresor är ju inte alltför lockande men annars så låter det bra! Har också ett par klasskamrater som läser retorik i sommar, bra kurs det! Dock här i sthlm då.

Ja, visst är det bra med spelkvällar. Alla har väl något spel hemma så man kan ju turas om att spela på dem. Ni kan ju även försöka se kompisars/deras familjers filmförråd. Upptäckte att min kompis Bs pappa är filmfantast och köper mycket film. Fanns nästan 100 filmer att välja på när vi skulle se igår.

Aha, smart! Bra att lära av varandra. Jag brukar också teckna till sånger ibland, för att hålla igång teckenförrådet och flödet. Jag avläser dock mycket sällan så det kommer bli lite trögt...
Kram

2009-06-11 @ 20:06:22
URL: http://smuppra.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: