Skolavslutning och sommarlov

Jag har ingen dator för tillfället utan lånar dator. Det är därför jag i första hand bloggar. Just nu lånar jag Ninas dator för att göra den komplettering jag fick på mitt arbete och som ska vara inlämnad på tisdag. Ska försöka berätta om vad som hänt här senast:

  • Skola: Jag fick bättre kritik än jag trodde. En komplettering fick jag - liksom resten av klassen (alla skulle få komplettering i denna kurs. huruvida detta är bra eller dåligt är fortfarande under diskussion men jag tycker att det är bra.)
  • Student: Madde tog studenten i fredags. Jag och Nathalie åkte tillsammans och vi följde flaket lite så när jag har tillgång till dator är det filmredigering som gäller! Träffade några stockholmare på plats och fick njuta av att prata med en djurgårdare. Dock lika aktiv djurgårdare som jag (typ: håller på laget men följer inte allt för mycket) I övrigt fanns en AIK:are (smuts) och en hammarbyare (uiäck!) med på plats.
  • Sveriges Nationaldag: Var planerad att göra något roligt. Detta rann ut i sanden och slutade med att jag satt hemma och åt chokladbollar (de med mörk choklad, nötter och torkad frukt) samt såg på Skansens nationaldagsfirande. Rätt mysigt faktiskt. Däckade innan halv elva och sov i tolv timmar.
  • Val: Jag drog mig in till stan på vägen hem igår och förtidsröstade. Efter att ha tänkt på detta ett längre tag har jag tillslut valt vad jag ska rösta på. Vet inte om det är relevant att skriva för vad jag röstat på men jag röstade och inte blankt. Jag står inte på så god fot med den blåa sidan så det är definitivt åt det röda hållet.
  • Söndag: Jag sitter och skriver på kompletteringen just nu, det är inte mycket men småsaker tenderar till att bli jobbiga. Det är en liten sak här och en liten sak där.. men snart är det över. Har två-tre frågetecken att räta ut.
  • Skola: Inlämning senast tisdag. Skolstart i skövde: Onsdag.

Det är kort och gott om vad som hänt här. Vad händer hos er nu när jag inte kan läsa mig till det? Ninas dator är inte den snabbaste direkt så det finns inte en möjlighet att jag kan gå in på era bloggar utan att den krachar/hänger sig. Ta hand om er så återkommer jag!



 


Kommentarer
Postat av: Sara

Skola i Skövde? Berätta mer om det!

2009-06-08 @ 09:51:17
URL: http://smuppra.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: