Ute i solen - där trivs jag bäst.

Idag ställde jag klockan tidigt. Därefter begav jag mig till... nu trodde ni att jag skulle skriva skolan va? Men nej! Jag begav mig till vardagsrummet och ringde lite samtal! Hehe. Sen ringde jag Nina som var lite trötter. Därefter tjötade jag med Ida på msn, åt frukost och duschade. Jag och Nina hördes av igen och vi bestämde oss för att ses vid bussen. Vi gick ner till bussen och... bussen uteblev! Jaha, tur att bussarna går ofta och att vädret var strålande! Vi hade ingen direkt lust att åka buss men behövde ta oss till stan. Vi åkte till Bergakungen och köpte biljetter till The Proposer som jag ska se med Ida imorgon. 

Därefter begav vi oss till Konstmuséet för att kvittera ut två gratisbiljetter (gäller året ut) som vi fått av vårt bostadsbolag. Två per person. Vill du gå på museum med mig i sommar så är det bara att hojta till. Jag har två biljetter. Hihi. Gratis är bra! På museumet träffade jag en av väktarna, en bekant som jobbar på konstmuséet. Det var trevligt.

Vi tog oss ner längst Avenyn och spanade in snygga killar. De har en tendens att komma fram med sånt här väder. Med tungan nere i marken och ögonen en meter framför ansiktet fick vi hålla varndra i handen för att inte tuppa av. Vi tog oss en glass och satte oss vid den extremt fula statyn som tillkommit vid Paddans avstigningsplats. Ska försöka få ett kort på den någon dag. Vi åt vår glass och jag skrämde fåglarna lite. Riktigt skönt var det.

Efter glassen tog vi oss till centralstationen där vi åkte hemmåt. Väl i området tog vi oss upp till mig och hämtade ingredienser som jag hade till en sallad. Sen tog vi oss upp till Nina och gjorde salladen med fler tillbehör. Det blev en sallad med stekt färskpotatis och corn-bitar kryddade med färsk dill och basilika samt paprika-, grill-, och salladskrydda. Riktigt gott.  Vi gjorde en egen dressing baserad på creme fraich, kryddor och lite ketchup (för färgen). Sen gick vi upp till mig. Vi hade glömt kameran och passade på att lämna det som var kvar. Vi tog oss till stranden där vi satte oss vid klipporna och njöt av vädret. Vi åt salladen samt medhavda bullar (som Nina och Linda hade bakat igår - riktigt goda!) och spelade lite YATZY. Vi vann en gång var och det är rätt lagom. Nina somnade till en stund och jag läste.

Jag tycker att dagen varit otroligt bra. Jag har njutit som bara den av en ledig dag. Imorgon är det skola, jobb och bio. Torsdag är det intervju och barnpassning, kanske att jag och Nina går på "smaka på Göteborg". Fredag är det skola och jobb. Lördag är det tjejkväll - mysigt. Söndag blir det jobb så lördagen blir relativt nykter, om inte helt nykter. Men det kommer blir supertrevligt!


Jag i solen =)

Kommentarer
Postat av: ida

I like it. ahh ha ahh ha

2009-06-23 @ 20:14:50
URL: http://www.idapersson.se
Postat av:

jag och nova kan följa på museum,, imorgon halv 3 så har ssu ett jippo på gustav adolfs torg.. kevin borg ska spela och jag har för mig att det e gratis

2009-06-23 @ 22:36:44
Postat av: kryddan

Hmmm jag är ju inte i Gbg ännu så det kan inte ha varit mycke snyggt att kolla på hehe :). Du får väll tala om sen då om filmen var bra:). En massa tokiga Engelsk män på stan på fredag säkert med (fotboll)så det är ju tur ni inte ska ut då hehe :). Verkar inte som jag hinner gå ut nått den här helgen, dotterns mamma skulle inte komma hem fören vid 1 på nätterna :S men får väll kolla runt på krogen nästa gång istället :). Ha det bästa kram :)// Micke :)

2009-06-23 @ 23:05:56
Postat av: Maddo

*Anonym:* Vet vem du är och jag svarade i din blogg

*Kryddan:* Ah, tråkigt att höra! En annan gång helt enkelt! Kramar

2009-06-24 @ 21:42:01
URL: http://dreammaddo.se/blogg

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: