Ny look!

Ny look
Vi på Maddo-redaktionen firar den nu kommna våren med en ny, vårigare, look. Ser du den inte kan du trycka F5 för att uppdatera sidan. Maddo har nu lämnat in tentan och känner sig rätt nöjd, på tisdag får vi se hur det artar sig. Fram tills dess är det opponeringsarbete som pågår. Maddo har njutit av våren och för första gången använt sina clips till sina glasögon. Spännande va? Hon har avnjutit årets första vår-lunch på lejontrappan med en klasskamrat också. Vi hoppas att ni ska tycka om bannern och att ni, liksom vi på redaktionen, njuter av våren!

Banner - DreamMaddo - Vår

Såld
Vi kan även konstatera att Maddos hylla nu är såld till Lisa (LisasDagbok). Det var en hylla från IKEA vid namn EXPEDIT i vit färg som nu ska stå hos Lisa. Maddo och Bög-Björn ska bege sig till IKEA i morgon för att kolla om de kan få tag i ett skrivbord till Maddo som nu är i behov av lite avlastningsytor som inte tar för mycket plats.

Play-Boy
Efter  IKEA bär det av till Klass-Ida för födelsedagskalas. Temat är Play-Boy och detta ska duon ta på största allvar! Ja, ni har ju sett hur det kan se ut! Förbered er på katastrofalt roliga bilder!

Kommentarer
Postat av: TheDarkCrystal

snygg header!!! hihi...
hoppas ni får det bra på play-boy festen!!!
LÄNGTAR EFTER BILDER

2009-03-20 @ 23:09:06
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: felicia

vad härligt med våren. Jag skall hålla tummarna att det går bra med tentan. Skönt att du känner dig nöjd i alla fall.
Tack för din support.

2009-03-22 @ 23:46:12
URL: http://www.metrobloggen.se/lantliv

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: