Första dagen i mitt kommande liv.

Ny dag - nya tag
Igår var en rätt tuff dag. Jag satte mig i skolan och pluggade, jag läste och läste. Björn kom först fem timmar efter avsatt tid och jag gjorde allt i min makt för att inte bli arg. Jag hatar att bli arg så jag stängde av, vilket självklart inte är bra för vare sig Björn eller mig. jag försökte helt enkelt vara glad och tillslut gick det väl sånär.
Jag begav mig till jobbet och när vi ska byta spårvagn möter jag plötsligt Nina. Hon följer med tills jag slutar och vi åker hem tillsammans. Skönt att ha en kompis så nära och roligt att träffas sådär spontant utan tanke på att ses!
Väl hemma satte jag mig vid datorn, kollade igenom lite gamla bilder på CD-skivor och kom fram till en mapp där det fanns bilder på mig och  mitt ex. spelmissbrukaren. Jag såg bilder på hur vi hade det när vi bodde sambos, när vi dejtade.. ja, allt sånt. Konstigt nog gjorde det otroligt ont i mig att se de bilderna. Jag satt och tänkte på vårt förhållande och gjorde det sådär fint som bara minnen kan göras och kom fram till allt bra vi hade. Jag hade en pojkvän som gjorde allt för mig, som älskade min personlighet, min kropp och som faktiskt offrade en stor del av sitt liv för mig. En kille som trots allt detta alltid kunde diskutera för och nackdelar och stå på sig. Honom bodde jag sambo med. Honom dumpade jag... efter ett tag funderade jag på varför det gjorde så ont? Jag gick till den gamla bloggen och tittade. Mycket riktigt, två år tidigare hade jag dumpat honom. Exakt. På dagen. Jag satt och grät konstant i två timmar samtidigt som jag försökte plugga. Det säger sig självt att det gick åt helvete va? Jag smsade med Björn under tiden. Tillslut tystnade mobilen. Han hade somnat (det var mitt i natten). Jag laddade upp massor av bilder på bilddagboken och tänkte på att den lägenhet jag bor i nu var den jag och han skulle dela, sängen köpte vi tillsammans. Micron köpte vi tillsammans, TVn fick vi tillsammans och kontrollen köpte vi tillsammans. Ja, mycket av det här hemma påminner om honom. Meningen var att vi skulle bo ihop här - om han inte hade visat sig vara spelmissbrukare och missbrukat mitt förtroende mer än en gång. Slutligen tog jag min tablett och la mig att sova. Jag somnade av ren utmattning och sov till 8. Jag låg och drog mig i sängen och tänkte över massor. Bestämde mig för att ta nya tag och försöka leva livet.

Idag är helt enkelt första dagen i mitt kommande liv. Går det åt helvete med denna dagen så kommer en morgondag. Hur kom jag fram till detta då? Jo, Björn ringde i morse och uttryckte att han var orolig för mig och så brukar vara. Jag minns att fler av mina vänner uttrycker oro för mig och mitt mående. Jag vill inte att de ska vara oroliga, jag vill ju klara mig själv! Därför ska jag nu ta tag i  mitt liv, se över vad jag kan göra för att må bra.

En bra början är att jag och Björn bestämt att vi ska gå och bada nästa helg såvida han klarar sin SvB-kurs. Jag och Nina ska bowla om hon klarar sin Matte-tenta och om jag klarar min komplettering och denna kurs så ska jag och Nina åka till Stockholm för att festa en dag/helg. Klass-Ida hakar på trenden och vi får se om vi hittar på något roligt om hon klarar sin tenta. Det är skönt att kunna peppa andra - då mår jag bra. Det är också skönt att det är ömsesidigt, om jag klarar mitt så ska vi göra något roligt ihop. Idag har jag målat mina naglar i en fransk manikyr och.. ja, jag känner mig aningen överkörd sen tårarna igår så mitt mål idag blir att frächa till mig och gå ut ikväll. Det behöver jag.


Fransk Manikyr och en Tekopp.

Kommentarer
Postat av: TheDarkCrystal

Å herre gud! ja då lär man till att ha bra fantasi! Och dcet har inte jag!
Men det tycker jag du ska göra!
Hoppas att era planer lyckas!!!! Då får ni arbeta för dom tycker jag... ;)

ha dä gött!
kramar

2009-03-28 @ 12:40:21
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: ida

Kärlek till dig gumman:)
hahah. jo du de kan nog bli lite farligt ikväll, ett rum fylld av fnittrande tjejer, ett gäng dildos å totalt mörker. aaaah. hjälp.

2009-03-28 @ 12:59:39
URL: http://www.idapersson.se
Postat av: Frida

Tack för boktipset, har beställt hem den nu! Mm, har hört att den inte är lika lättläst som hennes senare pocketböcker, men jag har hört så mkt bra om den och är så nyfiken så jag bara måste läsa :)

Duktig du är som kämpar på! Ta hand om dig!
Kramar

2009-03-28 @ 15:40:26
URL: http://fridasofia.se/blogg
Postat av: Linda

Jag vet inte riktigt.

ha en trevlig kväll :D

2009-03-28 @ 17:56:12
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: felicia

Oj då det lät tufft. Nä se till att njuta av singellivet istället tills den rätte dyker upp.
5 timmar är faktiskt magstarkt. hur lyckades du att itne bli arg?
Jättefin men sorglig dikt du skrev hos mig :)
Varför är en del ord fetmarkerade?

2009-03-28 @ 19:41:11
URL: http://www.metrobloggen.se/lantliv
Postat av: Linda

Hej hej!

Hoppas du får en bra söndag :)

2009-03-29 @ 11:13:09
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: TheDarkCrystal

Oj då har du endel att läsa med andra ord... ;) Bara att kömpa på vettu... ;)
Tack, det var verkligen jätte roligt igår!!!!
Kramar

2009-03-29 @ 11:47:39
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack :D

Allt bra idag?

2009-03-29 @ 11:53:05
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Linda

med mig är det super, vad gör du idag?

2009-03-29 @ 12:11:06
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Sara

Idag är första dagen i resten av ditt liv, bra tänkt! Håll fast vid det.

Snygga naglar, vill också ha sådär långa :-)

2009-03-30 @ 08:00:45
URL: http://smuppra.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: