Vaknade till en klarblå himmel, men..

...jag hade inte beställt någon snö! Nu får det faktiskt räcka! Vi hade vår på gång och himlen säger att det är vår. Temperaturen har stigit, plötsligt kommer det snö! Varför detta?!

Idag ska jag träffa Ninni (Neonroza) en stund innan skolan, det ska bli trevligt. I skolan ska vi få reda på våra betyg och jag är otroligt nervös. Jag var nöjd med arbetet när jag skickade in det men nu hittar jag milliontals fel. I eftermiddag ska jag träffa Ida (Ida Persson), det var otroligt länge sen vi sågs så det är dags nu!

Igår satt jag och pulade med kommentarsfunktionen i bloggen, gå gärna in och se skillnaden! Skillnaden syns redan i inlägget där jag skrivit: ♥ En kommentar gör mig glad ♥ Nu är min fråga hur jag får texten i kommentarsrutan att bli kursiv? Om du vet får du gärna kontakta mig, antingen i mail (blogg@dreammaddo.se) eller i en kommentar! För dig utan blogg kan jag även meddela att du kan kommentera. Detta är en funktion som är otydlig på bloggar då du inte behöver ha blogg eller mail för att svara – även om det är en fördel när man ska svara. Jag svarar på kommentarer utan blogg, dessa besvaras bland kommentarerna i samma inlägg!

Nu ska jag se till att förbereda mig inför skolan och se om jag kan hitta kläder som passar med väder och humör. Vårklänningen jag hade tänkt mig blev aningen nerröstad av snön! Bara aningen. Lite grann sådär, eller vad tycker du? Vårklänning och ballerinaskor? Haha.


Icke beställd snö i maj!Vänligen respektera att detta är mina privata bilder!
Om du använder dig av dem vill jag veta om det.
Du ska även skriva med länk till min hemsida eller blogg.

Kommentarer
Postat av: Sara

suck.. så det kändes igår för oss här... Snuvade på våren.

Jo men visst kan man sola vid lägre grader i norrland, men just höga grader tror jag är mer sällsynt. Och isf hade jag ju rätt när jag skrev att man solade i 15 grader, det känns ju tillräckligt varmt då. :-P

2009-03-24 @ 09:24:46
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

Absolut, jag tycker detsamma. Och mina norrländska klasskompisar tycker att det är kallare vid -3 här än -15 där. En annan sorts luft.

2009-03-24 @ 09:34:55
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha, nästa måndag. Så nu måste jag sätta fart och plugga lite gamla tentor. Jippii. :-)

2009-03-24 @ 09:39:18
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: ida

Så onödigt med snö, de kommer ju ändå slaska bort om nån timme. suck. men solen är ju framme än sålänge iallafall. vi får väl se om de blir en promenad sen, eller om vi gömmer oss inne med en kopp te:)

2009-03-24 @ 09:45:39
URL: http://www.idapersson.se
Postat av: Ninni

Jag hade också plockat fram klänning och ballerina skor, men jag tror att jag tar det ändå, som en protest mot snön ;)

2009-03-24 @ 09:54:18
URL: http://neonroza.blogg.se/
Postat av: TheDarkCrystal

Ja vi hade åxå snö... suck Men nu är den borta igen... wie
Ja det va jätte skönt! Ja, blir jag konsult, kan du gå in på min hemsida å köpa gejerna... :P

Kramar

2009-03-24 @ 15:14:31
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: Rulle

Hej Solstråle!
Har inte haft tid för annat än studion och instrument så jag hade lite att läsa på din blogg nu ^^ vad jag avundas er därnere.. ni har ju vår.. vi går med mammeluckerna uppdragna över örönen och pulsar i snödriverna.. usch nu får det vara nog med snö.. allt snack om global uppvärmning... tycker den är lite selektiv jag.. mera värme hitåt tack.
kram på dig

2009-03-24 @ 15:59:34
URL: http://www.rulle.nu
Postat av: Martina

Vilken härlig bild.:D

SV: Jag är undersköterska men vill jobba inom handel eller nått liknade tar nästan vad som helst som inte är inom vården för den är jag les på.
Va kul med en sån kamera:D

kram

2009-03-24 @ 16:50:17
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Veiken

Jag repekterar ingenting. Jag snor din bild. Alla andra stjäl ju i dessa tider! Någon stjäl pengar andra bilder, men inte jag;) asg Skojar bara, skulle aldrig falla mig in att ta någons bilder även om dom är fina som din! KRAM!

Postat av:

Snygga ändringar!

Tycker förresten du lyckades med klädvalet ;)

2009-03-24 @ 22:16:46

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: