En totalomvändning.

Dagen började med regn. Det kunde ju vara bättre, ellerhur? Men jag sover bra vid regn! Vaknar desto sämre... Jag tog mig upp och ut. Fick ett sms att klass-Ida försovit sig så jag promenerade till centrum och Ida tog bussen (vilket gjorde att vi kom ner ungefär samtidigt). Jag läste i min skönlitterära bok som jag fastnat för (Skadad av Cathy Glass, en gripande berättelse som nu är färdigläst - Rekomenderas!) och vi kom mot centralstationen där det var stopp. Jaha, det var bara att avvakta och se. Vägra gå mer än nödvändigt i regnet! Vi kom några minuter sent men det hade Katarina förberett lärarna på så det var ingen fara.
Skoldagen gick bra förbi och när vi slutade var det uppehåll och vädret verkade vända. Vi åt lite och sedan begav vi oss hemmåt. Klass-Ida ville låna en bok och sedan bestämde vi oss för att ta en promenad. Vi tog med oss kartan över hela grönområdet och begav oss ut. Nu står stegräknaren på 14903 steg och jag får nog känna mig rätt  nöjd. Dagen blev rätt bra i slutändan och jag känner mig peppad inför Ninas besök då vi ska...dricka te!

Klass-Ida och jag

Kommentarer
Postat av: Sara

...inte te... :-(

nåja, hurtigt av dig att gå i regnet! Vi hade ju grått på förmiddagen och regnet kom i mängder först på eftermiddagen då. :-/
Du kan vara nöjd med det antalet steg :-)

Ja, i-landsproblem har vi gott om... var också på mcDonalds idag för övrigt, åt inget först. Sedan köpte Sa en klass till mig så det var bara att tacka och ta emot :-P Glassen deras är det inget fel på. Lär ju inte vara onyttigare än andra.

Usch, äckligt bra humör. Har dina kompisar stått ut med dig hela dagen?
Själv är jag på sådant där äckligt pratglatt humör! Prataprataprataprata. Folk hinner knappt höra mina andetag emellan för jag pratar på så mycket. Nåväl.
Kramar

2009-05-06 @ 21:09:26
URL: http://smuppra.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: