Internet igen

Stor del av mitt liv finns på internet. Det kanske är svårt att förstå för folk som inte lever ett liv som jag. Men mitt sociala nätverk finns där. Det är inte datorn i sig - det är människorna där. Det ekonomiska att inte behöva betala extra. Foto - det handlar egentligen inte om kameran för det har jag levt utan i flera år. Det handlar om att jag har lärt mig min kamera och älskar att fota. Men hur fan fotar jag utan kamera? Hur chattar jag utan internet? Hur pratar jag i telefon utan telefon? Det är inte så att det spelar roll att det är just den datorn utan vad som finns på den datorn. Min dator har pajjat totalt och nu lånar jag en dator. På min dator fanns filmerna från min VFU som jag ska transkibera för att få godkänt. Klart läraren säger att det är okej - det är ju mitt betyg, inte hennes. Det är mitt CSN-stöd - inte hennes.

Jag bröt ihop hos läkaren igår. Hela dagen bröt jag samman så fort något hände. Jag klarar inte detta. Jag gråter mest hela tiden. Det känns skönt men ändå gnager det inom mig - hur fan ska jag få ihop ekonomin om jag inte ens klarar av att skriva min hemtenta?

Kommentarer
Postat av:

Men usch då vännen!!!!
hoppas att det löser sej ändå!!!
BAMSEKRAAAAM

Jop det gick bra... ut kom den... känns väl lite...
Är mest hungrig... :(

KRAMAR

2009-05-27 @ 21:59:12
Postat av: Sara

Mitt internet dog, totalt. Hjärtstillestånd i ca 15 minuter. Precis i skicka-processen. Så nu när det har återuppstått vet jag inte riktigt vad som hände där under de 15 minuterna. Har internet lyckats leverera kommentaren i sitt icke-jordiska tillstånd, kanske tom flera gånger? Eller misslyckades budet att leverera?
Jag inte veta!

Här kommer det igen, för säkerhetsskull:

Åh min kära internetvän. Djupa andetag, ta det lugnt. Panika inte, tänk praktiskt.
Kan du få tag på filmerna, på ngt sätt? Ersätta de med andra? Låna andra? Har ingen koll på transkribering. Men något måste du kunna göra?

Du lånar en dator, tillfälligt eller för att arbeta på? Om endast tillfälligt, ta redan på en dator. Du behöver ju ändå en. Kompis kanske har en extra sketen att låna ut?

Hur lång tid har du på dig att fixa detta? När måste det vara klart för att få godkänt från lärare? Finns det möjlighet att ersätta transkriberingen med annat om det inte går att få tag på filmerna? När måste csn ha fått poängen registrerade? osv osv...

Hoppas verkligen det löser sig! Håller tummarna från västra delen av landet. Det kommer lösa sig, på något sätt. Ta det lugnt nu....
Kramar!

2009-05-27 @ 23:40:04
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

Strax söder om Visby, i Axelsro bor Js släktingar. Jag, J, svärmor och svärfar sov i Vibble. Lter det bekant?
Tack :-)

Ja, gör det :-)
Kramar!

2009-05-28 @ 20:06:26
URL: http://smuppra.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: