Nya skor inför festen.

Nathalies skor - 2009-05-22


Nathalie var på besök idag, vi har inhandlat lite grejjor inför festen. Bland annat ett par skor till henne...igen! De förra blev återlämnade och dessa ska väl ändå bestå? Vi har även sjungit lite karaoke inför morgondagen och nu känns det tomt att hon åkt. Det är tyst i lägenheten. Jag känner mig redo för festen, riktigt sugen och.. jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu? Vill ju förbereda massor men måste ju sansa mig lite.

Visste du förresten hur mycket enklare (och dyrare) det är att köpa sprit till festen? Det väger inte alls lika mycket som när jag köper alkoläsk. Fram med drinkarna! Jag sa ju att jag är redo för fest. Men imorgon kör vi på med Vampyr-fest. Det ska bli riktigt roligt.

Inom mig funderar jag på om jag lekt klart, samtidigt som jag faktiskt vill ha barn och stadga mig. Jag vet inte riktigt vart jag står längre. Jag funderar på hur folk uppfattar mig och såna där seriösa tankar. Jag vill definitivt inte festa varje vecka men jag vill heller inte vara utan det - ännu. Hur träffar man en person som står på samma våglängd? Numera känns det som om folk vill ha sex direkt - why? Kan man inte bara ha roligt, hångla lite och göra roliga saker? Vad gör man på en dejt till exempel?


Kommentarer
Postat av: felicia

Jag tror att det där med barn och stadgning ger sig. Jag har själv funderat som en galning tidigare men gett upp nu. Det får komma när det kommer. Fast nu är jag itne sugen på att ha barn längre. Men en karl ja visst bara det är rätt.
Hoppas att du får trevligt på festerna :)
Snygga skor.

2009-05-23 @ 16:09:48
URL: http://metrobloggen.se/lantliv
Postat av:

Fest? Hm, ska snart läsa inläggen, men vill göra det i ordning. Kommentarer ska få svar först.

Kom precis från Gotland. Verkligen fint där! Fotat har jag gjort massor, både dop, fotbolls spelande, Visby och Getsvältan. :-)
Ha så kul nu!
Kramar

2009-05-23 @ 20:49:57
Postat av: Sara

Det ovan var då jag... :-)

2009-05-23 @ 20:50:23
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: TheDarkCrystal

Tack vännen! Kramar värmer alltid!!!

Åh stad i ljus är såååååå FIN!
Den ska jag ha på min begravning! Kanske blev mindre fin nu! Men det har jag vart bestämd på i fler år! Den enda jag vill ha när den dagen kommer...

SNygga skor!!!!

kramar!!!

2009-05-23 @ 22:05:16
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja... fråga inte mig vad man gör på dejter, mina erfarenheter är inte direkt många :-P
Men visst tycker jag att man kan få mysa lite ett tag utan att det ska behöva vara konstigt. Det är ju inte en kk man söker utan en bästa vän för livet att dela glädje och sorg med och älska över allt annat. Det får man ju inte av en kk direkt, inte vanligtvis iaf. Men hur det funkar, nemas idemas som sagt :-P

2009-05-24 @ 23:21:37
URL: http://smuppra.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: