Nya vanor - en hälsosammare kropp.

I morse tog jag mig upp på morgonen med nöd och näppe, jag var riktigt trött trots tillräcklig sömn. När det regnar blir jag riktigt trött, en av anledningarna till att våren är så tuff för mig. Anyway, jag tog mig gröt med äpple och banan till frukost och begav mig sedan iväg - på cykel - till VFU:n. Det är väl ungefär sex km till min VFU och den ligger på en rätt hög topp så jag har en rejäl backe att avsluta med. Åt båda håll, för jag bor också på en topp! Jag cyklade en ny väg dit för att se om den gick snabbare - det gjorde den inte. Kom i vilket fall som helst till VFU:n i tid. Hoppade över pastan (vitt mjöl) vid lunchen idag. Stolt är vad jag är. Det är en stor utmaning att minksa på mjölet måste jag erkänna. Min mage har dessutom fått för sig att den inte tycker om mig efter detoxen. Den som mådde så himla bra under detoxen. Vad gör jag för fel?
Efter en dag är man rätt trött på en skola. Jag klädde om och satte mig på cykeln. AJ! Satan, det hade jag glömt! Vaddå? Hur förbannat ont man får i arslet (det är tillåtet att uttrycka sig så idag) när man inte cyklat på ett tag!!! Jag hade inte så mycket val utan plågade mig på sadeln... Sen chansade jag på, med mer tur, på en ny väg när jag skulle hem. Då kom den: Lösningen. En ny väg som jag ska fortsätta med! Underbar väg! Men detta är väl bra? För min nya livsstil alltså. Tummen upp.

Väl hemma hade jag fått paket av Tezzy (I need some fine wine). Som vanligt var det otroligt vackert. Örhängen. Två par - ett par silver och ett par guld. Tror jag känner henne rätt om jag säger att hon har gjort dem själv.


Örhängen från Tezzy

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad fina de var!

Jo, visst får man ont i rumpan. Jag har inte cyklat mer än någon enstaka gång på typ 10 år, jag får Riktigt ont i rumpan när jag väl satt mig där. Hua. Kan knappt sitta på en vecka efteråt, det är horribelt. Och det är därför jag inte gillar att cykla.
Skönt att du fann en bra väg till slut!

Ja, det blir nog en bra dag ändå :-p

2009-05-07 @ 19:30:45
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

Hm... kanske bara bra under en kortare tid? Fast jag vet inte. Kan ju lika gärna vara en övergångsperiod nu. Hmhmhm.
Läst en insändare i Metro för någon dag sedan en man som bara äter grönsaker, och mår jättebra av det. Bara man drar ner på annat långsamt under en övergångsperiod så klarar kroppen av det. Hm, intressant att man faktiskt kan överleva. Han var aldrig sjuk heller skrev han...

2009-05-07 @ 20:12:00
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

Snabba puckar här..

Sant, grönsaker är gott men alltid? Bara? Inget kött/kyckling, ingen pasta, ris eller potatis? Ingenting annat är kaninmat? Nja, inte alltid, men oftare. Skönt att sommaren kommer nu, då blir det i regler fler sallader, yummie.

2009-05-07 @ 20:48:20
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

Sant sant... Vissa frukter/grönsaker/rotfrukter ser så läskiga ut. Som små monster. De vågar inte jag testa... :-p

Vilka fina bilder i headern!

2009-05-07 @ 22:19:00
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: JESPER

Hejhej. Fin blogg! Vad ska du hitta på idag då?

2009-05-08 @ 10:04:21
URL: http://jesperstenstrom.blogg.se/
Postat av: Sara

Hm, gjorde ett test på facebook vilken frukost jag ska äta. Denna vecka har jag hållit mig till havregrynsgröt :-P
Detta blev iaf svaret på den testen:
"Sara gjorde Vilken sorts frukost är du? din quiz och resultatet är Vofflor!!!!

vofflor, amerikanska pannkakor eller plättar är någonting för dig min käre vän! Detta kommer revolutionera ditt sätt att tanka och du kommer bli mycketmycket mycketmycket piggare! Detta kan du omöjligt ha testat innan!"

Kan det bli så mycket sämre frukost? Så en bild på våfflor med massa grädde och några jordgubbshalvor på. Tror jag håller mig till havregrynsgröten va? :-P

2009-05-08 @ 11:36:42
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Veiken

För flera år sedan cyklade vi en stor gäng i Dnmark. Vissa fick mer ont i arslet (tillåtet idag) än andra. En kompis till mig hade så sabla ont och när hon hade varit på toan kom hon ut och frågade: Tror du att jag har fått min mens eller har jag gått sönder? Vad tror du? KRam


Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: