Det kostar att ligga på topp!

Idag begav jag och Ida oss iväg till gymmet för att testa på A-box. Jag har gått på A-box en gång i tiden när jag tränade på Friskis och Svettis. Jag tyckte inte om det allt för mycket men klart jag ska vara beredd att testa på nytt. Denna gången var det självklart Fysiken (http://fysiken.nu) som gällde och passet var skoj om än svårt att hänga med. A-box är verkligen tempo och koordination i ett. Koordinationsförmågan är inte riktigt min och Idas kompis men vi kom ikapp lagom till byte av övning. En bra ledare som puchar och stöttar. Superbra tyckte jag helt enkelt och känner att det kanske är något för mig ändå? Han pressade oss precis så långt att man kände för att ge upp men klarade det ändå. Jag gillade passet helt enkelt. Nu ska jag hålla mig frisk så det blir bra träning den närmaste tiden.

Jag tror på något enklare pass nästa vecka eftersom det är detox-veckan. Däremot är träning viktigt tycker jag så det ger jag inte upp för detoxen inte! Pilates, yoga, coreball eller något i den stilen tror jag på. Kanske inte coreball? Eller jag vet inte. Jag får känna efter hur jag mår! På lördag ska Ida med och träna cykel/krafttag och det kommer bli så jädrans skoj att få totalpressa kroppen. Frågan är om jag kommer kunna gå de första dagarna på detoxen? Lagom till detoxen är över kommer jag köra ett likadant pass och inte kunna gå - igen.

Eftersom hösten närmar sig med stormsteg blir det en höstbild. Fler av den typen av dagar som varit! Underbara varma fina höstdagar men kalla vindar. Mys.

Nu är äntligen hösten på väg!
Från modellsession med tema Höst 2007


Kommentarer
Postat av: fia

tror det va att jag klickade mig fram på bloggtoppen . eller om det va blogg portalen .
gillar att hitta nya bloggar .
kram .

2009-09-08 @ 22:02:13
URL: http://ajaxen.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: