Hur blir du sockerberoende?!

Tjoho alla söta bloggare, som ni vet är jag ju i full fart här uppe och njuter av snön som finns! Det är helt otroligt hur länge snön kan finnas kvar! Igår fick jag lite Nina-abstinens. Jag kände mig ensammast i världen och ville bara vara med Nina och ha våra framtåg som vi brukar ha. Tro nu inte att jag ogillar att vara med Bonden (som numera kallas för Älsk, en förkortning av älskling), jag njuter av varje stund vi har tillsammans! Ibland stör vi oss på varann, men då tar vi oss tid att reda ut det! För det gäller verkligen att ta sig tid till sånt!

Igår åkte vi ut på vischan (ja, längre ut i skogen än vi är nu) till en liten stuga som Bondens farmor har. Jättemysig med sjöutsikt. Jag och Bondens syster härjade i snön, gjorde snöäänglar, snurrade ner för backen, åkte pulka och gjorde kullerbyttor. Det var verkligen roligt! Påminn mig så ska jag lägga upp kort som Bonden tog, men han måste vara med så jag kan stjäla hans kamera en stund! Hehe.

Vi spelade kort och sov över. När vi skulle sova la vi oss i varsin 90-säng och läste sen frågade Bonden om han fick komma över och mysa en stund. Där låg vi och höll om varann, pratade om hur vi såg på varann, vänner, omgivning och framtid. Därefter la sig Bonden i sin säng och sa att jag fick komma över till hans säng om jag behövde under natten (jag hade sovit dåligt natten innan). Jag hade svårt att somna men somnade tillslut därefter vaknade jag mitt i natten och bestämde mig efter en stund, som kändes som en evighet, att krypa ner i hans säng. Jag petade lite på honom och han flyttade in i sängen, jag la mig på hans arm och han la andra armen om mig. Sen somnade vi. Jag sov bra resten av natten. Tänk vad lite beröring och närhet kan göra?!

På morgonen tog vi det lugnt, jag tog allt i min takt och bara njöt av lugnet. Jag är typen som tar en evighet på mig på morgonen - för jag behöver det. Vi åt frukost, spelade YATZY och sen gick jag och syster ut i snön och härjade medan Bonden fick lite kvalitétstid med sin farmor (läs: städade med sin farmor).

En sak som slagit mig är alla fikastunder bönder och folk på landet har.
Är det alltid såhär?! Jag kommer ju bli sockerberoende!

Kommentarer
Postat av: Anna-Carins hektiska liv

Hej. Jag har haft en bra jul...själv? Jag tycker oxå det e kul o hitta nya bloggar =) Det finns väldigt många...bra bloggar =)

2008-12-27 @ 15:12:39
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: Myntdrottning

Hahaha, vi fikar MYCKET och OFTA! :)

Roligt att ni trivs tillsammans, även i smala sängar, haha!

2008-12-27 @ 15:14:27
URL: http://www.metrobloggen.se/bloggerinan
Postat av: ida

låter som du har det loveli i norrland:D härligt! hahah. är det bara folk på landet som är sånna? för mig är det vardag. alltid när man kommer hem eller om man är hos tobias mormor och morfar. är det fika, fika, äta, fika, äta, fika, fika :P men det kanske är så hos äldre människor och dom på landet. men det är väl härligt. sockerberoende blir man, men mysigt är det:) kramas

2008-12-27 @ 15:23:08
URL: http://www.idapersson.se
Postat av: Truddelutt

Låter som du har det riktigt mysigt där uppe.
God fortsättning på dig!

2008-12-27 @ 17:47:57
URL: http://truddelutt.bloggagratis.se/
Postat av: Fru Pusselbit

Jag växte upp med fika mest hela tiden och när min man kom med i släkten höll han på att bli galen över det! ;)

2008-12-28 @ 23:49:30
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: