Döden kommer alltid plötsligt...

Minns ni sist jag skrev om döden? Att den alltid kommer plötsligt även om den är väntad? Många kommenterade med djur och bekanta som hade dött, väntat men ändå plötsligt. En av mina kära bloggvänner, ett stöd som fanns för mig när det var som jobbigast i höstas, som skickade Mia Törnbloms böcker till mig för att jag skulle komma på fötter, hon som fick mig att se ljuset - i allt! Hon skrev till mig nu efter en lång bloggvila, hennes nyblivne sambo hade avlidit och det är med tårar i ögonen man läser hur det gick till. Varför händer sånt? Det är så orättvist!

Det här är tjejen som har genomgått mer än man ska behöva, som har besvär i hela kroppen men som ändå kan se ljuset, en tjej som har livsgnistan även om kroppen inte alltid orkar med en tjej med "det där lilla extra" som äntligen hade funnit sin lycka och stora kärlek. Hon njöt av varje sekund med honom ty man ska njuta av alla sekunderna i livet. Men ingen kunde väl veta att dagen aldrig skulle komma tillbaka? Det är med stor sorg jag läser hennes blogg och önskar henne allt stöd i sin omgivning. Ägna henne en tanke, det är hon värd.

Nu ska jag torka tårarna och bege mig till min VFU.

Kommentarer
Postat av: Sara

Men fy vad hemskt! Nu börjar jag nästan gråta här :-( Orkar inte läsa hennes blogg, iaf inte nu. Nej usch, sånt får inte hända.

2009-02-19 @ 08:27:32
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Teija

Vad sorgligt det du berättar!

Hoppas att min mage klarar lite koffein då;) Angående glutamat så är det en smakförstärkare som tillsätts i många halvfabrikat... och skinka och sådant! Inte så bra enligt en del då det kan trigga sötsug också.

Ha en bra dag, kram på dig

2009-02-19 @ 08:28:12
URL: http://varannandag.bloggagratis.se/
Postat av: Frida

Usch vad hemskt...

En offert är ett kostnadsförslag. T.ex. om en kund ringer oss och frågar vad det skulle kosta att bygga en webbsida så skriver vi ett dokument över de olika delarna i projektet och vad de kommer att kosta, och skickar det till kunden :)

Hur är det med dig annars? Händer nåt kul i helgen?
Kram!

2009-02-19 @ 11:21:06
URL: http://fridasofia.se/blogg
Postat av: kickan

jag orkar genom att jag vet att det finns dom som har det värre och om jag inte orkar vara mamma vem ska ta hand om nova då? jag måste för novas skull,, hon gör så jag tar mig upp på dagarna min lilla solstråle.
kramar

2009-02-19 @ 14:06:55
URL: http://juliusson.bloggagratis.se
Postat av: johanna

helt klart, men man får ju erkänna att lite roligt är det ju trots allt att komma på tanken :)

2009-02-20 @ 16:44:37
URL: http://glamorjohanna.se

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: