Datorkunnig sökes!

Gårdagens mat blev pizza. Bög-Björn var sugen på pizza och därför blidde det så. Pizza och film var önskemålet och vi såg på "se upp för dårarna" som är en underbart rolig film om du frågar mig! Därefter blev det slappt framför datorerna då jag bråkade med min dator!

Jag sitter här och bråkar med datorn, idag igen, som fått för sig att sega totalt den sista tiden. Jag förstår inte vad det är? Jag hoppas det är något tillfälligt. Igår bråkade den totalt med mig när jag gjorde Ninas inbjudan till festen, nu är den helt klar och ska skickas iväg inom en snar framtid. Eftersom jag inte har någon lust att bråka med min dator just nu så skickar jag iväg den först när jag orkar bråka med den! Troligtvis bör jag tömma datorn lite men samtidigt har jag faktiskt flera GB ledigt på datorn och den borde funka finfint!
Jag ska skriva ett "paper" om den boken jag läst tills idag och sedan ska jag fortsätta läsa men som ni kanske märker är det svårt att komma igång idag. Tabletterna gör att det är segt att komma upp på morgonen. Idag gick det rätt bra och jag kom upp efter 1½ timme utan att vara allt för seg i kroppen!

Senare under dagen kommer Nathalie förbi och vi ska färga hennes hår samt tjöta och äta mat. Alltid lika trevligt med hennes besök! 

Är det någon annan än jag som reflekterat över att chokladen plopp numera fått en mindre förpackning?
Den förra förpackningen var 66 gram medan den nya endast innehåller 50 gram, men självklart förändras inte priset (jag frågade på pressbyrån)!


Plopp


Kommentarer
Postat av: Sara

Hmm jag har reagerat att något förändrats med ploppen men inte kommit på vad det var! Extra irriterande är det när jag varit jättesugen på plopp och velat ha antingen en påse med "parploppar" eller en kaka med plopp, nej då finns det bara de där avlånga som är svindyra om man tänker på antalet bitar! Snåljåpar.

Hmm.. kan du ha virus? Min dator hade ju en del som var ganska smarta, ändrade systemklockan för att det de gjort skulle skrivas över, hindrade åtkomst, var osynligt osv. Hela datorn segade ihop och tog evigheters evigheter att starta, typ. Egentligen vet jag inte att det var virus för det syntes inte alls men det måste det ha varit.

Den filmen är bra, håller med!

Jo, men städning är också lite träning. Framför allt dammsugning puh Jo men det är okej ändå, du fick jobba längre än du trodde och då har ju förutsättningarna ändrats sedan du gjorde planen. Du får se till att hitta tid denna vecka bara :-)

Ja, jag har ett par som får figurera med smeknamn, framför allt min kompis "Empan", men annars är det lättare att skriva första bokstaven, men det blir ju rörigt ibland...

Hoppas hemstudierna går bra! Jag har fått hem kåravgiftsavin som jag nu ska betala med ett leende på läpparna. Ett steg närmare CSN!

2009-01-26 @ 15:10:54
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Rulle

Kämpa på.. tihi.. en och en halv timme... rofl.. verkar lite väl farliga pills.. eller så är det du som inte vant dig än ^^... som sagt kämpa på..hm.. det där med datorn.. jag är systemutvecklare så jag har lite hum om dem.. men när jag ledsnar bränner jag det som är viktigt och formaterar hårddisken sen går jag alltid in i registereditorn och tar bort minnesrecidenta program så att den är som en nytvättad babystjärt och då kan jag köra några år.. kör även stenhårt med minnessticka för att rensa allt (cashminne och övrigt skräp)då det sker effektivast med ett program utifrån.. jag skulle inte föreslå att gå in i registereditorn om du inte har minsta hum om vad du gör.. annars kan du alltid googla.. lycka till... du fixar det också.

2009-01-27 @ 02:05:34
URL: http://www.rulle.nu
Postat av: Sara

Hoppas programmet hjälper! Sega datorer är riktigt irriterande :-)

Jag vet men är inte lätt så som schemat ser ut denna vecka. Jag borde ha orkat plugga igår men jag hade sovit för dåligt bara. Sedan idag skulle jag ta igen sömnen men kunde inte somna.När jag väl somnat sov jag gott. Har gjort klart det jag kan göra nu så hoppas de andra är förberedda också (säkert mer, eftersom de har, just det, lagboken. tack för tummarna!). Så tidig morgon imorgon, sedan sent på torsdag 17-23.30, på fre 13-01 och lör 20-03. Blir svårt att få ett jämt studietempo då. Har dessutom ingen aning om när jag ska träna denna vecka. Det blir nog bättre nästa vecka då tiderna är som de ska!

Skrattyogan! Vilken dag? Du får berätta hur det var!
Nepp nemas CSN, men jag fick min kåravgift igår så de vt väl inte att jag pluggar ännu.

2009-01-27 @ 08:47:22
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: kickan

jag slapp kina :) blev lunch på jensens sen fika på subway .. okej ja men det låter ju bra det , kan tyvärr inte meddela något defenitivt svar ännu.. kramar

2009-01-27 @ 09:50:15
URL: http://juliusson.bloggagratis.se
Postat av: Teija

Har också en seg dator ibland - som just nu. Fattar egentligen inte vad det beror på i o f s börjar det bli lite ont om plats på hårddisken här. Nåja, rensar den emellanåt och tar bort alla tempfiler, tömmer papperskorgar och kör scanning efter virus och det har faktiskt funnits ibland trots antivirusprogram!

Ha det bäst som vanligt, var rädd om dig! Kramis

2009-01-27 @ 14:10:44
URL: http://varannandag.bloggagratis.se
Postat av: ida

Hoppas din dator funkar fint nu:)
Synd ja inte kan komma på tacofesten. hade vart fint. hoppas du har nån att älska fetaost med ändå. hahah. När ska vi ses gumms? känns som man har alldeles för lite tid nu. förut hade jag för mycket. dålig balans. haha. lööööve

2009-01-27 @ 17:13:24
URL: http://www.idapersson.se
Postat av: Sara

Minns inte om jag svarat på kommentaren! SKriv till mig och berätta :-P

2009-01-27 @ 20:00:47
URL: http://smuppra.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: