Ljud som spränger huvudet i småbitar.

Jag vill meddela er om ljudet som finns runt omkring oss hela tiden. Ljud som vi stänger av - dagligen. Vi tänker inte på att spårvagnen låter, eller att folk låter (såvida de inte utmärker sig).. vi tänker inte på att varje steg vi tar blir ett ljud... Men jag tänker på det just nu, för jag tror mitt huvud kommer sprängas av ljuden!
Men ni är väl mer intresserade av hur opponeringen gick? Jag fick komplettera. Min lärare började med att fråga: "Vi känner ju inte varann så väl men jag måste fråga om du mådde dåligt när du skrev arbetet?" Tror ni inte jag börjar gråta? Jag gråter och gråter och gråter. Berättar att det varit otroligt påfrestande den senaste tiden och hon meddelar mig att det "genomsyrar arbetet". Tjohopp, kompletterar jag inom en vecka kommer det med i nuvarande betygen, annars kan jag göra det i princip närsom.. jag vill bara bli av med detta nu men med min huvudvärk går det nog inte så bra. Jag ska vila nu. Vad ska du göra?

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh typiskt att det inte kunde gå vägen, men du ville väl samtidigt komplettera? Eller?!

Stackare, gillar inte sådan huvudvärk! Ja, finns massa ljud runt oss. Just nu stör jag mig på fläkten i Js dator som jag knappt bryr mig om vanligtvis,men nu blev jag ju påmind... Det var det enda bra amed att vara hörselskadad minns jag, bara att stänga av hörapparaterna så vart det i princip knäpptyst och jag kunde koncentrera mig på mitt. Jättebra eftersom min klass var jättestökig också...

Bra att du inte tränar! Du får göra det om någon dag istället, men det funkar inte om man inte mår bra! Själv tränade jag, extra länge också för jag missuppfattade när jag skulle träffa min mamma och det visade sig vara en timme senare så jag körde på en timme till....

2009-01-14 @ 20:29:23
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

Skrattyoga låter roligt, tror jag såg något om det på tv för ett år sedan typ...
Ja precis, komplettering är mycket bättre än underkänt!

Japp, båda öronen sedan 6 månaders ålder till typ 12-14 årsåldern någonting, svårt att avgöra när jag räknas som normalhörande eftersom jag fortfarande går på kontroller två gånger om året och har glömt när jag slutade med hörapparater och när jag fick mitt första hörseltest som låg på hela 98% av normal hörsel. Någonstans där räknar jag nog ändå... :-)

Javisst! Tur att jag körde på gånger två, så slipper du ha dåligt samvete!
Ja, är du bra i huvudet och resten av kroppen på fredag tycker jag du ska släpa dig dit! :-D

2009-01-14 @ 21:41:17
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Rulle

Hej hopp! :)
Nyss hemkommen från jobbet ville bara in och säga hej... och stackars dig.. :(

2009-01-15 @ 06:44:42
URL: http://www.rulle.nu
Postat av: Sara

haha du får säga till om du inte vill att dina kommentarer ska synas :-P
Nä, du har rätt det måste vara en Mr, varför skulle en tjej vara så elak mot sina medmänniskor?!
Nä, jag tycker också det är skönt att få så man vet att man iaf mår bra. En allvarlig alarmklocka skulle det vara om den inte kom pga typ stress. Då måste man varva ner!
Attans att det kom nu då, kan du träna imorgon då trots detta? Det varierar ju så mellan tjejer hur man kan träna under den perioden.

Utvärdering så snart! :-D Hoppas det blir bra!

Ja, jag har opererat öronen många gånger, så många att jag inte har en aning om hur många. Ibland ena, ibland andra, ibland båda... Men det blev lite bättre vid varje operation och till slut blev jag ju bra så det är värt det. Fast jag var inte glad då. Hua.

2009-01-15 @ 11:09:31
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: malin

Vad skönt att man inte behöver göra om arbetet! Det slapp jag med. Och helt otroligt så slapp jag koplettera också. Hoppas huvudvärken gått över nu!

2009-01-15 @ 11:17:46
URL: http://missvixen.blogg.se/
Postat av: Rulle

Är lika glad när du besöker min blogg ^^ inget roligt att höra när du mår dåligt men så vet jag att vi alla vandrar den vägen emmellanåt :( men lika skönt är det att läsa att du mår bättre nu :)

2009-01-15 @ 16:00:09
URL: http://www.rulle.nu

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: