Nattligt besök!

Jag har fått en del frågor om hurvida min och Bondens relation ser/sett ut. Vi har haft en relation till varann och till en början dejtade vi. Någonstans gick det fel i kommunikationen och efter att ha rett ut detta kan jag konstatera: Vi är inte tillsammans och som läget ser ut just nu kommer vi heller inte bli det.

Nattligt besök.
Nu vill ni väl ha smaskiga detaljer? Jag har haft nattligt besök! Yes! Jag har legat i sängen, vridit upp och ner på små funderingar som jag haft men inte reflekterat över. Det är så skönt att ha människor i sin omgivning som är så öppna och som jag kan ställa såna frågor till. Det har helt enkelt varit en otroligt bra natt. Om jag hade sex? Nej, jag är inte intresserad av att bara ha sex. Nu undrar ni väl vad jag babblar om och tycker att ni inte blir kloka? Jag påstod aldrig att jag blev klokare av besöket men jag har fått lite svar och trygghet, jag har haft ett par armar omkring mig som inte gjort annat än önskat att jag ska känna mig trygg och tillfreds med mig själv. Kanske låter det egoistiskt men jag behövde detta! Jag behövde också veta att det jag gör för den personen är tillräckligt och då antar jag att det jag gjorde inatt räckte?

Bonden brukar säga att sex säljer och om man vill öka antalet läsare ska man skriva om det, men jag är inte intresserad av att sälja mig själv eller blotta mig själv och mitt sexliv. Jag är ute efter att göra det som känns rätt för mig och som får mig att må bra. De som läser min blogg är en bonus, de som kommenterar den är ofta tankeväckare! Jag vet vad jag vill få ut av en relation och nattens besök har gjort att jag insett ännu mer vad jag vill få ut.

  • Jag vill ha en relation där man kan diskutera, vrida och vända på begreppen (efter att ha läst ut boken "Har du träffat nån?" av Susanne Dahl känner jag att det är ännu viktigare!).
  • Jag vill ha någon som, liksom jag, vill ha en seriös och långvarig relation.
  • Jag vill ha någon som delar något av mina intressen, samtidigt som den kan stå upp och göra saker själv.
  • Jag vill ha någon som avgudar min kropp och som älskar min insida.
  • Jag vill ha någon vars kropp jag inte kan få nog av och vars diskussioner aldrig tröttar ut mig!
  • Jag vill ha någon som prioriterar mig och som vill visa upp mig för världen.
  • Jag vill ha någon som jag känner att jag vill vara med utan tvivel.

...och jag tycker inte det är för mycket begärt!


Kommentarer
Postat av: Jenny

vi gör ingen sån inriktning utan läser f-5 hela tiden. Men jag vill och ska jobba i förskolan nu! Tiden går fort! Vad ska du läsa nu? Kanske har några böcker du behöver?

2009-01-16 @ 15:03:58
URL: http://yeahnysliv.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha, ditt inlägg gör mig alldeles snurrig där ett tag! Men det i punktform förstod jag och håller med om. Det är faktiskt inte så mycket begärt :-)

Jo, vi äter i princip bara hamburgare numera... För vi kom över ett jättepaket med hamburgarkött och vi har allt som behövs utom hamburgerbrödet som vi får köpa till då och då. Så per styck blir hamburgarna väldigt billiga och vi har inte mycket pengar just nu så får ta det vi har! Ska bli skönt att inte äta hamburgare imorgon!

Varsegod! Haha. Ja, mitt på dagen, det passar väl sällan folk?! Aja, nu kanske det går vägen iaf :-)
Baka jaa.. ska vi också göra. Vad ska du baka?

2009-01-16 @ 18:49:27
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Frida

Japp, efter många turer mellan Stockholm och Karlskrona bor jag nu i Stockholm tillsammans med älsklingen för gott! (Eller ja, någon gång flyttar vi säkert, men inte på några år) Jag trivs grymt bra här! Bor i ett lugnt o skönt villaområde med mycket natur runtomkring, men har bara 20 min. in till centralen med pendeln, helt perfekt!

2009-01-16 @ 19:36:20
URL: http://fridasofia.se/blogg
Postat av: Rulle

U go girl ^^.. allt du skriver är självklart, och jag vet inte om man ska leta efter nåt ( kärlek, relation ) tycker att när man är redo brukar det på något sätt lösa sig och man ramlar in i något spännande som man ibland inte vet hur man ska ställa sig till :).. och jag tycker det är helt rätt att inte lämna ut detaljer ur sexlivet, det finns det så många andra som gör och har man haft ett eget sexliv ja då vet man hur det fungerar ändå ^^ finns säkert mycket att diskutera om det och säkerligen lika många som älskar att lämna ut sig själva ( många anonymt) jag är inte en av dem... skulle lämna ut bilder på min ruskiga ^^ träning men fegade ur, för även om jag är positivt överraskad av min egen utveckling så är det ända mitt på något sätt och skulle ha känts fel.. om jag skulle ändra mig så kommer det att ske på en lösenordskyddad sida ^^ ( jag är blyg jag vet ^^ ) så tack för besöket och som du skrev härifrån bara framåt :)

2009-01-16 @ 22:00:38
URL: http://www.rulle.nu

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: