Önska mig lycka till!

Idag är det opponering så önska mig lycka till. Jag hoppas jag får komplettera det jag skrivit med en gång, annars får jag inte godkännt! Är det inte roligt hur man kan känna att man har med allt i ett arbete men det är hjärnan som har kompletterat arbetet? haha.

Igår bokade jag och Nina våra platser på skrattyoga, nu ska vi lära oss att skratta mer! Det kan behövas för tillfället! Jag var som en igel på Nina igår, hon klagade inte men jag ursäktade mig ett antal gånger! Pratade även med Nathalie i telefon ett tag och det var roligt, hon ringer mig och frågar om saker inför jobbsökningar och det är ju roligt att hon tycker att jag har det där lilla extra för att hjälpa henne. *glad*

Nu ska jag till skolan, önska mig lycka till!Förresten... är det någon annan på blogg.se som har problem med att massa gamla kommentarer försvunnit men det står att det finns flera sidor med kommentarer?

Kommentarer
Postat av: Sabina - 16 och mamma

SV; Tack så mycket - hoppas jag också :)

2009-01-14 @ 08:00:38
URL: http://saabiina.blogg.se/
Postat av: Sara

Fin video! Ska kolla om det är så med mina kommentarer också. Jo, det är ju det, jag har hlrt hur bra blogg är jämfört med andra men den är ju så trööög ibland! Var hade du blogg förut?

Jag har inte stött på lycknis förr! Tack för tipset, bra att kolla där till de andra kurserna. Kollade nu och vissa böcker skulle jag kunnat tjäna lite på genom att köpa där men alla fanns inte i rätt upplaga och så så hade ändå behövt köpa nytt. Aja, jag sparade sidan och ska kolla till nästa gång. Tackar ödmjukast igen :-)

Absolut, idag ger vi järnet! När ska du träna? Jag måste komma iväg senast 15, bra att jag har lite tidspress på mig. Ju förr desto bättre!

Hoppas opponeringen går bra!

2009-01-14 @ 12:03:49
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Ida

är de nu man ska säga. betala pengar för att få skratta. knasbollar:P men förstår er. kommer nog bli asa kul:D

2009-01-14 @ 15:23:26
URL: http://idapersson.se
Postat av: Fru Pusselbit

Hoppas att det gick bra på opponeringen! =) Kram

2009-01-17 @ 23:28:48
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: