Sambo, kombo... bo tillsammans!

Jag har nog glömt berätta detta, Bög-Björn ska komma och bo hos mig ett tag. Jag bad honom om det eftersom jag mått så dåligt den senaste tiden. Jag har mått dåligt bra mycket mer än någon vecka men inte riktigt orkat söka hjälp. Nu har jag bett om hjälp och jag ska även på samtal på onsdag om att eventuellt få medicin. Jag har börjat tvivla på mina studier då ångesten emellanåt varit för stark. Jag litar på min kapacitet, jag vet att jag klarar av det jag ombeds göra men jag känner mig inte tillräcklig samt trög. Nu har jag iallafall kontaktat Bög-Björn som blir min kombo. Det blir nog bra!

Minns ni söt? Jag pratade med honom igår och han tyckte att det var bra att jag faktiskt tog tag i det på ett konkret sätt! Gött när man känner att man går åt rätt håll...

Kommentarer
Postat av: Sara Cederborg

Hoppad det blir bättre. Absolut inge kul att känna att livet rinner iväg och man inte åstakommer något..

2009-01-19 @ 20:17:09
URL: http://projectstyle.blogg.se/
Postat av: Rulle

Nu blev jag lite ledsen och glad samtidigt.. vet inte vad jag ska skriva för att få dig att må bättre.. mina tankar går till dig och du verkar ju hela tiden ta tag i saker och känna så otroligt bra var insatserna behövs så att jag får hela tiden känslan av att du är stark nog konstant.. även om du stundvis tycker att saker kan verka oöverkomliga.. härifrån framåt skrev du i min blogg..( gjorde i alla fall mig riktigt glad) hoppas det gäller än.. kämpa på solstråle för det blir bättre även om man inte ser det när man är mitt i smeten.. det ska gudarna veta... smart drag att ta in stöd.. bästa jag hört på länge, endast en tok försöker slå in en krokig spik med en större hammare ( man kan behöva någon utifrån som kanske kan se att den verkar lite krokig ^^ eller bara finnas där ) mjo.. Gl and Hf ( Good luck and Have fun) jag menade med att få gifta dig med sångaren ^^ nu vet de som läser att du har paxat honom :)

2009-01-19 @ 20:42:02
URL: http://www.rulle.nu
Postat av: Sabina - 16 och mamma

SV; Ja gudars ja, men nu är han frisk igen :)

2009-01-19 @ 21:26:50
URL: http://saabiina.blogg.se/
Postat av: Sara

Hoppas det blir bra med en kombo!

Han hade läpp-käk- och gomspalt isf (LKG). Jag är opererad, då jag var 6 mån. Då sydde de ihop hålet, men sedan kom det tillbaka när jag växte och jag har inte tyckt att det varit något problem. Tror det var så att när jag skaffade glasögon insåg jag hur bra jag kan se och det var då jag började förstå hur man kan leva utan hål i gomen...
Jag hade den mildaste formen av den missbildningen för övrigt så det är därför jag inte behövt opererats tidigare förutom som bebis.

Onödig fakta bank vill jag bli!
Smart idé det där med google ;-)

Nä det kändes ganska trist typ hela tiden jag tränade men det var för att jag ville se på tvn men inte kunde läsa texten utan glasögonen. Blev irriterande och så.. :-/

Åh duktigt gjort! Jag är åt det hållet med. När jag är väldigt ledsen/arg/irriterad osv ställer jag mig och städar järnet. Synd bara att du mår dåligt.

2009-01-19 @ 21:33:43
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Rulle

Jag mår som en prins.. tackar som frågar.. har klarat av mina 5 träningsdagar så nu följer 2 lata dagar ^^ ska testa in mig i ett nytt band så det är en spännande vecka jag går till mötes.. och du .. härligt att du lyfter upp hakan och håller den högt.. sånt uppmuntrar oerhört.. framåt och uppåt är en härlig inställning :)

2009-01-19 @ 22:08:34
URL: http://www.rulle.nu
Postat av: johan

hej tösen.
De låter som om du e på väg upp ur smeten/skiten och de e skönt å höra/läsa :-) jag hoppa att de kommer fungera bra för er att bo tillsammans.

H.D.G.

2009-01-19 @ 22:41:21
Postat av: Maddo

Johan: Tack så mycket för kommentaren, roligt att se dig här igen! =)
Jag hoppas också att det kommer gå bra, men det får tiden utvisa! Tack för att du ställer upp med dina ärliga svar, trodde dock de skulle svida mer emellanåt! ;)

Kramar

2009-01-19 @ 23:29:13
URL: http://dreammaddo.blogg.se/
Postat av: Ida

Trevlig blogg, hoppas du blir bra snart =)

2009-01-20 @ 01:59:45
URL: http://blundiiie.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja, man kan klura på namn iaf innan dess sedan se vad som passar barnet när det kommer. :-) Tänkte du vänta och se vad barnet ser ut att heta?

Lyckligt lottad japp! Bättre upp ahde varit om jag inte haft det så klart. Det är också pga gomspalten jag haft problem med öronen och varit hörselskadad. Gomspaltsbarn har statistiskt sett större risk att bli öronbarn. Sådär. Lessons over.

Nej jag vet,men det kändes bra när jag åkte iväg och kändes dumt att bara vända då..
Ja det är ett jättebra sätt att få ut aggressioner på! Så år jag bättre sedan när det är rent och fint också!

Utvärderingen kommer ikväll! Nu sticker jag snart, ciao!

2009-01-20 @ 10:48:13
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Ida

Nej, absolut är jag inte vegatarian, kött är bland det godaste jag vet ;b Men tror jag har förätit mig på bacon, så är lite trött på det ett tag bara. Usch, slask & halka? Här skiner solen för en gång skull :)

Förrut hade jag underbett och fick då fick jag operas, för underbett är inte det finaste man kan ha ;/ Jo, svullen är jag fortfarande men den har ju lagt sig riktigt mkt, den första veckan kunde man tro att det var en bomb som släppts i huvudte, hehe!

2009-01-20 @ 11:39:12
URL: http://blundiiie.blogg.se/
Postat av: Sara

Javisst, 5 personer var sena, två av dem hela 25 minuter sena! Skandal ju.

Nä jag vill inte heller veta könet på barnen, det ska komma som en överraskning!

Ja, man vet aldrig. Kanske är du med i typ Postkodmiljonären och det kommer en fråga om det. I don't know, iaf så får du skänka mig en tänke när du väl finner nyttan i faktan!

Städning är PI bra terapi (PI är ett tecken på teckenspråk som används som förstärkningsord i stil med "jätte" osv. men PI är bättre ord tycker jag).

Jo, inte blir det så mycket till utvärdering, blir nog roligare efter torsdagen!
Kram

2009-01-20 @ 13:39:08
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Frida

Bra gjort! Vet själv hur svårt det är att ta tag i saker och verkligen söka hjälp när man mår dåligt. Hoppas det blir bättre snart!

2009-01-20 @ 14:06:15
URL: http://fridasofia.se/blogg
Postat av: Sara Cederborg

Sv: Ja det är det jag menar :) det kan man kalla vardagslyx. ohja, jag förstår lika bra som fisken trivs i vattnet. hihi Hoppas allt är bra!

2009-01-20 @ 15:10:34
URL: http://projectstyle.blogg.se/
Postat av: Sara

Tycker det är ett bra sätt att hålla koll vad som händer och skilja saker åt! (färg i kalender)

Jo är ju bara 3,5 timmar men man ska inte lura sig på det, ibland har man jobb/dagar som är korta och intensiva och ibland en lång slapp dag.

Usch då, måste han förvirra dig? Det är ju jobbigt efter en så jobbig arbetsdag!

Oj, vilken osis. Eller, du knske inte är med heller men ändå. Egentligen är det ju lika stor chans att det kommer på samma postkod 2 gånger som en gång eftersom de ju drar om, men känns ju som mindre..

Hoppas det går bra hos farbror/tant doktorn!

Jag fick för mig att det var fredag nyss, attans, jag vill ha helg! (eh knäpp jag är egentligen har ju varit ledig en vecka och varit i skolan 1 timme idag).

2009-01-20 @ 18:18:34
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara Cederborg

Sv: Haha den var bra! ja, jag har sett den filmen, riktigt rolig faktiskt.
Tack det tycker jag med!

2009-01-20 @ 18:22:00
URL: http://projectstyle.blogg.se/
Postat av: TheDarkCrystal

Bra att du får lite sällskap! Hoppas du snart mår bättre! Åxå nere i en svacka så vet att det känns bättre med sällskap!

2009-01-20 @ 19:52:15
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: Fru Pusselbit

Hoppas att det ordnar upp sig för dig och att du mår bättre snart. Bra att du börjat ta tag i det hela! Kram

2009-01-20 @ 19:53:11
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: Sara

Ja jag sitter här redo. Har tom bestämt grupp! Haha. Och ställt mobilen på 5 i 8, så jag inte ska missa...

Ojoj, vad är det som blir ommöblerat idag då?
Ja jag morrar också. Inte för att jag har en aning om hur han förvirrar dig men morr!

Förlåt, men det är ju bara 3 dagar kvar... Inte så länge. Och jag är ledig imorgon, så två skoldagar kvar. Skönt när jag har kommit igång tror jag.

Haha "jag har egentligen en hel del" erkänner hon skyldigt. Sätt dig och läs då! Inte möblera om :-P
Det står på nätet att vi borde ha alla böcker på måndag, så jag hoppas mina böcker kommit då. Hittills har jag inte fått någon bok...

2009-01-20 @ 19:55:02
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

Japp ajg var upptagen just då med att skriva i hur länge jag tänkte bo på denna bosstadsadress. Tydligen hade min adress gått ut(?) och jag behövde fylla i hur länge jag skulle bo här, dock längst tom 2010-12-31. Fattade inget av det men sedan kunde jag välja grupp iaf! Det blev grupp 4, så tidiga mornar men det är nog inte så farligt iaf. Min kompis sa nyss att hon har sovmorgon imorgon, ska upp halv 7. Fick lite perspektiv då :-P

Synd att du inte kan visa. Hur många rum har du?
Jag slutar plugga senast kl 21. Sedan beror det på om jag inte har pluggat alls förrän kvällen innan provet, då kan jag plugga till typ 22.30. Men gillar inte att sista-minuten plugga...

Fota ögat! Oj, det har jag aldrig varit med om. Lite småläskigt låter det faktiskt. Hoppas båda besöken går bra!

Åh vad bra! Kan man kolla på lycknis hur statusen är? ex behandlas, skickad.. Jag vill ha mina böcker. Vad jag kan se håller alla mina böcker på att behandlas, ingen har skickats :-/ Jag har också B-post på mina så vill att de ska bli skickade någon gång.

2009-01-20 @ 21:33:47
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

Lycknis har skickat fick jag mail om såg jag nu! Yeey!

2009-01-20 @ 21:36:31
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

Jepp, det jag tänkte! Ingen aning om hur adressen går ut. Någonstans ska man ju bo. De hade min nuvarande adress regristrerad så ajg förstår inte. Dessutom hade de mina föräldrars hemnummer också, som jag inte haft på över ett år. Hm...

Ojoj vad mysigt ni kommer ha det! Hoppas du har en bred säng :-P Hur länge ska han bo där? Är ni bra vänner? Jag har aldrig stött på honom sedan jag började läsa din blogg regelbundet så behöver lite update!

Ja, jag vet skäms lite men det var mest i gymnsaiet jag gjorde så... nu brukar jag börja plugga veckan innan om jag kan.

Oj, där ser man. Vården är speciell ibland :-P Vad upplever du för fel på ögat?

Ojoj där ser man! Får kolla upp dem först nästa gång jag ska köpa, verkar ju bra. Nu blir det så att den bok jag beställde sist nog kommer först, så borde det inte vara...

2009-01-20 @ 22:28:14
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: TheDarkCrystal

Nej, tyvärr så kan ja inte alls prata med någon! Min dagbok och lite lite i min Blogg! Tyvärr! Ja önskar att ja kunde öppna mej å prata! Men det går tyvärr inte... Men att bara ha nån i närheten, och inte va ensam, är bara det ett stort stöd! Även om mitt mörka inre finns kvar! Kramar!

2009-01-20 @ 22:32:35
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja men dåså, gott om plats!
haha okej, jag ska hålla utkik :-D

Hur menar du med svart fläck? En solid svart fläck eller suddig? Kan du titta rakt på fläcken eller är det så att om du ser till höger flyttar sig fläcken åt höger också? Ser du alltid den?

Hoppas det går bra!

Japp, jag såg det. Tacksam att du tipsade om lycknis! de har ju någon lägsta pris-garanti också: PI bra

2009-01-20 @ 23:15:40
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Rulle

Brr.. kl är 02:42 och jag håller på och leker med datorn ^^ förstod inte lite av vad du skrev i bloggen.. skrev tillbaka där....hm.. du ser ibland är man för snabb och så får man fråga ^^

2009-01-21 @ 02:44:45
URL: http://www.rulle.nu
Postat av: Fru Pusselbit

Linser och bönor är väldigt nyttigt och jag tror också att det finns mycket olika sorters B-vitamin i det. Jag själv är väl inte så fruktansvärt förtjust i det, men min man äääälskar det så vi har det då och då! Det är väldigt bra att ha det som utfyllnad i soppor och grytor... ;)

2009-01-21 @ 10:30:30
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: Fru Pusselbit

Jag glömde önska dig en trevlig onsdag! =) Kram

2009-01-21 @ 10:32:34
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: Sara

Ojoj måste köpa mer därifrån nu då ;-) Nä jag har faktiskt aldrig sett Rocky så borde nog börja med 1 och inte 13...

Skönt att det är så :-) Klart, är man på stan förväntas man vara social och prata och vara på bra humör osv, kanske lättare när man kan få vara tillsammans och ändå för sig själv.

Hm.. intressant. Får se om du får något kort :-)

Tja, ledig dag kan man nog kalla det. Vi har första lektionerna imorgon och ingen litteratur har kommit (vad jag vet iaf) så kan inte plugga hemma heller. Men imorgon då börjar det på "riktigt"!
Hade du skola resten av veckan?

2009-01-21 @ 11:52:24
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Myntdrottning

Men stackars dig! Inte visste jag att du mådde så dåligt vännen? Hoppas att Björn kan få dig att må bra fort och att du får hjälp och bra medicin. Kram!

2009-01-21 @ 17:39:33
URL: http://www.metrobloggen.se/bloggerinan
Postat av: kickan

tack :) det ska jag göra..

vad skönt för dej att du tagit tag i det .. jag tror på dej .. allt kommer bli bra kanske inte på en gång men iaf bättre .. kramatr

2009-01-21 @ 19:11:05
URL: http://juliusson.bloggagratis.se
Postat av: ida

nej men de har du inte sagt ju. härligt. Skönt att ha lite sällskap:)när ska han flytta in?

2009-01-21 @ 20:02:56
URL: http://www.idapersson.se

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: