Tacos och rensning

Igår begav jag mig slutligen till ICA där jag handlade inför vår tacos vi skulle ha under kvällen. Jag började sedan göra maten och den var klar ganska lagom till Bonden kom hem! Idag sitter jag och ska väl snart skriva ut arbetet jag ska opponera på, jag behöver även gå igenom mitt arbete en gång till inför opponeringen för jag känner mig inte nöjd! Jag hade beräknat att ha två timmar då jag kunde gå igenom arbetet och rätta till de där småfelen som stavfel och meningsuppbyggnadsfel. Jag blir arg!
Jag anser att det är kursansvariges ansvar att information som detta (att tentan ska in två timmar tidigare) kommer upp tydligt på vår kursportal, dvs: under aktuellt!

Jag hoppas för min egen skull att jag får godkännt så jag kan slappna av nu och påbörja nästa kurs... men som en tjej i klassen sa: "motivationen är vid fotknölarna för tillfället" och det är helt ärligt så det känns! Jag anser att man borde få ett par dagars vila mellan vardera kurs så man hinner smälta sin kurs samt hitta litteratur till kommande kurs, som det ser ut just nu ska vi börja söka litteratur samtidigt som vi har examination - sjukt stressande!

När några utav mina vänner meddelar mig sina studenttider känns det otroligt påfrestande att säga: Jag vet inte hur mitt schema ser ut då för jag får bara schema för halva terminen. Nej, fram med lite framförhållning även under universitetsstudierrna! När man arbetar kan man ansöka om ledighet långt i förväg, varför kan man inte kolla upp då när de obligatoriska tillfällena är..? Långt i förväg!

Bonden sitter och pluggar just nu och jag tror inte han är intresserad av att jag vill ha ett arbete utskrivet så jag kan starta opponeringsarbetet, men det skiter jag i för jag vill ha arbetet! haha. På tal om Bonden så vet ni ju att jag gick igenom hans kläder igår och jag har nog aldrig träffat en kille som har så mycket kläder - som han säger sig använda! Det är 13-14 tränings-tshirts och vanliga t-shirts ska vi inte tala om hur många han har! Jag är van vid att folk har mer kläder än mig, men detta var sanslöst mycket kläder! En kasse med kläder slängdes i alla fall! Jag gör sånt för att jag tycker det är roligt, jag frågar självklart först och speciellt innan jag slänget något (hade jag fått bestämma hade jag slängt mer kläder!)... Jag minns när jag var hos Camilla och Joachim i början av sommaren (2008) och rensade i deras garderober (på begäran), tillslut var jag helt utmattad!


Tacotallrik

Kommentarer
Postat av: diana

Aha! Du är en rensare alltså. Väldigt Feng Shui av dig ;)

2009-01-08 @ 09:41:58
URL: http://www.metrobloggen.se/diana
Postat av: Myntdrottning

Haha, det är helt tvärtom med min sambo! Han har väl en si så där 8 t-shirts och tre par byxor han väljer mellan :)

2009-01-08 @ 10:00:31
URL: http://www.metrobloggen.se/bloggerinan
Postat av: Fru Pusselbit

Min man behöver KÖPA nya kläder, för han har så lite... och jag behöver en massa NYA kläder för de jag har är så gamla... de är sisådär 10 år eller mer! ;)

Lycka till med studierna!! =) Kram

2009-01-08 @ 11:12:04
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: Teija

Tänk så mycket kläder... hm. Tur att du gillar att rensa!
Känner igen det där att man avsätter en tid för att gå igenom något och så tar det så mycket mer tid än man tror.
Ha en fin dag, kramis

2009-01-08 @ 11:46:30
URL: http://varannandag.bloggagratis.se
Postat av: Sabina - 16 och mamma

SV; Yesbox, alltså man skriver ett inlägg för hand i tep ett block och sedan fotar man det och lägger ut ;D Väldigt najjs! ;)

Jasså? Vad gör dom då, skolan alltså? ;O

Yesbox, jag har sovit sjuukt bra inatt! HElet galet skönt ;D
Kramkram

2009-01-08 @ 12:30:50
URL: http://saabiina.blogg.se/
Postat av: Lisa

Det känner jag igen Maddo! Min sambo har sååå mycket mer kläder än vad jag har. Så jag har förbjudit honom att köpa mer kläder. Kanske kan han köpa nya jeans om han slänger ett annat par men inte annars. Underkläder och T-shirts kan han ju drunkna i så det finns inte...:S Nu det senaste månaderna har han nog sållat bort 4 stora kassar med kläder om inte ens mer..:S
Såg inlägget på min blogg förresten :D
Kram

2009-01-09 @ 09:51:59
URL: http://nyttarnyttliv.blogg.se/Lisasdagbok

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: