Mat-tips och bilder från jul-trippen

Tjoho alla läsare! Jag kommer ihåg er, ni är inte glömda! Jag har fått fixat med lite bilder nu samt lagat lite mat också för den intresserade!♠ Idag blev det fisk i ugn, enkelt recept som är svårt att misslyckas med! Så här kommer receptet!!

1 fiskblock (vit fisk)
dill
ketchup
grädde av valfri sort
salt
peppar


Sätt ugnen på 175 °C, lägg fiskblocket i ugnsformen och lägg valfri mängd dill på (mycket är godast!) sicksacka ketchup över dillen. Salta och peppra samt häll grädden över och brevid (är fiskblocket nyuttaget från frysen kan du ställa in den i ugnen innan du slår på grädden, då skär sig inte grädden!). Låt stå i ugnen tills det doftar i hela köket (ca. 30-45 min).

Servera med kokt potatis!

Fisk i ugn
Upplagt

Sen har jag ju inte visat er bilder från nyår, så det ska ni få utav mig, jag är generös idag! Bara en vecka sen med bilderna, hehe! Nyår var upp och ner, men jag och Bonden pratade mycket och det känns som om vi kom ett steg närmare varandra. Det är svårt att inte ta folk för givet, men vi får försöka! Anledningen till förseningen måste jag erkänna är min dators kapacitet, jag kan inte ha alla bilderna på min dator och dessutom glömde jag min externa mus hemma i Göteborg så nu när jag kan redigera och föra över bilder igen så kommer dem!

Nyårslooken - sminket 08/09
Klänningen - nyår 08/09Skorna från nyår 08/09Jag vet också med mig att jag var slarvig och inte la upp några bilder över julen, detta ska genast fixas så nu kommer lite utav dessa! Under julen hade jag som målsättning att Bonden skulle få flest julklappar eftersom han hade uttalat sig om att hans syster alltid får flest, därför måste jag agera och göra tvärtemot! Vilket jag inte hade behövt göra, för han fick flest julklappar ändå! Jultraditionerna ser ut så att den som har flest paket öppnar, på så sätt får man höra alla rim och gissningar till paketen, mysigt men med många paket blir det utdraget måste jag erkänna! Bonden fick 18 paket, någon som kan gissa hur många personen efter (hans syster) fick?


Looken jul -08Bonden fick flest julklappar! -08

Jag måste ju tillägga att det finns en bild på Bonden som jag tagit och tycker otroligt mycket om från resan (bild 1)! Sedan finns det en bild till mina otroligt söta och chokladberoende vänner; ida och kickanbild 2 tillägnas er! Mest för att visa tårtan jag inte ville smaka på uppe i norr! För att visa hur duktig jag är på dansmattan får ni en bild på detta också (bild 3)! Slutligen kommer en bild på mig och Bonden som jag tycker otroligt mycket om, där jag tycker att det lyser igenom glädje, lugn, harmoni och omtanke (bild 4)!

Bonden 23/12-08Tårtan från Bondens pappas födelsedag. 08-12-31Resultat från dansmattan -08
Bild 1-3

Jag och Bonden myser 2008-12-26

Bild 4: Bonden och jag.

Med denna bild vill jag önska er en trevlig kväll och säga att jag ska mysa lite med Bonden nu! Kramar på er!


Kommentarer
Postat av: Sabina - 16 och mamma

SV; haha, näedå - lite uppmuntran bara ;P haha!

ja, jag tror det! Får väl se hur bra det går, man ska kanske inte ha alltför höga förväntningar men jag hoppas verkligen det går kanoners! (:

Jahaa, vadådå? ;O Men det kommer gå bra skaru se! Kram!

2009-01-06 @ 23:41:38
URL: http://saabiina.blogg.se/
Postat av: Linda

Kul med recept.
Fina bilder också ;)

Sv: Har inte sett 13 snart 30, den verkar ganska rolig, så jag borde kanske göra det.

2009-01-07 @ 00:40:16
URL: http://lindiz.blogg.se/
Postat av: Fru Pusselbit

Det var många och fina bilder och tack för receptet! =) Kram

2009-01-07 @ 02:15:22
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: ida

mmm...dregel, dregel...mmm...choklad
Ida ser ut som Homer när han suktar efter en donat

2009-01-07 @ 12:18:15
URL: http://www.idapersson.se

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: