Dansmatta till PC

Igår jobbade jag, på vägen till jobbet bestämdes att jag skulle hem till Nathalie och sjunga singstar. Frågade B1 och midsommartjejen om de ville med men de va lite tveksamma. Efter ett tag var det bestämt att vi skulle dansa dansmatta och sjunga singstar men en av de två kunde inte komma tyvärr. Men jag hoppas att det blir en till gång. Vi dansade och sjöng och jag blev som vanligt hyperaktiv på dansmattan. Jag älskar att röra mig men det är så tråkigt att gå och träna.

Dansmatta är det bästa minnet jag har från min norrlandsresa i julas. Det tillsammans med ägaren av mattan.

Var hemma runt ett och när jag vaknade i morse bestämde jag mig för att googla runt lite och vet ni vad? Det finns PC-dansmattor! Ja, nu är det en dansmatta på väg till mig. Jag beställde den från spelrummet efter att ha mailat dem och frågat om skillnaden mellan de två PC-mattorna de hade. Svaret kom inom en timme och var väldigt informativt och bra. Hade jag inte fått ett så bra svar hade jag nog inte vågat handla från dem. Däremot är jag försiktig med förbetalningar på nya sidor så jag tog det på faktura, vilket bara kostar 25 kr extra. Det är ingen större summa. De hade dessutom rea på allt så jag fick spelet inkl. fakt- och fakturakostnader för 358 kr. Det tycker jag är ett bra pris!

Dansmatta - PC - bild från spelrummet.se


Självklart kommer jag uppdatera er om själva leveransen och spelet sedan, men jag måste få det först. Borde få det nästa vecka! Högst troligt tar jag med det till Stockholm. Jag och Nathalie åker till Stockholm den 23 juli. Med tanke på hur mycket man svettas och känner att man rör sig när man dansar så tror jag att det är ett bra komplement till träning. Armarna och magmusklerna kan behöva kompletteras. Jag kommer också minska min tid framför själva datorn så jag kanske slipper en fullt utvecklad musarm som jag håller på att få. Jag tycker också att 358 kr är billigt i förhållande till ett gymkort, därför beställde jag det redan nu. Jag är rätt säker på att jag kommer dansa en del. En bättre och nyttigare livsstil?

Kommentarer
Postat av: Sara

Oh bra pris! Kommer hålla utkik efter vidare inlägg om detta, om kvalitén osv. Visste inte att det fanns till datorn :-S
Oj.. spelade ni dansmatta och singstar samtidigt? Multitasking, hur lyckas ni?
Välkommen till sthlm sedan!

sv. Tack! Ja, eller hur. Hur kan vi inte ha märkt det tidigare?! Är väl färgerna som förvirrat oss, men ändå.
Det roligaste var nästan att J sa dagen innan att han fick ont i fötterna av skorna när han gick så mycket, och jag svarade att mina skor var bra att gå mycket i.
Visserligen sitter ju skor olika på olika fötter men ändå rätt kul när det sedan visar sig att vi har samma modell ^^

2009-07-11 @ 13:10:36
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: ida

Good price för lite underhållning

2009-07-11 @ 17:28:14
Postat av: Teija

Men vad kul det verkar! Berätta sedan vad du tycker om den!
Hoppas att du har en alla tiders lördagskväll, kramar i massor tillbaka till dig

2009-07-11 @ 21:52:57
URL: http://varannandag.bloggagratis.se

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: