Gorilla i Brunnsparken!

Oj, vad det händer grejjor nu, jag hinner inte reflektera! Tiden går så fort men hjärnan min är egentligen en dag före. Det känns galet. Jag har inte varit i Stockholmtvå år om man räknar rena Stockholmsresor. Ja, igår va ju Ida förbi och vi tjötade en del. Gårdagens kommentar blev "Maddo, jag vill inte göra dig besviken... men jordgubbar växer inte i skogen!". Haha, säger som Ida brukar göra i bloggen: Okej, det kanske inte var så roligt för de som inte var med... Haha. Men vi hade supermysigt.

Idag bar det in till stan för att testa strumpbyxor och vi har provat hela Lindexs sortiment. För att köpa de jag alltid köper! (Lindex egna 5-pack - superbra!) Dagens citat blir "då blir jag urinerad!" (ruinerad). Haha, det var länge sen jag skrattade så mycket! Vi åt på slimfood. Första gången för mig och jag tycker det var bra. Mysigt och bra med mycket valmöjligheter. Dessutom kostade alla sallader lika mycket så det kändes inte dumt att mixa egen. Det var superbra! Rekomenderas!

Vi gick in på Synsam för att fixa mina glasögon och passade på att testa lite glasögon också. Det var roligt. Plötsligt ser Nathalie en gammal skolkamrat. "Är inte det AT?" frågar hon och jag står utan glasögon samtidigt som jag försöker kisa så pass mycket att det blir någorlunda skarpt (just då var mina glasögon hos optikern som skulle fixa mina bågar, lyckat läge). Jovisst var det AT. Trevligt att träffa henne igen och roligt att hon lyckats med det hon vill (hon ville bli optiker).

Därefter åkte jag hem för att tvätta. Nina kom förbi och vi tjötade lite och hon hjälpte mig att torka disken, byta sängkläder och tvätta. Sen fikade vi och såg på bilder. Jag fick hem foton igår som jag framkallat. Fick erbjudande av photobox: Framkalla 50 bilder gratis! Jag fick betala porto som var typ 20 kr. Det var ett bra pris tyckte jag och eftersom jag tidigare beställt hos dem vet jag att de är bra. Tummen upp för det!

Ja, nu börjar jag känna mig lugn inför resan. Jag har ett relativt rent hem (som Nina kallar för normalt hem) och jag ligger bra till i tidsplaneringen. Tummen upp. Imorgon är planen att städa lite så jag kommer hem till en ren lägenhet istället för vad jag anser är en svinstia och göra matsäck till tåget. Det känns bra att ha en dag bara för mig själv. Samla tankar och göra vad som faller mig in. Inga planer görs upp för denna dag!

När jag kommer hem igen ska jag vara barnvakt dagen efter (tisdag alltså). Det blir skojjigt. Älskar den lilla skruttungen! Nova är det såklart jag pratar om. Nu ska jag försöka se över packningen. Det blev lite väl mycket kläder nu. Ska jag ha den pepitarutiga eller leopardmönstrade klänningen?


Jag och Nathalie i samma sorts bågar ^^
Jag och Nathalie i samma modell av bågar. ^^


Jag tycker nog Nathalie passar i glasögon =)
Nathalie i några andra bågar.


Bzzzz!! =P
Flugan Maddo ^^


Brunnsparkens Zoo? ^^
Gorilla i Brunnsparken. ^^


Packning pågår! Vänligen stör ej! ^^
Packning pågår - Stör ej! ^^

Kommentarer
Postat av: Teija

Hihi, vilken snygging i Brunnsparken...
Förstår att valet är lätt angående det du skrev hos mig!
Hoppas att du får en riktigt mysig resa:D
Kramisar

2009-07-21 @ 22:22:16
URL: http://varannandag.bloggagratis.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: