Det sa bara krach!

Ja, så var min ekonomi paj. Det värsta är att jag helt allvarligt inte orkar bry mig. Slutet av månaden blir katastrofalt tajt men det får den bli då.. Ska på studentfirande idag, det blir trevligt att komma bort lite. Denna vecka är ingen höjdare vad gäller mat eftersom jag ätit rätt kass mat sen i söndags, men såna dagar ska man väl också ha. Magen känner av det: jag blir uppsvälld och har svårt att gå på toa.



 

Romeo och Julia - bild från Göteoborgs Operan (opera.se)
Bild från opera.se

I söndags blev det ett rätt spontant besök på Göteborgs operan för att se Romeo och Julia. Jag gick dit med rätt låga förväntningar då jag tycker att filmen är sådär. När jag gick därifrån visste jag att filmen verkligen är skit och att operan var så bra att man inte visste vart man skulle ta vägen! Trotsade min höjdskräck och satt på 3:dje balkong - gör jag nog inte om. Fy vad högt det var!

Söndagen bjöd också på strålande solsken och det var metros familjedagar i slottsskogen som var rätt mysig. Massor av gratis och vi levde på "gratis är gott" hela dagen. Kickan, Nova och Elin var med. Härligt att få träffa Nova igen.
Kickan träffade jag på fredagen då vi helt spontant fick för oss att gå ut på krogen - det blev excet. Skönt att få komma ut i tenta-tider faktiskt. Även om jag kände att jag hade massor så kände jag att jag behövde få komma ut och njuta av livet också. Drack inte särskilt mycket alls men det var lagom (en cider och ett glas vin). Nathalie var även med på detta jippo då hon (tro det eller ej) kom hem på fredagen!! Mycket trevligt. När jag kom  hem vid fyra stod stegräknaren på 12 000 steg om jag inte minns helt fel, det är knappt vad jag tar på en dag om jag tentar. Motion så det skrek om det.

Lördagen bjöd på nackspärr och jag kunde inte röra huvudet mer än 2 cm åt något håll. Efter 40 minuter värme och ett samtal med massör började det släppa (jag kunde röra huvudet två decimeter istället). Fyra-fem timmar senare satt jag vid datorn, fortfarande med nackspärr, och skrev i episoder så det inte gjorde för ont. Fick lite hjälp att läsa igenom det och tips när jag skrev. Dessa togs tacksamt emot och jag är glad över den kritiska granskningen. En av de i "elit-gruppen" (som jag sätter inom situationstecken av den anledningen att det inte ska läsas som elitgrupp utan som en grupp som känns bättre) kommenterade tidigare inlägg och var väldigt arg över mitt uttryck. Därför vill jag konstatera att detta är min syn på det hela då jag inte anser att uppdelningen gått rätt till. Detta står jag för.

Vad är det mer som hänt? Jag vet inte, men detta var väl i stora drag vad som hänt. Nackspärren är kvar men jag kan röra mig mer och mer för varje dag.

Kommentarer
Postat av:

hm känns som om det e ganksa mycket spontanitet i ditt liv just nu :)

2009-06-02 @ 21:58:10
Postat av:

Rolig helg du verkar ha haft. Blir väl nästan neutral då om man jämför och blandar det braiga med det dåliga... hahahah...

Kramar i massor!

2009-06-02 @ 22:26:45
Postat av: Rulle

hej solstråle 1
Hoppas allt är väl med dig skriver som hastiogast och läste som hastigast innan jag sticker till jobbet.. läste nåt om ekonomi och mat.. hm, vet inte om jag ska skriva detta då jag inte läst allt du skrev ( skäll på mig sen i så fall).. jag var i Blå Hallen och åt 2008 års Nobelmiddag...
Förrät:
Bakad Sjötunga med svenska skaldjur samt fänkål, Ostronört och skaldjursdressing. Nobelbröd

Varmrätt:

Svensk Kalvfilé med Karl-Johansvamp,Sellericréme, Kalvsky med rödvin och timjanpotatisterrin

Dessert:

Päron Belle Héléne 2008
(Ingefära - och vaniljkokt päron på chockladglacerad mandelbotten med mörk chockladcréme samt vaniljglass och päronmarmelad)

--------

Champagne Louis Barthélémy, Brut Améthyste

Couvent Des Jacobins 2007
Louis Jadot, Bourgogne, Frankrike

Beerenauslese Chardonnay 2006
Neusiedlersee

------
kaffe och Nobelchocklad

----
Dans

2009-06-03 @ 11:24:36
URL: http://www.rulle.nu
Postat av: Maddo

Doooh, två anonyma! Tar svaren i ordning.

Anonym: Ja verkligen. :)

Anonym: Listade ut vem du är! ;)

2009-06-03 @ 11:31:38
URL: http://dreammaddo.se/blogg
Postat av: TheDarkCrystal

Men va störande då! Jag som är stammis!!!!! hahahha...
Knepigt att det inte funkar ibland det där... :P
Men tur du listade ut vem jag var iaf... haha..
Kramar

2009-06-03 @ 13:17:29
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: Tesstamente

Samtal med massör? För mig brukar det krävas att de rör vid mig;-)

2009-06-03 @ 22:02:53
URL: http://tesstamente.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Är spontant det nya petitesser? Roligt att du gillar den gumman och att du ser till att ha lite roligt efter en tuff tentavecka!! sköt om dig gumman, Kram kram

2009-06-03 @ 22:29:55
URL: http://peque.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: