Snabb uppdatering.

Det har blivit lite dåligt uppdaterat på sista tiden och detta beror på att jag helt enkelt har för mycket att göra för att orka och hinna blogga. Jag har prioriterat sömnen men du kanske är nyfiken på vad jag har gjort? 
Jo, i söndags pratade jag och Nathalie om vad vi skulle göra på midsommar. Vi trodde båda att hennes pappa hade slagit i huvudet när han erbjöd oss att ha fest vid deras sommarhus. Men detta var lättare sagt än gjort då de vi känner gemensamt visat sig vara upptagna och det var ett krav från Nathalie. Det tycker jag var överrenskomligt. Det slutade med att jag satte ut ett evenemang på Facebook för att få tips och idéer om aktiviteter. Jag och Nathalie sa att vi skulle vara "social-sjuka" under midsommar (vi förutspådde detta!) och ville göra något. Plötsligt upptäckte vi fler människor som inte hade den blekaste om vad som hände och tillslut var vi för många för sommarstället. Ja, det slutade helt enkelt med en fest hos mig som äger rum imorgon. Oavsett om en fest är spontan eller långt i förväg förberedd behöver man göra vissa förberedelser. I detta fall handlar det om en midsommarfest. Vem har grillen med sig? Ska man äta? Ute eller inne? Vilket väder blir det? Om ute - vad händer vid dåligt väder? osv osv. Detta har jag ägnat mina dagar åt när Nathalie varit och jobbat (hon har inte tillgång till internet när hon jobbar). Nathalie kom hem ikväll och imorgon bitti tar hon över. Hon åker in till stan och möter upp en internetbekant för att hämta brännbollstillbehör. Det blir toppen. Jag däremot ska försöka sova lite.

Trevlig midsommar!


Utöver detta har jag haft två dagar i skolan - onsdag och torsdag (idag). Jag har då hållt föredrag. I onsdags var det ett föredrag och idag var det ett argumenterande tal som gällde. Det gick bra. Jag får ytterst lite kritik och anser att det är lite jobbigt att folk tar för givet att man kan allt. Båda dagarna har jag jobbat på eftermiddagarna och tröttheten har varit påtaglig. Efter skolan idag gick jag på "stan" (Skövde) med en klasskompis. Jag hittade en tunika jag gillade. Tror den passar mycket bättre när jag får leggins till, men den var snygg även till jeans. Det otroliga var att jag fick ett så trevligt bemötande som man bara kan få på mindre orter - de kom fram till mig och meddelade att den var på rea.Detta trots att den inte var rea-märkt. Hon erbjöd sig att gå och dubbelkolla på andra sidan affären och därefter märkte hon rean på plagget åt mig. Direkt. Skulle aldrig ske på H&M i Göteborg eller Stockholm!


Tunika från H&M - 149kr


Idag har jag handlat lite inför festen imorgon. Jag köpte också ett lila arbetsset (hammare, skruvmejsel och dyl) med tillhörande väska och ett 16 GB USB.  Det kan vara bra att ha. Jag har också träffat Björn en snabbis. Han kom förbi och såg hur det såg ut i mitt hem. Stökigt som vanligt. Det känns som om det aldrig blir helt rent här men jag trivs ändå. "Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete!"


Lila arbetssätt med tillhörande väska


Utöver det unnade jag mig nageldekorationer som jag sedan har satt på mina tumnaglar. Nina var på besök och jag målade hennes naglar midsommarfina och även hon fick lite dekoration. Jag har också tvättat fram till midnatt samt bakat inför morgondagen.


Ninas nageldekoration


Med dessa ord vill jag tacka för mig och hoppas att din vecka också sett bra ut. Vad ska du göra under midsommar?

Kommentarer
Postat av:

Japp jag snor Nina idag.. ;) Men hoppas att ni klarar er utan henne ändå =)
Ha en underbar dag och hoppas att vädret håller upp för er!!
Vi hörs om en vecka då jag kommer tillbaka från valdemarsvik =)
Kramar

2009-06-19 @ 10:29:29
Postat av: Rulle

Hej solstråle!!
Glad midsommar på dig, hoppas du drömmer om prinsen eller vad nu tjejer gör med alla loppbitna blommor under huvudkudden :P själv hoppas jag att inträda apstadiet vid 23 tiden för att sedan drömma om en skön ny bana :P Bilder har jag inte fått än så det kommer när det kommer ( har en ängels tålamod)
kram på dig

2009-06-19 @ 10:47:48
URL: http://www.rulle.nu
Postat av: kryddan

Hej Maddo :)här kommer en midsommar hälsning från en gammal bloggvän vid nicket Kryddan :) Passar på att önska en trevlig sommar med. Hoppas allt är bra med er. kram // Kryddan aka Micke Ps: Nästa helg e jag på besök i Götet dårå :)Ds

2009-06-19 @ 11:15:36
Postat av: Maddo

*Anonym:* Vet vem du är! =) Svarar i din blogg.

*Kryddan:* Det är roligt att ha dig tillbaka! Hoppas vi får ses något när du kommer! =)

2009-06-20 @ 02:06:18
URL: http://dreammaddo.se/blogg
Postat av: Sara

Snacka om att jag ligger efter med läsningen. Är på detta inlägg bara, får tugga igenom bloglovin närmaste dagarna. :-)
Får hoppas att jag snart får läsa om en lyckad midsommarfest :-)

2009-06-23 @ 23:12:41
URL: http://smuppra.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: