Detox - bra för magen?

Min mage har varit katastrof sen jag började med "vanlig" mat igen. Jag misstänker att det är något jag är känslig mot men jag vet inte vad. Det är inte roligt kan jag ju säga. Det var bra efter några dagar in på detoxen. Numera är jag mest uppsvälld och ja.. hur fan säger man på ett fint sätt? Släpper väder. Trött som fan är jag och känner mig inte helt hundra. Vad är felet tro? Behöver dessutom försöka finna träningen som ska ge mig min kropp. Mitt mål är att gå ner fem kilo till. Det borde vara rimligt men med dessa effekter av "vanlig" mat känns det omöjligt. Hela min lägenhet stinker ju. Några tips? Jag åt ju lök och kikärtor i princip varje dag när jag detoxade, inte hade det denna effekt på mig.

Kanske var det mer än ni ville veta men såhär är det. Jag lider alltså. Hyn har även blivit sämre sen detoxen slutade. Kan man ha detox-dagar mitt i veckan tro? Hur fan äter man bättre när man är ute på VFU? Jag får börja ta med mig mat, men då vet jag inte hur det är med den pedagogiska lunchen? Måste jag sitta med då? Fy fan, måste sova då brukar magen må bättre en stund sen.

Jag mår inte bra.

Kommentarer
Postat av: Sara

Usch, blev just inte sugen på detox.. om det där är konsekvensen efter :-/ Men vet inte vad du ska göra riktigt. Kanske äta som om du vore magsjuk? Typ yoghurt och sådant som brukar vara snällt mot magen...

2009-05-09 @ 09:19:55
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Veiken

Jag måste bara säga att du har en riktigt snygg header, heter det så? Kram


Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: