Utan dator.

För tillfället står jag utan dator. Nina har lånat sin till mig under kvällen. Jag känner mig aningen handikappad utan datorn. Det värsta är att jag förde över bilder och film från festen innan den tuppa av. Håller alla tummarna för att det går att återställa. Babbe har sagt att det troligtvis ska gå att fixa, jag hoppas verkligen på det. Man inser hur beroende man faktiskt är av en dator just nu. Min hemtenta som börjat nu består av att transkibera film till text bland annat - och filmerna fanns på datorn! Som du kanske förstår är jag inte riktigt på humör och det verkar inte riktigt vara min tid just nu.

Festen var kanon och visst slog vi rekord! Det var massor av vampyrer och andra skrämmande ting hemma hos mig och det sjöngs för fulla muggar! Ja, riktigt skoj var det. Idag har jag ont i knäna och har ätit pizza - orkade bara halva dock! Det är effekten av detoxen tror jag. haha. Riktigt nöjd är jag iaf. Jag och Nathalie har sett på "tretton" och "fucking åmål" samt flummat en himla massa! Det var roligt att träffa lite nytt folk på festen och nu är frågan om sommarfesten ska hållas hos mig eller hos Söt. Han har ju hus på en ö och det är ju supermysigt! Svårt val tycker jag. Tåls att tänka vidare på.

Jag återkommer när jag har egen dator, ville mest säga att jag lever och gårdagen var lyckad - trots allt tråkigt som hänt.

Kommentarer
Postat av: Katarina

två fester kanske? En på varje ställe? ;)

KRAM

2009-05-24 @ 22:27:37
Postat av: Pernilla

Hoppas det går att fixa datorn så vi kan sätta oss och skriva tentan ihop.. Har försökt få till lite idag, men känner mig inte på humör och då bir det ju oftast inge bra.. Sköt om dig så får vi höras av och se hur det blir med allt. Kram kram

2009-05-25 @ 15:03:36
URL: http://peque.blogg.se/
Postat av: kamilla

Roligt att festen blev lyckad :)

Ja jag står på benen med marken under jorden emellanåt men det blir väl bättre hoppas jag.

KRAM

2009-05-25 @ 15:24:06
URL: http://finnsanglar.bloggagratis.se
Postat av: Maddo

Katarina: HEhe kanske det.. :P

2009-05-27 @ 20:48:59
URL: http://dreammaddo.se/blogg

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: