Besök hos doktorn.

Ja, nu har jag varit hos doktorn idag, jag ska börja med Mirtazapin Teva mot ångest och för mina sömnproblem och om en vecka går jag tillbaka till farbror doktorn för att göra en utvärdering, därefter är det meningen att jag ska börja med antidepressiva medicinen cipramil (har jag för mig?). Han undrade om jag ville sjukskriva mig men jag tror inte att jag vill sitta hemma och inte få mina rutiner rubbade, då kommer jag högst troligt inte upp ur sängen. Han tyckte att det var bra att jag har Bög-Björn boendes hos mig och tyckte att jag hade suna värderingar (vad det nu är?) angående min sjukdom (ja, han meddelade vad den hette enligt doktorerna, jag väljer att kalla den för: Depression). Jag tränar (försöker iaf) och försöker komma upp och ut varje dag. Vilken pärs! Han frågade om jag ville prata med någon men jag sa att det för tillfället inte är aktuellt just för att jag inte orkar med så många förändringar just nu. Däremot finns tanken att prata med någon framöver.

När jag kom hem hade Bög-Björn städat hemma hos mig och dammsugit.. Som om det vore nog? Han hade diskat och bäddat.. Han har nu stått för maten också eftersom jag inte ska behöva äta soppa var dag. Kan man vara annat än tacksam? Jag bakade bröd idag och Bög-Björn ville bjuda över Nina, sagt och gjort! Vi skrattade, pratade och...hmm.. fikade? Nu har Nina gått hem till sig.

Bara för att jag anses vara deprimerad betyder det inte att jag omöjligt kan känna glädje eller skratta, jag har bara svårare att finna de glädjande stunderna i livet och glädjas åt det! Jag gör så gott jag kan och emellanåt drar jag mig undan i rädsla över att vara till besvär. Det är många gånger man läser och hör om folk som beskriver depression på det "amerikaniserade" sättet och jag vill att ni ska veta att jag är samma människa som innan, men med mindre ork. Därför är jag inte inne på allas bloggar. Jjag blir jätteglad över era kommentarer och jag går in när jag orkar, ibland orkar jag inte svara och då väntar jag tills jag orkar. Jag kommer in till er, såsmåningom!

Med dessa tabletter får jag inte ge blod. Detta betyder att jag gett färdigt blod ett tag framöver (gav idag). Jag rekomenderar er ändå att ge blod, det är en liten insats som kan göra mycket! Här kan du se vart du kan ge blod!På Luleå Universitet - Jan 2009
Glöm inte!
Jag är fortfarande Maddo som trånar efter att få vara glad,
som ler åt era bloggar och glädjs åt era kommentarer.
Det är Maddo som försöker få ut något av varje dag,
Maddo som vägrar ge upp!

Kommentarer
Postat av: Mindy

Man tackar.Allt bra med dig? var ett tag sedan...

2009-01-21 @ 20:30:36
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mindy

Allt är bra med mig..skönt med kväll nu så man kan mysa med sin kära :) kram

2009-01-21 @ 20:37:10
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mindy

Hiahihihi...Hoppas att du får en skön kväll ändå..kram

2009-01-21 @ 20:48:38
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: ida

Härligt att höra att han redan flyttat in. å va duktig han är! min kära sambo hade oxå städat å diskat när ja kom hem idag. ovant när man gått hemma så mycket att nån annan fixar de, nu när jag är iväg massa:) Underbara maddo. klart att det fortfarande är du. även om du inte mår så bra. du är så härlig å skojig. får ses snart å garva järnet igen:) kramas. å hälsa bög-björn

2009-01-21 @ 20:57:30
URL: http://www.idapersson.se
Postat av: Sara

Hej, hoppas medicinerna hjälper! Alla förtjänar att må bra.

Jag håller mina tummar och stortår så hårt att de börjar vitna, bli blålila... svarta... får jag släppa, det gör ont! ajajaj
Jag gillar inte när scheman säger olika, håll er till en sak! Inte hålla på att ändra sig :-P

Såg du att jag fick en bok idag? (stod i ett inlägg högre upp) Det var den från lycknis! Så den kom först ändå. Ska bli spännande att se när de andra kommer, det börjar bli brådis. Var ändå över en vecka sedan jag beställde dem så jag hoppas de kommer på fredag. Håll tummarna för det ;-)

Ja positivt tänk var det! Du har gjort en del iaf, bättre än inget. Du får ta igen det de kommande dagarna istället. :-)
Kram

2009-01-21 @ 21:10:23
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha, egentligen i en villa. Fast i en lägenhet i en villa (avdelat med egen ingång osv delar bara tvättstuga). Huset står på en hörntomt och vi har brevlådor på båda sidorna av huset. Jag och J står skriven på ena adressen och brevlådan, resten av huset står skriven på den andra adressen och brevlådan.

2009-01-21 @ 21:13:11
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

Hm.. ja så är det iaf!
Tack! Trodde de skulle ramla av där ett tag, hur hade det sett ut egentligen? grupplar
Okej, jag är beredd. Beter du dig groggit så ska jag minnas att det inte är du utan tabletterna, got it!

Sega adlibris... :-/

Haha, helt allvarligt. Jag älskar att sova i sidenkalsonger när jag har den där perioden. Ja, jag har ju såklart trosor också! Men det är såå skönt mot låren. Rekommenderas att testa iaf! Jag har 2 par :-D J har ett par, som jag övertygade honom att köpa när det var rea för typ 2 år sedan, då jag älskar dem. Men tydligen funkade det inte lika bra med killars... fysiska delar, så att säga... så jag fick dem också, så har alltså 3 stycken!

2009-01-21 @ 21:48:15
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

snyggt att jag skrev grupplar istället för grubblar också..

Haha, jo de kan de iofs göra... Men är ändå sköönt :-D Men du får tycka som du vill. Sidenlinnen och sådant då? Är du emot det med? Jag äälskar materialet, vill ha sidenlakan. Fast man kanske bara glider runt under täcket då (obs inte underlakan men påslakan och örngott).

Önskar dig god natt! Sov sött!

2009-01-21 @ 22:04:32
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Rulle

Stå på dig och kämpa solstråle!.. jag älskar din inställning.. du gör allt du kan.. ingen kan begära mer.. kram på dig

2009-01-22 @ 00:25:42
URL: http://www.rulle.nu
Postat av: Myntdrottning

Go morron Maddo! Jag tycker också att du gör rätt och har rätt "inställning", det är ju bara just NU som det är tokigt, inte för alltid.. kramar om dig Tur att du har Björn nu, och han verkar ju förstå dig, det är viktigt :)

2009-01-22 @ 05:22:58
URL: http://www.metrobloggen.se/bloggerinan
Postat av: Frida

Ja, jag gillar min stora balkong, känns riktigt lyxigt!

Lät som det blev en trevlig kväll! vem är den där Bög-björn egentligen? Han verkar himla bra att ha!

Precis, bara för att man är deprimerad betyder det inte att man inte kan skratta och vara glad... vissa verkar ha svårt att förstå det ibland.

2009-01-22 @ 11:03:55
URL: http://fridasofia.se/blogg
Postat av: Sara

Jo :-P
Bra, då är du en helt vanlig människa då! Vi läser nämligen inte varje ord genom att läsa varje bokstav utan orden som helhet. Men det har du nog stött på tidigare?

Ja vad gulligt av dig, då kan jag fortfarande se dig som min "bloggkompis" då :-P

Hur har dagen varit? Snart helg! (även om jag slutar kockan SENT imorgon så ändå skönt med helg)
Första "riktiga" dagen idag. Huvudvärk och trött! och träningsvärk... och jag vill ha mina böcker nu! Har sex kapitel att läsa till måndag kl 8 i en bok jag inte har...

2009-01-22 @ 19:11:19
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja, båda går bra ;-)
Skickligt, missar du lite bokstäver eller är det medvetet? :-p

Åh vad härligt! Imorgon doktorn igen? Det går nog bra det med.
Jo träningsvärk är bra, men känns som ajg msåte haft jordens mest otränade rumpa (3 träningen irad jag har träningsvärk där ju!). Eller nää... kan kolla på halva USAs befolkning och se mer otränade rumpor än min var :-P

Ja, jag är inne på att köpa den och skicka tillbaka den jag beställt, förlorar några tior på det men jag behöver ju boken...
Kram

2009-01-22 @ 19:58:50
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Therese

Kramar!

Och du, jag har inte glömt din julklapp, den ligger faktiskt hemma än :P Det är bara det att jag vill få ihop ett brev och så innan jag skickar och det har varit fullt upp och upp&ner hela tiden!
men den är inte glömd, du får den nog när du minst anar det ;P

2009-01-23 @ 01:01:05
URL: http://scatterbrain-tess.blogspot.com

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: