Maila mig här:

 

 

DreamMaddo - Från mina ögon sett.

 

Den första hemsidan jag la upp (2002) gjorde jag med hjälp av min dåvarande pojkvän och handlade mest om mobbningen. Pojkvännen bodde i Göteborg och jag i Stockholm. Han var ett enormt stöd i mitt arbete för att må bra och har kommit att bli en av de mest betydelsefulla människor under min väg framåt.

 

Jag har valt att inte kalla min väg för kamp av den anledningen att kamp för mig är att hålla emot. Därför vill jag kalla min väg för "min väg framåt", då syftar den på den riktning jag valt att gå. Emellanåt har det varit kämpigt, men jag har tvingats möta kampen, acceptera den och gå vidare.

 

Efter ett par år (2007) valde jag att göra om hemsidan efter en incident vad gäller hemsidan. Ombyggnaden av hemsidan kom att bli en tuff tid med mycket tid för tankar, formuleringar och tårar. Innehållet var i princip detsamma, men vid detta tillfälle hade jag utvecklat mig själv och syftet var inte längre att hjälpa andra utan att själv utvecklas och må bra.

 

Det är med en enorm glädje jag nu lanserar min tredje utformning som är snäppet vassare än de tidigare hemsidorna. Denna gång har jag valt att lägga mycket energi på min layout för att, en gång för alla, bli nöjd! Under tiden jag har byggt samman denna hemsida har jag även skrivit en bok. I skrivande stund (HT 2008) har jag endast hunnit påbörja boken men jag hoppas att den en dag ska komma ut i tryck.

 

Jag vill tacka alla som har varit med under den tiden jag kämpade, de flesta finns inte kvar vid min sida men till er vill jag säga: Tack för ert stöd, för att ni fanns där för mig, jag var inte redo att släppa kampen för att påbörja min bearbetning.

 

Jag vill även tacka de som finns vid min sida idag, till dem vill jag bara säga: Jag älskar er, av hela mitt hjärta. Ni är den största källan till glädje, sorg, engagemang men även till den trygghet jag känner idag. Den tredje kategorin jag vill tacka är alla läsare, utan era stöttande kommentarer och åsikter hade jag aldrig vetat om mitt budskap nått ut.

 

- Tack.

 

• DreamMaddo © 2008 • Privacy Policy • Kontakt Blogg

"En berättelse som får håret på armarna att lyfta!"