Senaste numret av Maddo-nytt ute!

Maddo-nytt 2009-03-04  Försov sig, exem, Bög-Björn


Holy crap.
Det sägs att Maddo under dagens lopp befunnit sig i en kyrka. I kyrkan sägs att hon lär ha suttit med mobiltelefon och sms:at med Bög-Björn samtidigt som hon försökt hålla minen inför alla gamla troende pensionärer. Vi har försökt få tag i Maddo för en kommentar men hon menar att hon har tystnadsplikt och syftar då på att hon var på sitt jobb. Hon meddelar ändå att hon blivit väl omhändertagen och att hon på plats suttit och ätit samt fikat. Frågan är om den heliga maten, det heliga teet och fikabrödet hjälpte Maddo med de problem och bekymmer som upstått under dagen? Maddos svar på denna fråga är: Holy crap!

Problem.
• VFU
Vi kan meddela att Maddo försovit sig under morgonen. Hon har också haft besök av sin "VFU-tjofräs" (Maddo, personlig kommunikation, 2009-03-04) under dagen då hon utförde en uppgift med barnen. Uppgiften och mötet gick bra trots kort tid att planera uppgiften och den försening hennes försovning innebar. På mötet konstaterades att Maddo behöver arbeta med att säga ifrån och tänka på sig själv någonting hon sägs vara medveten om men samtidigt avfärdar med kommentaren "Nej, jag vill inte vara egoistisk...", något vi tolkar som dålig självkänsla. Vi på Maddo-redaktionen misstänker att Maddo är rädd för att ta för sig och tar åt sig mer än hon till synes gör. Det ryktas även om att Maddo kan ha missförstått kursuppgiften och numera inte är säker på vad hon håller på med.
• Mamma
Maddos mamma hörde av sig under dagen till den kände bloggerskan. Vi har tidigare skrivit om Maddos kamp att försöka få en normal relation till sin mamma och frågan är om Maddo klarar av det. Hon vill själv inte uttala sig i den frågan och har du några synpunkter, kommentarer eller tips är du välkommen att meddela oss på Maddo-redaktionen!
• Bög-Björn
Maddo sägs haft en dust med sin vän Bög-Björn då hon verkar ha varit frustrerad över sin väns misstro till sig själv. Vi har försökt få tag i de båda vännerna under kvällen - utan framgång! Ryktet säger att Maddo vill allt för mycket för sin vän som bestämt inte vill ta sig frammåt trots Maddos tro på detta.
Exem
Vi kan konstatera att Maddos exem blommar igen. Frågan är om detta beror på stress, psykisk press eller väderförhållanden? Visserligen kan exem blomma oavsett tidigare frågeställningar men vi på Maddo-redaktionen misstänker att något av ovanstående kan vara orsaken till åkomman. Ryktet säger att Maddo ska till sin läkare under fredagen för att diskutera sin ökade dos på medicinen, vi får se om Maddo kan uttala sig om detta framöver!

Detta var allt från Maddo-nytt för denna gång, har du tips kan du kommentera eller maila: blogg@dreammaddo.se . Nästa nummer beräknas komma ut under veckans gång då du kommer kunna läsa om bland annat: Maddo får besök på sin VFU! Håll utkik!

Kommentarer
Postat av: Rulle

Hej solstråle!
Har varit borta en stund men kom snabbt in i bloggen igen.. väldigt roligt med bilderna :)
Mera sånt... det kändes som om jag var med ... i alla fall en klar längtan dit då ni verkade ha hur trevligt som helst.
Kram på dig

2009-03-05 @ 00:02:18
URL: http://www.rulle.nu
Postat av: Sara

Oj vilken dag du haft! Hoppas du hinner rätta till arbetet!
Den termometern fungerar utmärkt iaf. Trodde den mätte fel så har kollat med en annan och de lika :-) Men jo, attans hörde på nyheterna att det är förseningar på pendeltåget, som jag ju ska åka med idag, jag visste det! Suck borde nog sticka lite tidigare då...

2009-03-05 @ 07:13:22
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: kickan

detta med självkänsla kan jag.. elle rhmm var ju på föreläsning om det iaf så har lite humm om hur man stärker den,,
det gälld eju mest barn men efetrsom du är yngre än mig så kan du ju få räknas som barn ;D
kram på dej gumman

2009-03-05 @ 07:51:54
URL: http://juliusson.bloggagratis.se
Postat av: TheDarkCrystal

Tjenare tjejen!
Hoppas att allt löser sej med dina problem!

Ja jag börjar väl bli lite hajj kanske... hehe... Men jag har lååång bit kvar till de andra designarna jag har sett... :P
Va bra att ni hade roligt... :P
Kramar

2009-03-05 @ 08:24:03
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: Sara

Nix, kämpa på :-)
Ja, det går fort att bli påverkad... :-P

2009-03-05 @ 17:41:01
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: kickan

jag tog en med kalkon bröst .. ja så det så ..

hm ja vi får npg testa det kram

2009-03-05 @ 22:17:52
URL: http://juliusson.bloggagratis.se
Postat av: TheDarkCrystal

Jodå... Är väl rätt så duktig kankse... :P ibalnd, när jag vill, och orkar å har lust så... :P

Vad bra! nya krafter är bra!

kramar

2009-03-05 @ 22:56:37
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: felicia

Ja du låter onekligen en aningen stressad. Hoppas att allt ordnar upp sig.
Du hade rätt det blev bra med skolan när jag tog en sak i taget. Hoppas du kan ta en sak i taget i ditt liv.

2009-03-05 @ 23:46:57
URL: http://www.metrobloggen.se/lantliv
Postat av: Veiken

Jag hoppas att KyrkMaddo uppförde sig väl i ovannämna kyrka så att pensionärerna inte behövde ondgöra sig över dagens ungdom! Off the record:Kram vännen och ha en fin helg!

Postat av: Rulle

Hej solstråle!
Jo.. studion är i det närmaste klar och vi inviger den nästa helg.. vi ska tillbringa hela helgen där då.. mycket musik och lite öl kanske.. måste ju fira lite :)... men mest musik ^^ är så otroligt sugen på att sätta igång så det skär i själen... på ett bra sätt :).. jag hoppas och önskar att allt är väl med dig och dina närmaste och jag kommer att lägga ut musik på min sida så fort vi blir klara med låtarna.. kommande skiva blir spännande minst sagt :)
Kraaam

2009-03-06 @ 20:12:31
URL: http://www.rulle.nu
Postat av: kickan

okej ja men det är helt okej att du tar dte ämnet det är ett viktigt ämne.
ta hand om dej själv i första hand vi hinner träffas det är lungt ja det skulle vara jätte skoj om ida kunde någonm gång nästa vecka..eller ja mig spelar det ingen större roll vilken vecka vi tar men det verkar som båda har mindre att göra nästa vecka så det kasnke passar bättre.
jag var och tränade idag var rätt så skönt att få vara barnfri en kort stund.

massa kramar

2009-03-09 @ 23:06:11
URL: http://juliusson.bloggagratis.se
Postat av: Fru Pusselbit

Hoppas att det ordnar sig med både eksem och stress... kram

2009-03-10 @ 19:33:35
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: