Hemmagjort te till förkylda

Idag ställde vi in träningen. Jag känner mig snuvig och är rädd för att bli sjuk inför torsdagen. Så jag kurerar mig med hemmagjort te och...internet! Vanligtvis brukar jag köra på tills jag är säker på om jag är sjuk men idag fick min nojja ta över. Jag sitter istället hemma och försöker kurera mig ifall det skulle bryta ut en förkylning. Det låter galet men sånt är livet.


Mitt egna basilika-, citron och ingefärate!
Ingredienser till mitt hemmagjorda te.

 • Citronsaft
 • Ingefära
 • Basilika

Jag tar lite saft från citronen, tar 3-4 blad basilika som jag rycker i småbitar och häller över varmt vatten. Därefter lägger jag till ingefära som ska verka slemlösande men som också ger det en bra smak. Tänk på att ingefära är rätt starkt så ta inte för mycket om du testar det!


Träning, träning, träning!!

Idag bar det av till gymmet med Blogg-Ida och Sofie. Gibraltargatan var det som gällde denna gång eftersom Sofie har kort som bara gäller där. Vi körde uppvärmning och en del maskiner och hantlar. Jag körde som vanligt stenhårt på magmusklerna eftersom jag finner det roligt. Imorgon blir det ett pass á a-box med Ida (samma som ovanstående), också detta på Gibraltargatan. Därefter är det vila två dagar innan vattengympan på torsdag. Detta ska bli riktigt spännande och roligt tycker jag. Det är rätt många i min omgivning som skaffat fysikenkort denna höst så jag känner att det är roligt med variation och att gå flera på gymmet. Man får peppning av de andra och peppar varandra. Blir någon sjuk har man ändå en träningskompis. Det är skoj.

Träning med hantel

Från min träningssession 2008Träning med hantel

Från min träningssession 2008


Vad betyder färgerna egentligen?

Jag är väldigt intresserad av inredning. Jag älskar att kombinera färger och att få hitta min egen stil. Nu till ett problem: Jag hatar att vara helt modern! Till hösten gäller vit, svart och lila har jag hört. Ja, det är ju färgerna jag har i mitt vardagsrum. Just den lila som förespråkas. Lila är en blandning av blått och rött. Rött är färgen för energi och blått står för lugn. Enligt wikipedia kombinerar lila "stabiliteten i blått och energin i rött". Lila kopplas samman med "visdom, värdighet, oberoende, kreativitet, mysterier och magi".

Naturligt övernaturligt går att läsa enkelt och kortfattat om de olika färgerna. Mina färger i vadagsrummet kan tolkas som:

Vit: Hjälper dig att visa att du talar sanning & är uppriktig, vara fräsch, skapa lugn i hemmet.
Svart: Hjälper dig att hålla andra på avstånd, bli osynlig, verka elegant.
Lila: Hjälper dig att stilla smärta, få inre lugn, få bättre självkänsla, bli modigare.

När jag först flyttade in i lägenheten hade jag svårt att ta till mig lägenheten. Eftersom jag visste att naturliga färger är att föredra i såna lägen valde jag att inreda med grönt som grundfärg. Jag valde att lägga till lite bruna toner och lite vitt (någon sa mig rätt nyligen att man alltid ska ha ojämnt antal färger vilket jag oftast följer omedvetet).

Grön: Hjälper dig att stressa av, förbättra minnet, se det positiva i tillvaron, lindra huvudvärk, ta beslut, balansera dina känslor, skapa harmoni mellan kropp själ & ande.
Brun: Hjälper dig att fokusera på nuet, bli mer jordnära, känna dig trygg, skapa en naturlig miljö.

Eftersom jag fortfarande har svårt för mitt kök (det är otroligt litet) så har jag valt att ha grönt, gult och mörk/svart marmorimitation.

Gul: Hjälper dig att bli mer kreativ, lindrar depression & nedstämdhet, ta beslut, tänka bättre & klarare, känna dig bättre till mods.

Det finns färdiga rekomenderade färgkombinationer men jag har alltid valt färger själv utan att kolla upp betydelser i förväg. Inom mig har jag svaren på dessa kombinationer men för folk som inte har kapaciteten eller kunskapen om färgerna och dess betydelse kan det vara svårt att arbeta utifrån dessa färger. Det gäller självklart att man ska tycka om färgerna själv och trivas i sitt hem men jag tycker att man ska våga chansa. Jag har vanligtvis väldigt svårt för grönt men det är helt uteslutet att inte ha grönt i köket. Det är viktigt för mig.

Detta inlägg skulle egentligen handla om hur duktig jag kände mig för att jag hade gjort en storstädning idag men kom att handla om färger och dess betydelse. Men det är viktigt för ens välmående att man är medveten om vad som påverkar en själv positivt och negativt. Jag tror att färger är livsviktigt.

Källor: Wikipedia, Naturligt Övernaturligt


Färgkombination i köket

Bild från mitt kök.


Veckans tänkvärda (v.35):

Varje vecka har jag lovat att ni ska få ta del av "veckans tänkvärda" som finns i min kalender. Här kommer denna veckas tänkvärda ord:

Studenten 2005 - Burgården

Studenten 2005Ungdomen varar mycket längre än ungdomar tror.
Comtesse Diane


En shopaholics bekännelse?

Efter en tripp till Ullared är man rätt trött. Jag är däremot nöjd med mina inköp, tycker inte att jag köpt något särskilt onödigt utan allt jag köpte var genomtänkt. Tanken var att jag skulle köpa fryspåsar men det glömde jag! Jag kom från Gekås med:

♥ Regnställ 189 kr
♥ Strumpor 3-pack 19:95 kr
♥ Julkalender 2 x 6:95 kr
♥ Råsaftcentrifug 699 kr
♥ Gästhanddukar 2 x 9:95 kr
♥ Påse 1 kr
♥ Tamponger 39:95
♥ Eltandborste179 kr
♥ Hörlurar 49:95 kr

S:a 1210:50 kr

Det är samma pris du köper en råsaftscentrifug för i vanlig butik. Jag tycker nog att jag gått plus. Det är det mesta jag hadlat för på Gekås - någonsin! Så jag skulle nog inte kalla mig shopaholic.


Handlat på Gekås
Handlat på Gekås

Eltandborste - ROSA!!! =)
Eltandborste

Hörlurar - blåa!
Hörlurar

Råsaftcentrifug - 699kr
Råsaftcentrifug inför detoxen


Vi gick även in på Martinshop outlet innan Gekås. Där hittade jag min nya piercing till tungan för ynka 145 kr. Klart värt för en betty boop-smycke!


Betty Boop-piercing! =)
Betty Boop-smycke

Ullared eller Ge-kås?

Åker man till Ullared menar man allt som oftast att man ska till Ge-kås. Affären med de alla billiga prylarna och allt för mycket "billighets-galna" människor. Det är synd att säga att man vet hur Ullared ser ut för det slutar ju med att man helt enkelt åker till Ge-kås och tillbaka. Jag däremot brukar passa på att gå på Scorett outlet och de har även en Martinshop outlet som jag funderar på att smyga in på idag. Då kommer vi plötsligt in på att jag ska till Ullared med Kickan idag. Kickan med familj och en vän till henne. Jag ska kolla på en råsaftscentrifug inför detoxen. Mer än så vet jag inte om jag ska kolla på, alltid kommer man därifrån med något mer men jag är rätt duktig på att kritiskt kolla vad jag ska ha respektive inte ha. 

Ullared - bild från wikipedia commons
Gekås - Ullared
(Bild från Wikipedia Commons) 

Igår gick jag på Styrkeyoga på Fysiken. Det var ett rätt tufft pass och vem kunde egentligen ana vad vår kropp har för naturligt motstånd? Det är lätt något jag vill göra igen! Det lär ta ett par gånger innan man kan rörelserna. Jag ska testa olika pass på Fysiken och det känns roligt att vara "tvungen" att träna. Det var ju en av anledningarna till att jag sökte till värd på Fysiken.Kanske den mest använda modellbilden?

Nyttigare godis?

Det var ett tag sen jag gjorde en e-analys. Det händer ofta att jag kollar vad saker innehåller och det är vanligt att jag har min e-nyckel eller min bok med mig för att kolla vad saker innehåller. Lite koll börjar jag få. Så jag och Nathalie skulle göra oss chokladbollarna jag gjorde i våras (Recept: här). Vi köpte oss en påse med torkad frukt och en mörk choklad, väl hemma kollade jag upp de tillsatser som fanns i... nu trodde du att jag skulle skriva chokladen va? Nej, i den torkade frukten! Jag har då alltid trott att frukt är bättre än godis, och torkad frukt är väl också frukt?


Torkad frukt från ICA - synar e-tillsatser!
"Ingredienser: Torkad blandfrukt: plommon, aprikoser, päron, persikor,
äpplen, vegetabilisk olja, konserveringsmedel (E200, E220). Vikt 250 g."

E 200 - Sorbinsyra (konserveringsmedel)  
KÄNDA HÄLSORISKER:
Kan ge upphov till hudirritation.


E 220
- Svaveldioxid (konserveringsmedel)

KÄNDA HÄLSORISKER: Kan ge upphov till överkänslighetsreaktioner. Kan även orsaka irritation i magsäcken då svavelsyrlighet bildas.

Som om det vore nog? Idag tittade jag upp vad chokladen (såväl marabous som lindts mörka choklad) innehåller: sojalecitin (står som emulgeringsmedel). Denna vara var svår att finna i min bok då det står lecitin i listorna. Efter många om och men hittade jag tillslut:


E 322
- Lecitin (antioxidationsmedel)

FUNKTION: Antioxidationsmedel. Kan också användas som emulgeringsmedel.
KÄNDA HÄLSORISKER: Kan ge upphov till överkänslighetsreaktioner hos personer som är allergiska mot ärtor, bönor (särskilt sojabönor) eller jordnötter. Kan orsaka illamående, yrsel och diarré vid hög konsumtion.

Mitt "nyttiga godis" kändes plötsligt rätt...onyttigt och inte allt för hälsosamt. Snarare som en risk för mig med exem (då främst E200). Självklart unnar jag mig godsaker och kommer inte låta bli det totalt. Det är däremot en "wake-up-call" värd att nämnas och diskuteras!

Källor:
All information om e-tillsatserna har sin källa i: Aktavara.org samt ur boken: Den hemlige kocken skriven av Mats-Eric Nilsson.


Akademiker eller vanlig svensson?

Igår fick jag lite skäll från min kära akademiker till vän, Klass-Ida, att jag då inte kunde skriva "la" i bloggen utan borde skriva uttryck som "väl" istället då det låter mindre som talspråk. Jag antar att det betyder att jag använder mig av en hel del akademiska uttryck i bloggen och att den är rätt "clean". Det är bra tycker jag, det är just så jag vill ha min blogg nämligen. Personlig men saklig. Jag tycker själv att jag lyckats med min blogg. Visserligen har antalet läsare sjunkit sen jag hade bloggagratis.se (ibland har jag fler läsare där än här och då är jag inte ens aktiv på den bloggen sen i december). Jag vill på något sätt blanda akademikervärlden med svenssonvärlden. Jag tycker om att röra runt i grytan.

I övrigt har jag haft en dag full med smärtor, jag har fortfarande träningsvärk sen måndagens träningspass men det får man väl stå ut med. Jag känner mig som en överkörd pensionär och jag måste erkänna att mina vänner skrattar åt mina försök att sätta mig på såväl spårvagnen som på en vanlig stol. Idag insåg jag vikten av att röra sig trots träningsvärk. När jag suttit eller vart stilla får jag ont. Jag vaknade två gånger inatt av att jag hade ont. Jag tror inte ni förstår hur mycket träningsvärk jag egentligen har. Lite träningsvärk garvar jag åt men detta är sanslöst!


 

Pimp-rollator - freewebs.com
Kanske behöver jag en rollator?
Pimp-rollator - freewebs.com

Överkörd pensionär.

Igår drog jag och Ida igång vår träning på fysiken. Vi gick rätt hårt ut på ett krafttag-pass. Ett pass med skivstång. Rätt tufft upptäckte vi när vi på darrande ben begav oss till duschen efter passet. Idag ska vi inte diskutera hur jobbigt det var att gå upp ur sängen eller ännu värre var nog att gå på bussen och röra mig överlag. Det sitter mest i benen så det är jobbigt att såväl sätta sig som ställa sig. Men jag har mig själv att skylla på att jag är så otränad. Jag känner mig som en överkörd pensionär!

För i övrigt pratade jag med min läkare idag om hur jag ska göra med detoxen. Han gav godkännande till att göra detox utan medicinen (tja.. han var la inte överdrivet förtjust i det) men tyckte att jag skulle trappa ner för att undvika bakslag. Jag tror detta kommer gå bra!

Därefter träffade jag Pernilla och vi åt en supergod lunch på stan och promenerade (ja, det gjorde ont i mina ben, känner mig som en överkörd pensionär!). Det var riktigt skönt att bara umgås, vara och prata. Ibland var vi tysta och ibland pratade vi. Men mysigt var det.

Därefter begav jag mig hem, åt och sen iväg på möte med fysikenvärdarna. Detta kommer bli riktigt nice! Jag älskar mina träningskläder redan. De är störtsköna! Personerna verkar trevliga också. Nu ska jag bara vänja mig vid att känna mig som en överkörd pensionär för det lär inte vara sista gången denna termin!


Jag i fysiken-kläder Jag i fysiken-kläder (fläck på spegeln)
Mina träningskläder - tyvärr en fläck på spegeln på helbilden..

Detox - Tillsammans är vi starka!

Många blev inspirerade av  min detox-kur i våras och nu är datum satt för Detox HT2009. Vi kör igång den 13 september och för dig som vill vara med och detoxa rekomenderar jag att:

 • Läs på!
  Det finns olika varianter av detox vilken som passar dig bäst vet du själv och därför är det viktigt att läsa på innan. Det är viktigt att du vet vad du ger dig in på! 
 • Rensa
  Det är mycket som lockar där hemma som man inte tänker på. En smörgås på morgonen eller en godis på fredag kväll har aldrig varit så lockande som under en detox. Frestelser är jobbiga men viktiga att klara av att motstå (i lagom mängd!).
 • Förbered dina vänner
  Dina vänner och kollegor kommer troligtvis möta på en lite otrevligare och tröttare version av dig de första dagarna. Säg till i förväg att du ska göra en detox och berätta att du lätt kan bli trött och irriterad första dagarna men att du behöver deras stöd.
 • Förbered dig själv
  Det är lätt att säga att man ska detoxa men det är en rätt stor omställning. Du får inte ta någon medicin. Går du på regelbunden medicin måste du rådfråga med läkare!! Du kan självklart göra en mindre variant av detox där du går på medicin samtidigt om detta inte passar sig, så gjorde jag under första detoxen. Planera heller inte in allt för mycket aktivitet under veckan. Det orkar du inte.
 • Köp hem
  Allt du kan tänkas behöva under detoxen är bra att ha hemma. Att gå i affärer när man är hungrig och sugen är påfrestande. För att du ska veta vad du behöver rekomenderas ännu en gång: Läs på!

Att tänka på:
Det kanske är mycket att tänka på och första detoxen är svår. Det är tufft att motstå frestelser och då särskilt om du bor tillsammans med någon som inte gör detox. De första dagarna kan du få huvudvärk och vara trött men det vänder! Efter detoxen är det lätt att känna att man vill lyxa till det men var försiktig, din mage är inte van vid vanlig föda och du får lätt ont i magen särskilt om du äter stora mängder eller fet mat.

Har du blogg och vill vara med på detoxen? Skriv och berätta hur det går! Jag ska ordna en detox-blogg-lista där vi kan peppa varandra och kanske hittar vi olika sidor med detox-tips? Än så länge är följande bloggare med på detox HT2009

Kickan ♥
Pernilla ♥

Sidor jag rekomenderar att läsa på i förväg:

Hemmets journal - Recept och tänkvärdheter kring uppstart av detox.
Nyfiken Vital - Vilken juicepress?
Nyfiken Vital - Recept på juicer
Sund.nu - Recept på juicer


En dag i lyckans tecken!

Idag bar det av till Liseberg där jag var barnvakt till Nova. Eller som Kickan vill kalla det: Jag är hennes Nanny! Jag passade Nova och fick för mig att satsa på hjulet för Dumle och Geisha. Funderade på att ta en bricka men jag tog bara ett nummer. 14. Fråga mig inte varför men jag skulle ha fjorton! Tror ni inte det blev en stjärnvinst på nummer 14? Jo, självklart! Mitt livs första stjärnvinst! Lyckan är total.

Därefter var det kräftskiva ute i ödemarken hos självaste Ida och Tobias. Riktigt trevligt. Skoj att träffa nytt folk och umgås med dem lite. Det är inte varje dag även om jag och Ida faktiskt ska börja träna ihop. Skoj, skoj. Bjuder på bilder och det kan mycket väl komma fler bilder, detta är vad jag orkar nu mitt i natten. Håll tummarna för att jag inte luktar såhär mycket vitlök imorgon. Haha.

Kommentarer besvaras imorgon. Jag är trött.


Stjärnvinst på Liseberg - Dumle
Stjärnvinst!

Passade Nova <3 Träffade Jaz också :) Jag på Liseberg
Passa Nova och träffa Jaz på Liseberg!Kräftskiva hos Ida och Tobias. :)
Kräftskiva hos Ida!


Dans hos Ida :P
Dans!


Mums - apelsinsorbet
Mmmm - apelsinsorbet!


Ljushuvud? Ljushuvud? Korkhuvud?
Ljus- respektive korkhuvud?

Gröna naglar - vårt nya mode?

Idag bar det av till Kickan för att träffa den bedårande Nova samt testa oss på en fot-målning. Fot-målning? tänker du nu. Ja, typ kroppsmålning fast på foten. Lime-gröna tånaglar ville Kickan. Grönt är väl inte min favoritfärg men jag tror jag tycker om resultatet. Det var riktigt roligt idag även om Nova var riktigt trött. Skönt att träffa Kickan igen, det uppskattas alltid!


Kroppsmålning - fot. By: Kickan

Veckans tänkvärda (v.34):

Varje vecka har jag lovat att ni ska få ta del av "veckans tänkvärda" som finns i min kalender. Här kommer denna veckas tänkvärda ord.


Ändrat mig själv


Den enda människa du kan ändra på är dig själv.
Svenskt ordspråk

Lasange med tonfisk.

När Nathalie var på besök igår hade jag bestämmt mig för tonfisk som mat. Jag har gjort min tonfisk-sås rätt mycket i sommar så jag tänkte att jag kanske skulle göra något nytt. Vi gick in på ica och handlade och på grönsaksanvdelningen kom vi på det. Lasange! Eftersom tonfisk blir rätt platt ville vi ha grönsaker också.

Vilka grönsaker är bra i ugn?
Zucchini! Morötter, championer, broccoli... ja, det fanns ingen hejd! Men vi fick hejda oss där.

Väl hemma tog Nathalie och skar upp grönsakerna medan jag gjorde en tonfiskfärs. Jag gjorde den genom att steka lite lök och blanda med tonfisk. Därefter kryddade jag (men inte med salt då tonfisk i regel är rätt salt) och hällde på krossade tomater. Nathalie fick göra en bechamelsås och vi hade i lite ost.

Vi la sås i botten på formen, därefter tog vi plattor, tonfisk och grönsaker. Vi upprepade tills vi kom till toppen där vi la plattor och toppade med bechamelsås och parmensanost.

Det blev otroligt mycket lasange men den va också supergod!

För att sammanfatta ingredienserna vi hade: 
 • Tonfisk - 3 burkar till två formar lasange
 • Krossade tomater
 • 2 lökar
 • 2 morötter
 • 1 broccolihuvud
 • championer
 • 1 zucchini
 • Lasangeplattor (vi hade både gröna och vanliga)
NAthalie är behjälplig i köket :P
Nathalie hjälper till på "sin pall" i köket.

F.v.
F.v. Tonfiskfärsen, bechamelsås och lasangeformen


 

Zucchini, championer, morötter och broccoli Lasange - toppad med parmensanost
Supergott blev det! 


Manikyr med mönster?

Igår kom Nathalie förbi för att testa en ny idé med naglarna. Ja, det har numera blivit ett omtalat ämne i min vänskapskrets att jag gör personliga mönster. Idag ska jag göra ett par naglar inför ett bröllop där temat är rosa. Med det i åtanke testade jag olika mönster på Nathalie igår. Vi gjorde också en supergod lasange med tonfisk och grönsaker. Fokus i inlägget är visserligen naglarna. Jag vet att det varit dåligt på receptfronten men jag vill inte blogga tre-fyra inlägg per dag så då ligger saker på hög. Det är lite jobbigt. Å andra sidan så finns det tydliga kategorier i min blogg. Ja, vi får se. Vad tycker du?

Anyway, här kommer två av testnaglarna (vi gjorde fjorton mer eller mindre lyckade mönster):


Manikyr med mönster och glitter. Manikyr med mönster och glitter.


Med eller utan smink?

Jag har tänkt på en sak, egentligen har jag tänkt på milliontals saker. Men jag skuttade omkring lite på internet för att leta efter en billig och bra juicepress. Har du tips tar jag mer än gärna emot dem! Det är inför höstens detox nämligen, ska ta det snäppet längre denna gång. Så på tal om detox kommer jag in på kropp, kroppsform, utseende och därefter kommer smink. Jag tycker jag ser bäst ut på kort med smink. Däremot tycker jag inte om att gå omkring sminkad, jag älskar att kunna gnugga mig i ögonen närsomhelst, hoppa i vattnet på strandpromenaden och sova över hos folk utan att behöva se till att allt smink är borta. Att jag dessutom har känslig hy är säkert en bidragande faktor till det hela. När jag är osminkad och mitt exem inte blommar (ja, man brukar säga att exem blommar) så får jag ofta frågan vad jag använder för smink. Inget, nada! Jag är naturell. Jag tror på sol, vind, rörelse och kosthållning. Slarvar jag med maten, träningen (om så bara en promenad) eller sitter inne i en vecka mår min hy kasst. Sitter jag framför datorn, äter en-två gånger om dagen så får jag påsar under ögonen och en hy med mycket porer. Sminkar jag mig varje dag blir min hy slutligen matt och upplevs ojämn (om inte exemet blommar upp såklart!). Så alla ni som säger att vi är vackrare med smink än utan: Det stämmer bara på de som inte tar hand om sig själva och sin hy.

Det är min åsikt och den står jag för. Åsiktsbanken är härmed invigd som kategori!


DreamMaddo-lilakant Osminkad i solen
Visst är det vackert utan smink, men jag tycker inte jag ser så förfärlig ut utan smink!

Bildspecial - Minisemester och utgång med tjejerna!

Det har hänt mycket. Jag åkte iväg till Göteborgs norra skärgård för att ta det lugnt och släppa taget om all stress. Självklart tog jag bilder! Nu är jag tillbaka i stora staden och gasen ligger i botten. Borde kolla upp kurslitteratur och allt vad som hör till men just nu orkar jag inte. Det finns mycket borden och jag vill leva livet! Men verkligheten är bra också. Det är skönt med rutiner igen.

Bilder från min minisemester:


Fantastisk vy
Fantastiskt vackert!

Vackert <3 Ögat efter operationen Söt ser ut över havet
Vackra växter. Läkande öga och en underbart fin vy.
Promenad
Härlig promenad.

Vackert
Vackert.


Första gången på en MC
Första gången på MC - någonsin!


Utgång med Älin och Kickan. Härligt med så spontana och härliga vänner!

Kickan och Älin
My darlings!

Rolig skylt.
Bara för att...


Sötnosar - Kickan och Älin
Sötast på hela stället!

Maddo på rockbaren ^^  Älin på rockbaren Jag på rockbaren
Du behöver inte kallas oss normala för det har vi då aldrig påstått och eftersträvar det inte heller!

Mongo :)
Hahahahahaha

Älin goes Ida-dansen
Ida-dansen


Pökrum? Pökpåse? Ronny och Ragge! :P
Ska vi upp och pöka? Haha


Together
Tack för en superbra kväll! Just what I need!

"En P2 utan Lime, tack!"

Igår blev en utekväll med girlsen efter en välbehövd semester ute i Göteborgs norra skärgård. Det hela började med att Kickan ville ha sällskap. Sen fråga hon om planerna för idag och eftersom de var få undrade hon om vi skulle dricka vin. Plötsligt var Älin på och vi tog oss två flaskor vin för att sedan, fnittriga och aningen ostabila, bege oss in mot stora staden och Rockbaren efter ett tips! Ja, det vart en superbra kväll. Däremot såg vi sista vagnen gå framför ögonen så det blidde en liten svartis hem. Eller, ja till centrum och sen en "nyktra-till-promenad" vilket var stor del i att vi inte mådde pyton i morse. Nu ska jag till gymmet och därefter kommer Nathalie för att vara nagelmodell. Lägger nog upp fler bilder senare. Känner inte att jag har tid till bildredigering just nu men jag bjuder på en bild från kvällen! Jag har slagit i handen, jag minns ATT jag slog i handen men inte VAD jag slog den i... Jobbigt läge. Älin markerar revir med sina klackar så jagär märkt på foten också. Men skoj hade vi!


Rockbaren i Göteborg med Kickan och Älin
"En P2 utan Lime, tack!"

Veckans tänkvärda (v.33):

Varje vecka har jag lovat att ni ska få ta del av "veckans tänkvärda" som finns i min kalender. Här kommer denna veckas tänkvärda ord.
"Planer är ingenting, planering är allting"
D.Eisenhower

Autografer och barndomsminnen

Jag har sett mina barndomsidoler på Packhuskajen. Ja, mycket riktigt! Jag pratar om Arvingarna. Ja, tur att Nina var med för hon känner igen alla. Jag känner ju bara igen Casper - min stora barndomskärlek. Jag har pussat sönder afficher med honom på som barn. Vid närmare titt på bilder från den tiden så var han inte så snygg, men då var han både snygg och modern. Idag höll jag på att sätta hjärtat i halsgropen! Han har ju hängt med i förändringstiderna - han är snygg än idag! Synd att han är gift. Haha. Bildspecial är det ni vill ha va? Jag reserverar för namnfel längre ner eftersom jag bara har koll på vem Casper är! Haha.


Packhuskajen 20090815
Vi var inte ensamma!

I regnet på Packhuskajen
Jag i regnet - som försvann sen!

Träffade min gamla arbetskollega från demo-jobbet
Träffade en gammal arbetskollega från mitt demojobb - Roligt!

Jag och Ninutta :)
Jag och Nina - hon följer alltid med på såna galna ting!

AUTOGRAFER!!! Gammal i teamet - Autografjagaren: Maddo :P
Autografjagaren Maddo är i farten igen!

Jag och Kim? Arvingarna hursomhelst! :P
Jag och Kim

Jag och Lasseman - Arvingarna
Jag och Lasseman

Jag och Tommy - Arvingarna
Jag och Tommy

Jag och Casper - Arvingarna
Jag och barndomskärleken - Casper!

Götheborg
Götheborg åkte förbi

Sommaren närmar sig sitt slut.

Det var länge sen jag gjorde en ny design till bloggen. Främst för att jag tyckt om min design jag haft innan. Men jag börjar inse att sommaren börjar närma sig sitt slut och att bilden inte kommer passa in på hösten på samma sätt som den passade vår och sommar. Jag satte igång och funderade på hur den nya designen skulle se ut. Det var inte lätt eftersom jag faktiskt tyckte om min design. Men började pula lite med bilderna jag har och plötsligt slog en blixt ner! Jag visste hur jag ville ha min blogg! På ett ungefär. Satt och pulade fram till halv tre inatt och när jag hade städat lite på morgonen idag så fixade jag till designen igen. Vad tycks om min nya lite höstigare design?


Bloggen-header
Klicka på bilden för att förstora.
Syns inte den nya designen?
Tryck F5 för att uppdatera sidan.


Ikväll blir det arvingarna på packhuskajen. Wizex spelar också men det var Casper jag va kär i som barn!Gratis, gratis, gratis...

...mycket här i livet är gratis. Göteborgs Kulturkalas är ett av dessa nöjen. Bor du i eller runt Göteborg är det nästan ett måste! Det finns något för alla! Det är fullt med folk så den som har socialfobi kanske inte ska åka in för att träna sig på sociala möten utan dessa kanske ska ske med liiite mindre folk. Kanske en bra målsättning att klara av en sådan folkmassa?

http://goteborg.se/kulturkalaset för sig om är intresserad av programmet!

Jag har en liten tanke. Jag ska ut och ha lite semester på en ö i skärgården. Ska jag hoppa tanken på kulturkalaset imorgon och åka redan imorgon eller vänta tills på söndag? Vet inte hur länge jag blir borta men jag måste prioritera semester nu när jag måste ta det lugnt (iom operationen). Annars blir det inte av!

Bildspecial - Operation, besök och Göteborgskalas

Det har varit mycket som hänt den sista tiden. Besök från Stockholm och operation. Göteborgs kulturkalas och vännerna runt omkring. Tisdagen bjöd på en spontantripp ut till mitt numera drömhus. Jag älskade stället och nu vill jag bara tillbaka. Frågan är om jag  någonsin skulle trivas så långt från en storstad. Vem vet? Men jag tänker faktiskt bjuda på lite bilder från operationsdagen, senaste Stockholmsbesöket och dagens besök på vad jag valt att kalla Göteborgskalaset (Göteborgs kulturkalas).


Mölndals sjukhus - ögonoperation
Papper om operationen. 300 kr gick kalaset på och jag fick ett band runt armen.

Före operationen
Jag innan operationen (på väg till operationen)

Ninutta som vanligt sugen på foto.. :P
Mitt moraliska stöd.

Maddo efter operationen
Efter operatioen - på väg hem.

Här satt nålen i armen
Fick en såndär nål med plaströr i armen - inget blåmärke efteråt! *chockad*

Ögat efter operationen
Ögat är klibbigt.

Onsdag:

Madde på stan
Träffa Madde i stan.

Jag i stan
Solade och åt lunch i stan med Madde och Kebbe.

Jag och Kebbe
Åkte till stan och såg på Betnér m.fl. på kvällen.

Ida va med på Betnér
Ida var med.

Torsdag på Göteborgskalaset:

Phuong på gbg-kalaset
Phuong äter.

Phuong i min poncho
Phuong testar min poncho.

Efter operationen - så gick det till.

Själva operationen gick snabbt. Tre minuter kanske? Förberedelser och väntetid gjorde att kalaset gick på två timmar. Ja, det är tokigt men sant. Jag åkte med Nina som min support och när jag kallades in fick jag sitta på en stol, ta en lugnande tablett och svara på frågor. Just ja! Jag fick ett sånt där band runt armen som nyfödda får. Jag fick ta med det hem men har inte fotat det ännu. De tvättade runt ögat och satte en såndär... nål i armen som man kan få dropp i. Därefter fick jag sitta och vänta tills jag fick en bedövningsdroppe i ögat. När jag kom in till operationssalen var det en typ... tandläkarstol jag skulle ligga i! De är sköna i alla fall! Så får jag ett skynke som de skär ut ett hål för ögat. Läskigt. Det var otroligt ljust i salen så jag började gärna gråta. De satte upp ögonlocken med någon konstig klämma och bedövade lokalt och någon minut senare så var jag klar. Det gick så fort att jag inte riktigt hängde med och ingen kapten-krok-lapp fick jag heller! Nina satt snällt och väntade i väntrummet när jag kom ut och nu får jag inte träna förrän på måndag eller bada i badhus på två veckor utöver det ska jag smörja in ögat tre gånger/dag. Det verkar rätt lätt men jag får gå omkring med ett typ geggigt öga tills det läkt. Lyckat. Haha.


Ögat efter operationen
Efter operationen:
Lite rött och krysset är kvar ännu som markerar vilket öga jag skulle operera.
Det geggiga beror på salvan - snyggt va?


Dags för operation - förberedelser

Jaha. Dagen med stort D är framme nu. Ja, idag är det operation av mitt öga. Jag har sovit rätt dåligt måste jag erkänna. Vaknat på natten och undrat vad klockan är. Stressad. Nina följer med vilket är skönt.

Igår var en bra dag. Åkte in till kalaset och såg på komikerafton. Det var otroligt mycket folk! Man såg typ ingenting och Betnér hördes knappt. Därför blev det faktiskt inte någon favorit direkt. Men mycket folk. Nästa gång får de nog satsa på ett större ställe med bättre ljudanläggningar för detta var för litet!


Betnér på scen på göteborgs kulturkalas
Vi var inte ensamma. Kortet är taget mitt i folkmassan dessutom.

Göteborgskalaset eller Göteborgs Kulturkalas?

Ikväll ska vi in på vad som förr benämndes som Göteborgskalaset men som har skolats om till ett kulturkalas. Öltälten är borta och halva stämningen likaså. Däremot finns det kvar lite roligheter. Ikväll ska vi på någon komikerafton. Kebbe är ju här från Stockholm och sitter med sin dator i soffan just nu. Klass-Ida kommer förbi senare och snålar skjuts och några ska in dit som jag vet. Ska du dit och ser mig så får du hälsa!

Jag minns när det var Göteborgskalaset. Jag var tonåring och sålde rosor längst med avenyn och ner mot operan. Jag hade ständigt ont i fötterna men jag ÄLSKADE jobbet! Jag träffade så många människor. Alla var glada! Det var sommar, vädret var fantastiskt om dagarna och på kvällarna mådde folk bra. Vissa var fulla som svin och andra otrevliga men de flesta var riktigt goa. Goa gubbar som man brukar säga om Göteborgare. Det är Göteborgskalaset.

Idag träffade jag Madde i stan och vi sprang omkring och letade present bra länge. Kräsna människor säger jag bara! Jaha, mer än så? Jag fick ett telefonsamtal i morse som väckte mig halvt om halvt. Därefter började sms:en komma och sen kom ett samtal från Mölndal. Ja, det var bara ge upp sömnen! Däremot är jag faktiskt rätt pigg för att inte ha sovit allt för mycket inatt (vi la oss närmare fyra). Men tröttheten kommer väl sen. Jag är lite orolig för morgondagen men ja, det löser sig nog!


jag leker med mats kamera - fjäril

Direkt till operationsbordet.

Jaha, då var det dax då. De ringde från Mölndals sjukhus och meddelade att någon fått förhinder för operation imorgon. Kan jag ta den tiden? Jag har ju gäster från Stockholm..!? Hon fortsatte tjata, vänligt men ändå övertalande. Jag går in och frågar om det är okej att jag åker iväg. Låter väl sjukt om man inte skulle få det men det är oartigt att inte fråga tycker jag. Nu är jag orolig. Jag ska komma ihåg att ta bort nagellack. Inte sminka mig. Duscha och tvätta håret samma dag. Fy fan, operation var inte igår. Men det är väl lika bra att få det överstökat antar jag?Tvåfärgad

Nu ska jag berätta för er att det finns en utväxtrand på ca 1 dm som är knallröd i mitt hår. Därefter följer resten av håret som är rödsvart. Varav missnöjet i färgningen. Det är så att jag står ut med det om jag har uppsatt men jag är inte nöjd. Frågade Kickan om hon kunde hjälpa mig och det sa hon att hon kunde, olyckligtvis har hon semester. Självklart unnar jag henne semester och jag vet att hon mår bra just nu. Så jag får helt enkelt stå ut med detta tills hon kommer hem. Idag känns det som om det röda är mer framme än igår. Kanske beror på blixten som var nödvändig igår? Den framhäver ju kontrasterna.


Tvåfärgat hår

Ego of the day.

När bilden talar sitt eget språk.

Bilder, bilder... alla dessa bilder! Ja, ibland talar bilder mer än ord och jag känner att jag faktiskt inte har så mycket ord. Jag känner som när jag var tonåring och faktiskt inte hade någon lust att prata. Så jag håller tyst. Visst pratar jag men jag orkar inte lika mycket som vanligt. Rättare sagt har jag ingen lust. Då får jag frågan om jag är sjuk, sur eller kär. Ja, mycket ska man vara med om. Jag är varken sjuk (såvida jag inte vet om det dårå..), sur eller kär som läget är just nu. Jag är bara allmännt jobbig och krävande som vissa skulle säga. Jag bara njuter av att lyssna och umgås med folk jag inte umgåtts med så mycket. Känns som om jag försummat en hel del människor den sista tiden.Ida på besök
Ida kom förbi och hjälpte mig att färga håret idag efter himla massa sms.

På väg till Liseberg
Jag på väg till Liseberg, lite lagom missnöjd med håret - INTE Idas fel.

Lotta på Liseberg
Lotta på Liseberg.

Lotta på Liseberg
Ballonger.

Lotta på Liseberg - Det började regna
I sedvanlig ordning är det regn i Göteborg.
Plötsligt såg vi inte ett skit så vi spelade bort massa pengar istället.

Suprise! :P
Ja, det va la inte svårt att hitta mig?

Nina leker med kameran :)
Nina lattjade lite med min kamera.

Jag vann en Elefant-nalle :)
Jag vann en nalle/elefant i "gripen"

...och satte händerna i Shanes handavtryck! :)
...och tog på Shanes handavtryck.

Piff och Puff
Vi såg piff och puff. Haha

Nina tar hand om nallefanten på vägen hem. :P
Nina tar föräldraskapet på största allvar.

En riktigt man?

Ibland finns det citat som gör intryck. Ibland får man höra ordspråk som man tycker stämmer och jag har många såna på lut. Ett av minafavorituttryck är följande. Jag hörde det första gången av min bror och jag tycker nog att det stämmer. För det finns väl inget värre än killar som försöker spela vuxna fastän de uppenbarligen inte är det, det bästa är väl att vara sig själv? Den får hamna under veckans tänkvärda eftersom den faktiskt är tänkvärd. Den tillhör däremot inte "veckans tänkvärda" utan det kommer en annan senare i vekan!


Lillebror, exet och en kompis till lillebror
Lillebror, exet och en kompis till lillebror när vi va på fest 2006.


"En karl är inget barn som tror att han e man utan en man som vågar vara ett barn"

Bilder är allt jag har idag

Jag känner att orden sviker mig. Bilderna får tala ett eget språk. Jag har inga ord just nu. Det enda som kommer är oväsentligt. Nova blir 1 år och hennes kalas var mysigt. Roligt att träffa Nova och hennes familj igen. Ida följde med och därefter tog jag lite kort i en av rabatterna utanför mitt hus. Jag är trött nu. Det har regnat massor. 

Kalas för Nova 1år
Nova fick många paket.


 

Ida var med
Ida var med.


 

Ros i trädgården utanför mitt hus
Lattjade lite med kameran utanför huset. 

På vägen hem ville en kille dela paraply med mig. Jag var inte riktigt på humör. Han babblade och jag sa "ja" alternativt "nej". Men det gladde mig att han faktiskt försökte prata och han fick mig att le. Ja, det är väl positivt i sig.

1-årskalas!

Idag ska jag iväg och fira Nova som blir ett år i dagarna. Det längtar jag till. Jag ska få träffa Kickan igen och Nova. För första gången kommer jag få träffa Kickans mamma också. Spännande och skrämmande. Har ju lite skräck för föräldrar men det ska nog gå bra. Utöver det följer Ida med. Blogg-Ida alltså. Det är många Idor i min omgivning emellanåt. Hehe. Tog ett kort på mig eftersom jag var nöjd med sminket. Var nöjd med bilden men när jag satt och pulade med den tyckte jag ändå bäst om den i svartvit så det är så ni får se den. Jag hade nog kunnat beskära den lite tajtare. Jaja, nöjd är jag i allafall.


Ego-kort DreamMaddo


Ida och jag ska högst troligt börja träna tillsammans också. Det blir roligt. Vi pratade om en dag i veckan. Det är ju en bra grejj att göra så vi verkligen får umgås också. Utöver det så har jag lösenordsskyddat min bilddagbok. För dig som följer min bilddagbok eller vill följa den så kan du maila mig eller skicka iväg en kommentar med mailadress så kan du få lösenordet. Jag har insett att ett liv på internet inte alltid är en fördel om du arbetar med barn i internet-åldern. Ja, du förstår nog varför den är lösenordsskyddad. Nu ska jag fixa mig iordning så jag är redo för kalas. Over and out.

Ego-kort. Tajtare beskuren
Testade att beskära den tajtare - Vad tycker du var bäst?

Mat direkt från bonden

Som  ni vet så har jag halkat in på e-gatan med sinne för e-tillsatser och det är en hel djungel när man är ny. Jag börjar få pli på denna djungel. Börjar man bara någonstans (jag började med E 621) så är det lättare. Jag tillhör inte kategorin som läst Mats-Eric Nilssons båda böcker. Jag tillhör heller inte kategorin som tvingar n ågon annan att äta mat utan e-tillsatser. Däremot tillhör jag kategorin som själv vill bestämma över min mat och vad jag stoppar i mig och det behöver inte ta lång tid.

Hur som helst. Jag vet att de ska ha en marknad i Haga (finns motsvarigheter runt om i landet) som heter "Bondens egen Marknad". En marknad där vi får möta bönder som har egen försäljning. En marknad som inte bara öppnar upp för ekologisk mat utan även för mat som är.. ja, lite bättre vore ju oetiskt att säga men jag finner inte ord. En person du kan fråga hur djuren är uppfödda och i vilken jord potatisen är sådd. Ja, jag tycker vi ska ta tillfället i akt och se oss om vad som finns. Genom att titta på min sida får du tips om vad du kan göra och titta efter. Genom att gå på en marknad får du ännu fler idéer och tips! Ja, kolla kostar ju inget mer än tid och tid har vi gott om. Vi väljer bara hur vi prioriterar tiden.

Kolla upp när bondens egen marknad är hos dig här. I Göteborg (mer specifikt i Haga) äger den rum 15 augusti till 24 oktober. Ja, du märker väl själv att det är lätt att finna ett datum som passar. Det är under rätt lång tid.

Vackert när månen kommer fram från en klarblå himmel.

Det händer att jag fotar ibland. Det händer däremot sällan att jag ser månen komma upp, även om jag borde se det varje dag. Idag kom den upp som ett glödande klot. Riktigt häftigt var det! Tyvärr hann jag inte fota medan den bara syntes halva för jag var inte redo. Men satan vad mäktigt det var! Det var så vackert att jag definitivt vill se det igen!

Månen kommer fram.
Månen kommer fram.

Månen kommer fram som ett glödande klot.
Månen kommer fram.

Planer för kvällen

Idag väntas det komma lite folk hem. Bara några stycken. Mats får träffa några av de som jag umgås med i Göteborg. Jag har städat lite hemma och tvättat. Jag är helt slut och gästerna har inte ens kommit! Men jag antar att det vänder. Jag hade ett ordentligt flow sen ringde telefonen och jag fick besök. Så gick det med min egentid. Haha.

I övrigt så vill jag bara tillägga att jag läste en blogg ute i cybervärlden som fick mig att skratta. Ja, bloggar och bloggare är roliga!


Ida-dansen @ Park Lane
Ida-dansen äger!

Gift - fast inte lagligt.

Igår bar det av till jobbet ett par timmar. Därefter tog jag och Mats oss en promenad till badet och badade för att sedan ta oss hemmåt. Slappna av en stund och åka till Liseberg. På Liseberg tog vi lotter och gick runt tills de stängde. Lite planering gjordes och nu har Mats begett sig ut till Nathalies sommarställe med B1. Det blir roligt för honom att se lite av skärgården också. Personligen njuter jag av lite egentid. Det har blivit dåligt med det den sista tiden och man känner det inte förrän man är på gränsen att spricka av bristen. Det är knäppt. Man borde ha en dag i veckan då man har egentid.

Anyway. Ett roligt skämt som började för några veckor sen har nog urartat. Jag står numera som gift på facebook. Det hela började med att jag gjorde ett test på facebook då det stod något om att min partner skulle vara lycklig som hade mig... något i den stilen. Jag som inte ens har någon partner då? Då skrev ett gammalt ragg till mig och sa att vi faktiskt skulle gifta oss till midsommar 2010 (konstigt det kändes att skriva 2010) varpå jag uppdaterade min status och skrev att jag tydligen skulle gifta mig till midsommaren. Då kommenterar en bekant (en av alla Magnusar i min omgivning) att vi hade ett förhållande (vi brukar skoja om att vi ses vart femte år och att vi har ett perfekt öppet förhållande). Detta resulterade i att det pågick en diskussion. När hans syster plötsligt med två veckors  varsel säger att hon ska gifta sig blir vi lite "tagna på sängen" och bestämmer oss för att driva med detta scenario. Vi säger då att "vi ska gifta oss på fredag". Mina vänner är vana vid min ironi och mina riktigt dåliga skämt så de bara garvar åt det hela. Hans vänner däremot frågar om han gått och gift sig och grattar honom för fulla muggar! Herregud, jag har träffat människan en gång lite snabbt på tågstationen när han skulle  byta tåg. Haha.

Så gick det till när jag gifte mig. Haha.


Badar i sjön
Vid badstranden/klipporna

Promenad hem
Promenad hem

jag leker med mats kamera :)
Jag leker med Mats kamera

jag leker med mats kamera - fjäril
Leker med Mats kamera

jag leker med mats kamera - fjäril
Leker med Mats kamera

Liseberg med Mats
Lisebergs stora entré

Någon som är förvånad över att jag dansade dansmatta? ^^
Suprised?

Mats vann en nalle :)
Mats vann en nalle - den är mer rosa än bilden visar.

Jag och mats =)
Trötta begav vi oss hem.

En dag vid havet.

Sola och bada... Ja, idag var vädret superfint så vi begav oss ut mot havet där Mats erkände att han inte hade badat i år. Inte något! Otroligt men sant. Så vi hoppade i vattnet, aktade oss för den stora brännmaneten och åt lite pastasallad på klipporna. Mysigt värre. Nu håller han på och pillar på Ninas dator och emellanåt pillar han på min dator också. Ja, det är bra att ha någon som kan datorer hemma. Synd bara att han inte har samma ordning på sakerna som ligger på datorn som jag har. Haha.


Jag plockar upp salladen på klipporna.
Jag vid havet, plockar upp maten.

jag leker med mats kamera :)
Jag leker med Mats kamera.

Veckans tänkvärda (v.32):

Varje vecka har jag lovat att ni ska få ta del av "veckans tänkvärda" som finns i min kalender. Här kommer denna veckas tänkvärda ord.


Kortlekar


"Livet består inte av att ha bra kort på hand utan att spela dem man har väl."
Josh Billings

Gifta sig svart?

Det var länge sen jag bjöd på ordentlig humor i bloggen. Efter ett par roliga diskussioner med några av mina  manliga vänner så kom detta uttalande från mig. Jag skulle kunna klassa det som en onödig konversation men även som en rolig historia. Haha.

"Om man gifter sig med en mörkhyad, kan man då säga att man gifter sig svart?"
Maddo

Jag packar lite mongo saker från sthlm
Bild från sista dagen i Stockholm

Besök från Kungliga hufvudstaden

Idag  kom Mats ner till Göteborg. Det är roligt när folk kommer på besök. Händer inte allt för ofta. Vi hann hem till mig, tjöta lite och sen skulle jag jobba. Nathalie, B1 och Mats drog in och bowlade. Därefter gick Nathalie och Mats till Kosmos (ett alltid fungerande nödlösnings-café) och när jag hade jobbat och gymmat begav jag mig dit för att möta dem. Självklart drog gymmet ut på tiden eftersom jag är en social sate och en träningsnarkoman när jag väl kommer till gymmet. Jag älskar att träna. Idag fokuserade jag på överkroppen eftersom jag dansade dansmatta som träning igår. Dansmattan är ett bra köp. Jag är otroligt nöjd och rekomenderar dansmatta för dig som vill träna upp din kondition samt taktkänsla! Det kräver att du kan takt för att klara det. Ja, det var uppdateringen från mig.


Jag och Mats :)

Filmspecial!

Ja, det var länge sen jag var på fest (inte på krogen alltså) och det var lika länge sen jag satt och redigerade film. Jag sa till vänner och bekanta att jag skulle redigera imorgon men ni som läst min blogg ett tag vet att jag har svårt att slita mig när jag väl börjat. Det blir sent inatt igen... Men nu är filmen klar och bearbetas av youtube.com

Se, njut, skratta och säg vad du tycker!

Sådär by the way: På tisdag kommer Mats till Göteborg! Det ska bli roligt.

Bildspecial - Skratt och blås!

Jag har lovat er en bildspecial från gårdagen och jag bjuder därför på lite blås-bilder. Det är nämligen så att jag tycker de är roligast att se på och jag vill dela med mig av ett gott skratt. Med detta vill jag säga att det är okej att skratta!


Mange blåser
Massörens blåsbilder är bäst!

Tina blåser
=)

Födelsedagsbarnet blåser
=)

Natta blåser
Natta blåser

Jag blåser
Jag bjuder på den!

blåser
=)

blåser
=)

A blåser
A blåser

blåser
=)

blåser
=)

blåser
=)

Natta och Mange blåser
Natta och massören blåser

jag och A blåser
Jag och A blåser

flirta, tjöta eller vara på g?

Idag var det dags för en 20-årsfest och jag bestämde mig för att vara nykter. På festen möter vi på lite olika folk och det var la trevligt att lära känna nytt folk. Fastnade för att tjöta med en rätt söt kille, låt oss kalla honom A. A var liksom jag nykter kvällen till ära så vi pratade en hel del. Vi kramades också. Nathalie var också med och de kramades också. Jag är medveten om att han och jag umgicks en hel del under kvällen som var. Hans kompis, som jag valt att kalla S, blev svartsjuk eller något i den stilen varpå hon sätter sig framför Nathalie och pratar med massören om mig och A. Inte helt okej enligt mig.

Jag drar iväg ett sms till massören och frågar. Ett svar kommer rätt snabbt att A verkar tro det och att massören tycker att jag får göra som jag vill. Nathalie kommer förbi och så gör även värdinnan av festen. Vid denna tidpunkt har jag bett en av de andra killarna att kramas med mig för att jag ogillade uppståndelsen kring mig och A. Minns inte vad vi pratade om men värdinnan uttrycker att "du har väl A på g?".

Visst har jag flirtat och visst har vi tjötat en hel del! Men att vara på G är mer än så! Jag bad henne lägga av varpå hon himlade med ögonen och stack. Jag och Nathalie stack rätt fort från festen efter detta. Fick gulligt nog skjuts av A. Jag hade förväntat mig att vi skulle åka buss men han erbjöd sig. Jag undvek att vara med A resten av kvällen vi var där. Självklart var han medveten om varför. Jag kan inte förstå hur folket på festen tänkte. Man ligger inte med någon första kvällen och man är definitivt inte på G efter att ha träffats en gång!!

Innan vi åker sätter S igång och hånglar och gosar med en annan kille på festen. Hon som skulle till den killen hon så gulligt uttryckt i början av kvällen var den enda hon då flirtade med! Yeah right.

I övrigt var festen rätt okej. Lite för avancerade lekar för att ens funka med alkoholpåverkade människor och musiken som vi kunde få välja eftersom de körde med spotify valdes bort. Det var inte utan att man kände sig lite..off. Värdinnan var glad för presenterna och jag vet egentligen inte vad hon tyckte om sin fest. Jag fick inte riktigt grepp om situationen. Bildspecial kommer imorgon (senare idag).


Jag på väg till fest
Innan festen

RSS 2.0