Detox - Dag 2

Jaha, så har i princip hela denna dagen gått och jag är superhungrig. Inte för att jag slarvat med maten utan för att jag väntar på råriset (Ja, du läste rätt: jag har köpt ris!) som borde vara klart närsomhelst! Det tar rätt lång tid att koka. Tid man hinner känna hunger om grytan till det går supersnabbt. Hehe.

Jag glömde lägga linfrön i blöt igår så det blev ingen morgonshot. Efter en morgonpromenad blev det frukost á två drinkar och mellanmål nötter. Lunch blidde en sallad med bland annat rödkål och tomater samt bönor. Supergod blev den! Middagen som väntar innehåller bönor, ångkokta morötter och broccoli som jag vevat ner i en panna med lätt stekt gullök, rödkål och krossade tomater. Utöver det är det basilika och vitlök i. Det ser smaskens ut!

När jag var förbi pedagogen idag (går på humanisten numera) hann jag inte ens komma ut från toaletterna förrän jag träffade en gammal klasskamrat. Efter att ha pratat ett tag gick jag mot Nina som stod och väntade på mig. Jag hörde mitt namn ropas och där stod Phuong med klasskompisar (som jag träffat tidigare) efter att ha tjötat med dem ett tag såg vi några gamla klasskompisar gå förbi och jag kände mig verkligen som mig då. Jag älskar att känna mycket folk. Inte så att jag behöver umgås med alla men åtminstonde hälsa på folk man känner igen från olika tillfällen. Superroligt! Betyg av dagen? Lyckad!


Morgonpromenad
Morgonstund har guld i mun!

Hösten närmar sig med stormsteg
Nu närmar sig hösten med stormsteg!

Hösten närmar sig med stormsteg
Mysväder!

Vacker vy på promenaden
Naturen är så vacker - alla årstider!

Fuktigt i gräset
Det var riktigt fuktigt i gräset i morse!

Rödkål
Gav mig in för något nytt - rödkål!

Ingredienser till böngryta
Inte helt fy skam - härliga färger!


Kommentarer
Postat av: Veiken

Hösten närmar sig inte med stormsteg - den överfaller! Det fina vädret ska bestå i tre veckor till, var det någon som sa. Bra va? Vi får se-


Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: