Detox - Dag 4

Nu har halva tiden gått. Man kan inte bara ge upp efter hälften så nu kör jag på! Är fortfarande grymt sugen på blodpudding. Jag fattar inte, blodpudding liksom? Pernilla (http://peque.blogg.se) var sugen på en smörgås, vilket jag var förra gången. Men vi håller ihop. Vill passa på att gratulera henne för att hon klarade examinationen idag. Härligt härligt! Inte för att jag tvekat någon gång!

Jag har slarvat med maten idag - som vanligt när jag har hemstudier. Eftersom allt blir försenat så har jag vid närmare eftertanke inte ätit middag! Jag tror helt enkelt jag tar mig något lätt nu efter bloggandet. Frukost blev soyayoghurt med plommon och vindruvor. Men innan frukost testade jag något nytt, jag tog algerna som ska kunna blandas med vatten och körde en alg-shot. Nej, alger är inte gott. Vad Ida (http://idapersson.se) säger om alger så är det inte gott. Jag  klarar linfröshoten och hon algerna. Vi är olika får jag erkänna. Haha.

Till lunch gjorde jag en extremt god soppa med röd-, gul, charlotten- och vitlök, tomater och linser. Riktigt god. Jag är stolt över mig själv. Denna lunchen blev sen som ni kanske har förstått. Därefter har det varit ett mellanmål. Det var väl inte så farligt slarvigt men skötning nästa gång! Positivt är att jag pluggat ikapp lite. Det jag missat första veckan försöker jag inte ens läsa ikapp utan jag tar det där jag är nu.

Summan av kardemumman är helt enkelt att det är en mycket bättre dag än igår och nu ser jag målet framför mig. Bara tre dagar kvar och morgondagen lär gå fort. Countdown: 7...6...5...4...3 dagar kvar. Vid denna tidpunkt förra gången började jag klara av frestelsen. Det är fredag och lördag som blir jobbiga. Mest för att det är just: Fredag och lördag. Nina kommer över på fredag och vi ska se på Dirty Dancing. Två detoxare med en dag kvar kan inte bli mer än katastrof. Haha.

Kickan (http://juliusson.bloggagratis.se - OBS! Ny adress!!) hittade en ny bra detox-sida: Fluffbabes (http://www.fluffbabes.se/ulrikadavidsson.asp)

Detox - Soppa med lök, tomater och linser

Lins-, lök- och tomatsoppa.


Kommentarer
Postat av: thedarkcrystal

Du är stark tjejen! Jobba på... keep up the good work!

2009-09-16 @ 22:12:39
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: thedarkcrystal

japp jag vet... Men vi var ju ute å gick direkt vi hade lämnat barnen, och då blev jag med henne hem på kaffe... :P Så va därför jag inte åt nån frukost...;)
Kramar

2009-09-17 @ 08:34:08
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vad duktig du är! Jag hade aldrig pallat något sådant. ^^

Ludwig är 2 år i december så han är snart stora killen. :o)
Tiden bara rusar iväg!
Det har väl gått ganska bra för honom. Han har fått vara frisk hela sommaren. Sen började ju dom ständiga sjuktillfällena. Sen augusti har vi haft tre friska dagar. Nu denna veckan har jag legat däckad med. Vi fick ta prover för sininfluensa igår men det är egentligen ingenting vi misstänker. Lite nervös över svaret är jag ändå. :o)

Hur är det med dig då?
Kram

2009-09-17 @ 09:55:16
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Sara Solvik

Sv, tack det värmer!<3

2009-09-17 @ 10:58:51
URL: http://sarasolvik.blogg.se/
Postat av: Dajana

en till kommentar gör dig ännu gladare antar jag :) gullig blooogg hihi

2009-09-17 @ 16:45:14
URL: http://daaiijaana.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Hej Gumman,
Hoppas du har en bra dag. Klart vi fixar det här. Kram!!

2009-09-17 @ 18:09:22
URL: http://peque.blogg.se/
Postat av: Veiken

Jag gillar sån soppa. EN GÅNG! Fasen jag "gick"på löksoppa för många år sedan.....kan ännu känna smaken...


Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: