Detox - Kvällen innan, tips och tankar.

Nu är det inte långt kvar. Ja, detoxen börjar imorgon. Dagen börjar med ett glas citronvatten och en linfröshot. Linfröshot tänker du? Och det är precis som det låter: Ett shotglas med linfrö som legat i blöt under natten. Därför är mitt tips att sätta en sån kvällen innan detoxen. Vill du inte ha citronvatten eller är allergisk kan du använda mynta har jag just läst mig till!

Hittade en ny länk hos expressen: http://www.expressen.se/halsa/1.843575/rena-kroppen-och-ga-ner-i-vikt

Med på detoxen med blogg är nu:

- Helena: (http://firegirl.blogg.se/)
- Kickan (http://myownfairytail.blogg.se)
- Ida (http://idapersson.se)
- Pernilla (http://peque.blogg.se)

Se till att peppa varandra och tänk på att inställningen gör mycket! Jag kommer uppdatera detta inlägg senare med mina inköp men först ska jag njuta av min "sista måltid".

Laddat inför detoxNu har jag ätit min sista måltid och är på väg att gå och lägga mig. Jag ska först lägga lite bönor i vatten samt förbereda morgondagens shot. Men jag tänkte berätta för er vad jag köpt för att bunkra upp. Det jag och Nina (som också är med på detox men inte har blogg) i regel tittade på när vi handlade var:
1) Säsongsfrukt och -grönsaker
2) Ekologiskt
3) Faritrade

På mitt kvitto går att avläsa: Basilika, borlottibönor, broccoli, citron, gurka, kikärtor, rapsolja, kruksallad, morot, olivolja, persilja, plommon, päron, ruccula, röda linser, äpple sverige.
Summan av kardemumman: 184:71, då är oljorna och bönorna något jag kommer kunna ha bra längre än en vecka. Jag tycker det är rätt bra pris. Jag och Ida köpte oss även en varsin burk med alger för ca 200kr. Vi får se hur det ska gå med den varan. Vi öppnade den när vi fikade och insåg att 2 tsk/dag var att glömma med en gång. Det står faktiskt 1-2 tsk/dag och efter att ha luktat på den var vi säkra: Visst måste vi ta det, vi har ju köpt det. Men den håller till 2012 så vi kan gott ta en tesked/dag istället för två. Hehe.

Har tagit förebilder idag som jag är halvnöjd med. Ska se om jag kan få till något imorgon så får ni se före och efter. Detta är lite pirrigt.

Just ja! Passet idag gick bra, inte alls lika tufft som det jag och Ida gick på sist, trots att detta var snäppet svårare (tydligen). Lite besvikna var vi faktiskt. Jag har lite ont i höftböjarmuskeln på vänster sida. Det stör mig lite. Ajaj.


Kommentarer
Postat av: si

Alger (Wakame) åt jag som snacks under en period. Supergott att suga på som de är, direkt ur förpackningen! Frasiga och salta. Vad hade ni tänkt göra med dem?

2009-09-13 @ 00:09:16
Postat av: Maddo

Si: Detta är i pulverform och heter spirulina, varken luktar eller ser gott ut. :P Vi ska ha det i en frukt- och grönsaksdrink :P

2009-09-13 @ 11:39:35

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: