I jakten på tillhörighet.

Idag känner jag mig lite förlorad. Jag vaknade till regn i morse vilket gjorde det svårt att komma upp ur sängen. Sen hade vi lektion och nu var det andra gången i rad som gruppindelningen lät såhär: "Ni fyra och Maddo kanske kan bilda en grupp?". Det känns inget vidare. Det fick mig att känna mig utanför och den känslan är svår att bli av med. Jobbet idag gick som det brukar och ibland känner jag mig hjärndöd på jobbet. Därefter åkte jag in till stan och kollade på en MP3 och spinningskor(http://www.maxpuls.se/product_info.php?products_id=2449). Dyrt som fan men å andra sidan har jag bestämt mig för att verkligen satsa på träningen nu. Jag vill det för att må bra och för att få den kropp jag vill ha. Jag vill visst ha former men jag vill ha kontroll över min kropp. Just nu känner jag att suget har kontroll över min kropp.

Bild - ensamSitter och lyssnar på min gamla skiva från när jag  var med i kören i gymnasiet. Det är skönt att höra på sydafrikansk musik. Vi hade ett sammarbete med en sydafrikansk kör. Det var spännande. Roligt.

Varför är det då så svårt att slänga av sig känslan av att vara utanför?!


Kommentarer
Postat av: Sara

aw... varför säger lärare sådana saker för? Det kan verkligen träffa en rätt i hjärtat och sedan är det svårt att få bort det. Alltid finns det ett litet bottenskrap kvar som gör att det känns ännu mer nästa gång det händer och nästa.
Tänker inte människor?!

2009-09-22 @ 23:42:12
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av:

Ja ibland går inte hissen ända upp även för lärare

Postat av: Sara

Tack :-)

Ja, de borde ju vara de bästa av de bästa typ!

2009-09-23 @ 08:35:54
URL: http://smuppra.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: