Naprapat i Göteborg

Mamma ringde igår och jag nämnde mina problem med ryggen samt att jag hade planerat att ringa naprapat när jag fått CSN. Hon ringde för att säga att hon ville skänka en slant till en fattig student (mig såklart) så la hon till en liten summa för att jag skulle kunna gå till naprapat denna vecka. Det är tacksamt. Jag kollade runt lite på internet för att se priser och ringde till naprapatidrott (http://naprapaidrott.se) för att kolla priser. Jag mitt flarn kommer inte ihåg det exakta priset. Var det 390 kr eller 490 kr? Hur som helst så var det billigt. Första besöket är 20% rabatt så det känns skönt. Det varierar mellan 3-5 besök i genomsnitt hos en naprapat. På frågan om jag varit hos en naprapat förut kunde jag bara säga att: Ja, det har jag varit - på naprapathögskolan i Stockholm (http://nph.se - hemsidan vill inte funka för mig just nu, säg gärna till om den inte funkar för dig heller). Då gick han inte in så mycket på detaljer utan sa mest att "Ja, då vet du att det är.." varpå vi avslutade samtalet. Lite nervös är jag allt, var ett tag sen jag gick till en naprapat.
Naprapatidrott.se

Försökte ringa en tid hos psykolog (KBT, Kognitiv beteende terapi) men där fanns inget svar. Fick några nummer från akademihälsan (http://akademihalsan.se) där jag går hos min läkare. Det var länge sen men det är först i somras som jag kände att jag behöver terapi. Jag ville däremot inte börja under sommaren utan efter. Så nu är det hög tid att boka tider som är viktiga.

Vad mer? Jo! Jag överväger att byta bloggportal. Självklart får ni veta om och när det blir men förbered er hursom på att detta kan äga rum. Nu ska jag bege mig in i köket för att göra en smörgås med Keso. Ja, jag har saknat keso föregående vecka! På tal om föregående veckan och detoxen så måste jag säga att jag faktiskt behöll min vikt rätt bra under sommaren sen förra detoxen så summan sen förra detoxen är alltså minus ca. 10 kg!!! Det värsta är att folk faktiskt sagt att jag är normal - redan då! Nu säger vänner och ex att jag inte får gå ner i vikt mer men jag vill nog ha något kilo till som försvinner. Fast det är klart. Muskler väger mer än fett så det kanske inte blir allt för mycket nedgång.


Kommentarer
Postat av: Sara

Oj 10 kg. Usch det skulle jag gärna kasta bort från min kropp också... hm. Bara du håller koll på dig så du inte går ner för mycket och gör det på hälsosamt sätt!
Nåja, länken funkar inte för mig heller :-S
Schysst mamma! Tur att man kan få lite bidrag till sådant ibland :-)

2009-09-21 @ 11:13:20
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: ida

Härligt att du ska få komma iväg å knakas lite:) Sen får du komma ihåg att du ska träna ryggen oxå. innan varje blogg eller hur vart de nu. hihi.

Ja ibland saknar man sitt gamla liv bara. Å finns ju alltid nått gott att minnas. Så fick bara en liten kris en stund :P hoppas din helg varit toppen nu! :)

2009-09-21 @ 11:17:23
URL: http://idapersson.se
Postat av: Teija

Hejsan vännen, varför skall du byta portal? Måste fråga!
Härlig att du är så duktig med detoxen. Vilken skillnad på före- och efterbilderna. Hm. Man blir ju lite rädd att du skall försvinna helt...
Hoppas att du får fin hjälp hos en bra naprapat(länken funkade inte) och lyckas boka terapi!
Många goa kramar

2009-09-21 @ 11:24:22
URL: http://varannandag.bloggplatsen.se
Postat av: ida

Jajemen helt rätt. Hård träning på ons, ska bli skoj:)

2009-09-21 @ 11:42:02
URL: http://idapersson.se
Postat av: Sara

Okej, jag håller koll på dig så du inte försvinner :-)

Min träning består typ endast av vardagsmotion för tillfället (frånsett förra veckans gympass). Men tänkte att jag kanske ska börja powerwalka... (vadå svengelska?).

2009-09-21 @ 13:10:39
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Sara

Framför allt är det att jag går någon tbanestation några gånger i veckan och då genom skogen så det är terräng. I vanliga fall har jag kanske 200 m till tbanan, om jag går till den närmaste.

Utöver det försöker jag hinna ut på långpromenader (tänkte att de kan man ersätta med powerwalk). Funderar på att cykla till/från universitetet men det kommer nog ta en timme härifrån och jag hittar så himla dåligt... Men det är bara på planeringsstadiet än så länge.
Funderar även på att skaffa simkort vid åkeshovs simhall och börja simma...
Ja, jag ska försöka hitta nya träningsformer och utöka vardagsmotionen så mycket jag kan helt enkelt!
Några tips?

2009-09-21 @ 13:40:49
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Veiken

Va? Byta bloggportal? För att det är kul eller något annat skäl kanske?
Bra tänkt att inte tappa för mycket vikt!....

Postat av: thedarkcrystal

har du åxå tröttnat på blogg.esses knasiga påhitt??? :P
du är så duktig... sj är man nog för svag och faller gärna för nått gott om det hamnar i min v'äg... :P

Kramar

2009-09-21 @ 21:31:13
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: thedarkcrystal

Haha... Nej du hade ju några bestraffningar... :P Men du va så duktig så... ;) Och nu får du njuta av allt som du längtat efter... :P

Hmm, Inte mitt vardagsrum! Du får gladerligen komma hit å inreda!

Kramar

2009-09-21 @ 22:30:23
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: thedarkcrystal

ja självklart måste man få gnälla av sej! Men när det alltid är fel på andra personer och aldrig en själv, så är nått fel! Finns vissa som vägrar inse sina egna brister i ett problem.
Jag själv råkade i "luven" med en kompis, där jag hade försökt ALLT med att ta upp kontakten igen, men i slutändan i diskussionen mellan oss var det mitt fel iallafall. Jag hade försökt i månader, men fick aldrig respons... tillslut tröttnade jag på dennes gnäll att det alltid va massa falskhet skrivet i bloggen om andra personer, men i själva verket va inte denna ett dugg bättre själv...
synd bara att detta alltid återkommer hos denna personen!

2009-09-22 @ 12:52:02
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: thedarkcrystal

haha... Ja det kommer så småningom kanske... Blev som jag har lagt ut en gång för längesen... :P Fast det ser bättre ut nu utan ett stort klumpigt piano, som jag förövrigt saknar... :/
Jag gjorde det i vintras, men tyvärr går det inte med denne person! :( skulle jag göra det nu, skulle jag bara vara falsk, som jag var sist gång... Så det projektet har jag lagt ner för längesen! Var jag inte värd mer när jag försökte få upp kontakten sist gång, då jag la ner alldeles för mycket energi själv, så är inte hon det nu heller, tyvärr...

KRAMAR

2009-09-22 @ 20:18:36
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg: